Maçın adamı Di Maria mı Marcelo mu çok kararsız kaldım. Atletico golü atıp üstüne yatayım dedi, olmadı. Bale da attığı gol ile Real kariyerini kurtarmış olabilir, Real bugün kaybetse Casillas ile beraber bir numaralı sorumlu olurdu.
Printable View
Maçın adamı Di Maria mı Marcelo mu çok kararsız kaldım. Atletico golü atıp üstüne yatayım dedi, olmadı. Bale da attığı gol ile Real kariyerini kurtarmış olabilir, Real bugün kaybetse Casillas ile beraber bir numaralı sorumlu olurdu.
vay be ne uzatmaydı.. Simeone neye sinirlendi o kadar anlayamadım gören var mı?
neden ? ronaldo gibi silik kalıp hiç topla buluşmayıp zorlayıp atamadı diye mi bir numaralı sorumlu oluyodu ? adama sanki kale ağzında pas vermişler de kaçırmış gibi yorumlar var valla adam ortasahadan alıp götürüyo bi şekilde doğru vuramıyo topa hemen güiza muammelesi
Üzüldüm ya. Özellikle su ancelotti'ye özel bir antipati besliyorum ona üzüldüm. Atletico'yu da tebrik etmek lazım kolay değil
Yazık oldu Atletico'ya dayanamadılar 2 dakka daha. Arda adına üzüldüm.
Sana 100 milyon bonservis veriliyorsa o topa düzgün vuracaksın. 1-2 eyvallah da Bale sürekli ya saçma sapan vurdu ya da saçma sapan kaptırdı. Maçın adamı da Di Maria'ydı hele 2-1 yapan golde yağ gibi aktı mübarek.
imzam şekil, yolumdan çekil atletiko. ;)
Sonuna kadar katılıyorum. İnsanlar garip , silik kalan oyuncuyu değil bir şeyler yapmaya çalışan oyuncuyu eleştirirler. Bence Bale Modric ile birlikte 90 dakika boyunca bir şeyler yapmaya çalışan futbolcuydu , hadi biraz da Di Maria diyelim. Benzema ve Ronaldo sahada hiç yoktu o yüzden onları kimse eleştirmez tabi ki.. (Uzatmaları izlemedim)
Ayrıca Bale hiç bir zaman çok iyi bir bitirici olmadı. İsterlerse 100 değil 500 versinler adamın özelliği sürati ve bunu kullanabileceği zamanlarda iyi kullandı maç içerisinde.
Bugün en iyi d. günü hediyei gelirse Real'den gelir diyordum onlarda beni kırmadılar. Bale'e çok sinir oldum o kadar sövdüm onunda Di Maria etkisiylede olsa attı golü afffettirdi kendini ama bu adam 100 milyon etmez abi yine not düşelim şuraya.
Bale boş kaleye de atsın bi zahmet tonla kaçırdı maçta. Real haketti Arda ve Costa'sız yapacak bir şey yok takım elinden geleni yaptı. 2 dakikacık dayansaydık şampiyonduk ancak biz bu takımı kupa için sevmedik bu sezon zaten başarmamız gerekenleri başardık rüya gibi bir sezon geçirdik Real bizi rüyadan uyandırdı. Tebrik ediyorum Real'i seneye de aynı başarıyı tekrarlarız umarım ve bu sefer kupayı kazanırız.
ANGEL DI MARIA(TEMSİLİ) ;
http://www.nettekeyif.net/data/media...ekeyif.net.jpg
Adama ''At hırsızı'' deyip durdum ama adam At çıktı :n:
100 ü kendisi zorla verdirtmedi ki kaldıki kaçırdı denilen iki pozisyon var birinde top dışarı değil içeri falso alsa gol öbüründe zaten kaçırdı demek çok tuhaf orda sol ayak dışıyla vururken tabanını yere çarptı ki çarpmasada imkansız atması anca sağ ayağıyla vurup kaleciyi içeri sokması lazım ki o kalecide yemez o golü en nihayetinde 94 verilen adamda bu gün pozisyonları izleyip kullanmayı beceremediği frikiklere atlamak dışında bi cacık yapmadı
Di maria olmasa rüyasında görürdü Real o kupayı tartışmaya gerek yok Ronaldoyu , Baleyi falan yani :)
Bale'e verdikleri para önemli değil,Madrid için son derece yararsız bir oyuncu ama hep öyle kalmayacaktır tabi ki seneye daha yararlı olacaktır.Ronaldo'da bugün yokları oynadı,Real'i 200 milyon euroluk yıldızları değil,33 milyonluk Di Maria şampiyon yaptı.Adamı tutamadılar resmen,2. golü de yoktan var etti resmen.
Artık Di Maria'nın hayranıyım,ne kadar at hırsızına benzese de mükemmel bir kanat oyuncusu,bir de bu adam Galatasaray'a gelecek diyorlardı :zuhaha
Di Maria'yı çok beğeniyorum ben, biraz daha özgüveni yüksek olsa daha acaip olur, FM'in gerçekte de parlayan yıldızlarından.
100 milyonluk adamın sağ ayağı olacak orada sol dış vurulmaz ayrıca o pozisyonda gol atmak için kaleciyi içeri sokmaya gerek yok bir kaç tane net vuruş seçeneği var kaleciyi kitleyecek ki yine pas seçeneği de mevcuttu orada. Bu kadar savunmaya geçme bende severim Bale'ı ancak geliştirmesi gereken önemli özellikleri var, bu kadar savunmaya geçmene gerek yok :D
sağ ayağı zaten var ama sağ ayağıyla vurmadı dediğim gibi vursada bişey değişmicekti orda yapması gereken cezasahası yayından içeri giren bi oyuncu vardı yanılmıyosam ona pas vermekti gaza geldi vurdu ben demiyorum ki bale müthişti en iyiydi diye bale iyi değildi tottenham da oynadığının %1 ini oynamadı bu sene real de bunun bi çok sebebi var (mevki , sorumluluk) ama tüm bunlara rağmen bale bu maç değil en kötü oyuncu , en kötü oyunculardan bile değildi sahada silik hiç top alamayan ronaldo benzema varken
dipnot: tüm bunlara rağmen daha ilk sezonunda hiç fena olmayan bi gol asist ortalaması yakaladı ve 2 kupayı da getiren golleri attı (bkz. winner)
Ancelotti'nin Marcelo ve İsco hamleleri maçı getirdi resmen. Onlar girince iyice tek kaleye çevirdi maçı Real. Zaten Khedira'nın oynaması başlı başına hataydı sezon boyunca oynamadı neredeyse finalde oynatıyorsun adamı. Bu arada Varane ile Simeone arasında ne yaşandı merak etmiyor değilim.
Bu arada Isco'nun ceza sahası içinde ki top kontolünü ağzı açık izleyen var mı ?
Varane naptı da Simeone çıldırdı öyle, görüntü var mı beyler ?
http://www.youtube.com/watch?v=n8fJADzc1uw
top atmış simeone ye :D
Adam kundurayla iyi sallamıs. :D
Sizin yuzunuzden su varane'a uyuz oluyorum zaten. Keske simeone evire cevire dovseydi :D
Bale'in en büyük sorunu Sağ ayağını hiç kullanamaması o pozisyonlar ondan dolayı hiç oldu. Ronaldo sol ayağını nasıl geliştirdiyse Bale de geliştirecektir.
Tipik egoist bir oyuncu yetişiyor işte... Daha 21 yaşındasın haddini bil. Kime atar yapıyorsun sen??? Keşke kafayı vurup indirseymiş Simeone.
100m euroluk futbolcumu desem ne desem bilemedim sag ayagini kullanamiyor... Atleticolularida selam olsun.... Madrid sapina kadar hak etti.. Macin adami ise bencr modric, di maria
Neyin selamı Arif 2 dakika daha dayansak şampiyonduk. :D Arda ve Costa olsaydı çok farklı olurdu emin ol pozisyon geliştirmekte zorlandık yoksa 2'yi de bulup işi bitirebilirdik 2. yarı da. Seneye görüşelim diyorum bu sezon ligi aldık şl final yaptık yeter bize. :D Maçın adamı bence de Di Maria fazla iyiydi.