1 ile 30 arası toplam 899 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Di Maria'yı çok beğeniyorum ben, biraz daha özgüveni yüksek olsa daha acaip olur, FM'in gerçekte de parlayan yıldızlarından.
    Quote Originally Posted by Facx View Post
    100 ü kendisi zorla verdirtmedi ki kaldıki kaçırdı denilen iki pozisyon var birinde top dışarı değil içeri falso alsa gol öbüründe zaten kaçırdı demek çok tuhaf orda sol ayak dışıyla vururken tabanını yere çarptı ki çarpmasada imkansız atması anca sağ ayağıyla vurup kaleciyi içeri sokması lazım ki o kalecide yemez o golü en nihayetinde 94 verilen adamda bu gün pozisyonları izleyip kullanmayı beceremediği frikiklere atlamak dışında bi cacık yapmadı
    100 milyonluk adamın sağ ayağı olacak orada sol dış vurulmaz ayrıca o pozisyonda gol atmak için kaleciyi içeri sokmaya gerek yok bir kaç tane net vuruş seçeneği var kaleciyi kitleyecek ki yine pas seçeneği de mevcuttu orada. Bu kadar savunmaya geçme bende severim Bale'ı ancak geliştirmesi gereken önemli özellikleri var, bu kadar savunmaya geçmene gerek yok
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Di Maria'yı çok beğeniyorum ben, biraz daha özgüveni yüksek olsa daha acaip olur, FM'in gerçekte de parlayan yıldızlarından.

100 milyonluk adamın sağ ayağı olacak orada sol dış vurulmaz ayrıca o pozisyonda gol atmak için kaleciyi içeri sokmaya gerek yok bir kaç tane net vuruş seçeneği var kaleciyi kitleyecek ki yine pas seçeneği de mevcuttu orada. Bu kadar savunmaya geçme bende severim Bale'ı ancak geliştirmesi gereken önemli özellikleri var, bu kadar savunmaya geçmene gerek yok
    sağ ayağı zaten var ama sağ ayağıyla vurmadı dediğim gibi vursada bişey değişmicekti orda yapması gereken cezasahası yayından içeri giren bi oyuncu vardı yanılmıyosam ona pas vermekti gaza geldi vurdu ben demiyorum ki bale müthişti en iyiydi diye bale iyi değildi tottenham da oynadığının %1 ini oynamadı bu sene real de bunun bi çok sebebi var (mevki , sorumluluk) ama tüm bunlara rağmen bale bu maç değil en kötü oyuncu , en kötü oyunculardan bile değildi sahada silik hiç top alamayan ronaldo benzema varken

dipnot: tüm bunlara rağmen daha ilk sezonunda hiç fena olmayan bi gol asist ortalaması yakaladı ve 2 kupayı da getiren golleri attı (bkz. winner)

Mesaj Yetkileri