1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Alex kendisi dedi "Aykut Kocaman en baştan beri bana takıntılıydı" diye. Son basın toplantısında uzun uzun açıkladı Aykut Kocaman'ın insanlığını. Eğer yalan söylemiyorsa insan olarakta kötüleşmiş demekki.
    Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?
    Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html
    Biliyorum takip ettim basın toplantısını. Hocayla arasındaki problemlerden bahsetti. "Bana karşı önyargılıydı." anlamında bir söz söylemedi. Ezbere konuşulduğu için aslında senin de pek kabahatin yok.

Mesaj Yetkileri