Ömer toprak ülkemize gelmez adam 2 yıl sonra bayernin savunmacısı olur veya serdar taşçı gibi olur ama bence gelmez ülkemize
Printable View
Ömer toprak ülkemize gelmez adam 2 yıl sonra bayernin savunmacısı olur veya serdar taşçı gibi olur ama bence gelmez ülkemize
United'ın maç kadrosu belli oldu mu, bilen var mı ? Cluj maçından sonra yedeklerle gelsinler diyordum ama kararım değişti, umarım en iyi takımla gelip, en sağlam 11'le çıkarlar. Takım zaten sallantıda, yedeklerle çıkarlarsa durum çok daha tehlikeli olacak. Yenersek yedekleri yendiler diyecekler, yenilirsek yedekleri bile yenemediler diyecekler. Tarih kadroları değil skorları yazıyor tabii ama bize motivasyon lazım, bazı oyuncuların kendine gelmesi lazım.
Antreman sonrası Yekta konuşuyor;
Yekta Kurtuluş: Pas yapmaya ihtiyacımız var, topun peşinde koştukça kendi oyunumuzu sergileyemiyoruz.
Yekta Kurtuluş: Ben iyi oynadıkça Melo daha iyisini yapmak zorunda. Bu da başarıyı getirecek.
Manchester'ın İstanbul'a geleceği kadro belli oldu mu ?
Hay eline diline sağlık.
3 Temmuzdan bu yana Galatasaray'ı da çeşitli şeylerin içine çekip karalamaya çalışıyorlar.
Kayıp 1 milyon dolar denediler, olmadı...
Denizli maçı için şahit bulduk dediler, delinin birini ortaya çıkarıp denediler, olmadı...
Ne hikmetse 1993'te daha doğmamış olanlar bile o tarihteki A.Gücü maçında şike yaptığımızı gözleriyle görmüş gibi anlatıp karalamayı denediler, olmadı...
Bedelli Sermaye Arttırımı deyip SPK'yı denediler, olmadı...
Cluj-GS maçında şike denediler, olmadı...
"onu çekme bunu çek" denediler, olmadı...
Şimdi de her puan kayıplarında Galatasaray'ın parmağı olduğu masalını deniyorlar, gene olmayacak...
Keyifli oluyor izlemek :)
Eyvallah abi. :)
Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor. Kazanıyoruz yurt içi yurt dışı farketmiyor, hakemle, bir takım güçlerle. Ne alaka diyoruz bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa batacaksınız para mı var diyorlar, e para yoksa o hayali güçleri biz öpücükle mi ikna ediyoruz ? Farklı pencerelerden bakıyorum olaya, hiç bir şekilde tutarlı değil. Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.
Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur. Amrabat, Umut, Burak, Dany, Hamit transferleriyle nasıl rüya takım oluyoruz hiç bir zaman anlamadım. İyi denebilir sadece. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe'nin kadrosu hem ismen, hem değer olarak bizden daha iyi durumda. 8.6 milyon euro Galatasaray'ın 2 senedir ödediği en yüksek bonservis bedeli, Meireles, Sow, Krasic bu 3'lüyü biz alsak kim bilir ne takımı olacaktık acaba, Şampiyonlar Ligini alamasak linç edilecektik muhtemelen. :)
Resmi sitemiz üzerinden iletişime geçerek kulüpten rica edeceğim, ben böyle giderse kalp hastası olacağım Galatasaray yüzünden, pek sevgili ulu yöneticilerimiz artık rakiplerin maçları yerine bizimkilerle ilgilensinler, biz kazandığımız sürece sorun yok sonuçta, alalım bütün maçları şampiyon olalım. Nasıl olsa ligin sonu belli, heyecan yaşamayalım daha fazla. :)
sow - ferit şahenk :0:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25318664/
Haha. :)
Sarı lacivertli kulübün 10 milyon euroya satın alınan golcü için sadece 2 milyon euro ödediğini ifade eden Kamer, 8 milyon euroluk kısmın Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir tarafından ödendiğini şu cümlelerle açıkladı:
"Sow'u 10 milyon euroya aldık. Öncelikle bu transferde Ferit Şahenk'e, Nihat Özdemir'e ve Ali Koç'a teşekkür etmem lazım. En büyük payı Ferit Şahenk ödedi. Toplamda 8 milyon euroyu bu arkadaşlarımız ödedi. 2 milyon euroyu ise bir şekilde ödeyeceğiz."
http://www.cnnturk.com/2012/spor/02/...0.0/index.html
Ayrıca üslubuna dikkat et, gel, gelme falan ne oluyoruz ? Senden icazet mi alacağım yorum yaparken ? Yazdıklarıma mantıklı cevap yazamayan herkes saldıraya geçiyor, yeni moda bu herhalde.
Vizyona bir şey demedim zaten, bahsi geçmedi, konuyla da alakası yok. Madem bahsettin, bence de vizyondur, katılırım. :)
2. mesajına cevaptır, senin gönlün olsun bir daha sponsor değil, yönetici parası deriz. :)
bu sponsorluk değil maddi yardımdır bunu bende yaparım gider sende yaparsın sponsorluk çok daha başkadır
Nikon onu Aslan'a getiriyor
Sarı-kırmızılı takımın gelecek sezon kadrosunda bir Japon yıldız olacak. Nikon yetkilileri şimdiden görüşmeler başladı. İlk hedefte CSKA'dan Keisuke Honda var
09:52 | 14 Nisan 2012
Galatasaray'ın, Japonya'nın dünyaca ünlü markası Nikon ile yaptığı 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının kapalı kapılar ardında gerçekleşen görüşmelerinde büyük ses getirecek planlar için el sıkışıldığı ortaya çıktı. Nikon yöneticileri ile başta Metin Oktay Tesisleri olmak üzere birçok kez bir araya gelindiği ve imzalanan anlaşmanın sadece şortta reklamdan ibaret olmayacağı ifade edildi. Yapılan anlaşmaya göre; Nikon firması sarı-kırmızılı kulübe transfer konusunda da kapıyı açacak.
GÖRÜŞMELERE ŞİMDİDEN BAŞLANDI
İlk hedef, yeni sezonda G.Saray'a bir Japon futbolcu transfer edilmesini sağlamak. Nikon sponsorluğunda yapılacak transferde iki futbolcunun adı konuşuluyor; Bochum'da oynayan Takashi İnui ve CSKA Moskova'da forma giyen Keisuke Honda. İki oyuncu ile de temaslara başlayan Nikon'lu yetkililerin görüşmeleri belli bir seviyeye getirdikten sonra kararı G.Saraylı yöneticilere bırakacakları belirtildi.
GS TV JAPONYA'DA
Uzakdoğu'ya hızlı ve kalıcı bir giriş yapmak isteyen G.Saraylı yöneticiler sık sık hazırlık maçları ve kamplarla bölgeye gidecekler. Ayrıca Nikon'un katkılarıyla GS TV'nin Japonca olarak Japonya'da ve Çince olarak Çin'de yayın yapması da sağlanacak.
AVRUPA'DA SES GETİRECEK
İkinci başkan Ali Dürüst, "Hedefimiz G.Saray'ın adını daha da çok yaymak" dedi. Dürüst, "Takımımızın gelecek sezon Avrupa arenasında yer alacağına ve daha çok ses getireceğine inanıyoruz" dedi.
TOKYO'YA DEV GS STORE
Galatasaray'ın Uzakdoğu'daki yüzü olmayı hedefleyen Nikon yöneticileriyle Japonya'da bir futbol okulu açma projesi için de el sıkışıldı. Tokyo'da da dev bir GS Store açılacak ve ürün satışında Uzakdoğu pazarına ilk adım, Japonya'da atılmış olacak.
Sponsorla oyuncu getirmek budur işte.
Bu kısma kesinlikle katılmıyorum. Sezon öncesi yapılan üst üste transferler taraftarları inanılmaz gaza getirmiş ben de inanılmaz derecede bu duruma şaşırıyordum çünkü Galatasaray kimi almıştı da Dream Team olmuştu veya Los Galakticos. Her yapılan transferden sonra Twitter'da Los Galakticos Galatasaray diye hastag yapılıyor keyifler curcunaydı. Üzerine 10 kişi kaldığınız Fenerbahçe maçında galip gelmeniz şerbet gibiydi. Bu sene Şampiyonlar Liginde yarı final garanti, ligde yedeklerle çıkalım, Beşiktaşla oynarken A2 takımdan oyuncu alalım falan bunlar hep Galatasaray taraftarının söylemiydi, Hatta Kaka transferi gündeme gelince "Kaka kim? Onu nerede oynatacaz, Gereksiz ve Lüks transfer, Kaka'ya ihtiyac var mı ki en fazla yedek kalır" gibi söylemlerle taraftarın takımı gözünde inanılmaz derecede büyüttüğünü hatırlıyorum, uzak değil burada bile aynı söylemi taşıyanlar oldu (Galatasaray Transfer Alanında)
Neyse gel zaman git zaman takım biraz tökezleyip gerçekler ortaya çıkınca "Ne Rüya takımı biz öyle bir şey dedik mi?" havasına büründü herkes, kusura bakmayın ama dediniz hem de haftalarca ballandıra ballandıra. Gerçek kendini gösterince de savunma mekanizmaları devreye girdi.
Evet haklısın Fenerbahçe'nin transferleri GS'ye göre daha nitelikli ve pahalıydı. Ama bugünkü mevcut Rüya Takım algısının sebebi Galatasaray taraftarıdır. Çünkü Fenerbahçe Chelsea'den Liverpool'dan Valencia'dan Juventus'tan Beşiktaş'tan vs banko oynayan oyuncuları kadrosuna dahil etmesine rağmen bu algıya uzak dururken Galatasaray kendisinde oynayan Melo'yu, Bayern Münih'te ve Real Madrid'de yedeğin yedeği olarak kariyer yapan Hamit'i, Trabzon'dan Burak'ı Kayseri'den Amrabat'ı Antep'ten Dany'i, Toulese'tan Umut'u ve 35'lik Cris'i alınca Los Galakticos olmuştu, bunu siz yaptınız başkaları değil. Zaman geçip aslında durumun beklenildiği gibi olmadığı anlaşılınca efendim biz hiç öyle görmedik ki demeyin bari.
Sponsor anlayışınızda ve o olmadı şu olmadı ama şunlar çok iyi oldu anlayışınızda sıkıntı var. Bekir de hala Maradona bu arada.
Beşiktaş maç konularına bakıyorum, her galibiyetten sonra milyon dolarlık takım diye bize taş atanlar var. E peki arkadaş, Beşiktaş'ın kadro değerinin Arap sermayesi takımı Malaga'dan sadece 1.150.000 € düşük olduğunu biliyor musun bunu yazarken? (BJK: 96.950.000 €) (Malaga: 98.100.000 €).
Fenerbahçe maç konularına bakıyorum, puan olarak yaklaştıklarında rüya takımla aynı puana geleceğiz vs... Peki biz rüya takımsak siz neysiniz? Galatasaray'ın kadro değeri 138.350.000 €, Fenerbahçe'nin kadro değeri ise 152.150.000 €. Kadro değeriniz bizden 13.800.000 € daha yüksek. Nasıl oluyor bu?
Ha keşke rüya takım olsak gurur duyarım bununla.
Aynen, Gençlerbirliği-Sivas maç konusunda bile Galatasaray'a sallıyordu bir arkadaş :)Quote:
Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.
Arap sermayesi malagadan elini çekti diye biliyorum .
@erdem344
Pazar günüme neşe kattın çok sağ ol, gerçekleşmeyen bir gazete haberini paylaşman ibretlik. :)
@balde_mir_07
Dikkat edersen yazdığımda Fatih Terim diyorum. Önemli olan teknik direktörün, yönetimin, başkanın, oyuncunun söylediğidir. Taraftar tabii ki dediğin gibi havaya girdi, şimdi de çıktı buna diyecek bir şey yok. Aynı taraftar maç içinde oyuncuya 89 dakika küfredip, 90. dakikada gol atınca aslanım, kaplanım, adamım da diyor. 10 maçlık galibiyet serisi gelsin, yine muhteşem takım olacağız bir anda. Ben hocanın dediğini kastettim, taraftarın değil.
Sponsor lafı için çok özür dilerim, nasıl affettirebilirim kendimi sizlere ? :) Fenerbahçeli yardımı diyelim, yönetici desteği diyelim, finanse edildi diyelim, adını siz koyun, sonuçta demek istediğim gerçekleşen, açık ve net olan bir şey ve biliyorum ki hepiniz anladınız. :)
@uAburak89
Sorun zaten sponsor lafın değil elmayla armutu karıştırman. O Sow transferinin hangi şartlarda hangi dönemde gerçekleştiğini unutuyorsun. Zaten rakibin yaptığı transferlerin şekliyle niye ilgilenilir anlamam.
Hatırlamıyorum, bakarım birazdan yapmış olabiliriz, kim gelir acaba diye, bu da doğaldır. Ben sponsorla transfer yapılmasın, yapılamaz demiyorum bilmiyorum farkında mısın ? Diyorum ki biz yapmadık, rakip yaptı bir şekilde dışarıdan kaynakla. Sen de bana sizin için gündeme geldi diyorsun, tabii ki ciddiye alacağım, burada her yazılan şeyi ciddiye alarak cevap veriyoruz. Gündeme gelmesiyle, olması aynı şey değil. Zaten biz de bu sene bu şekilde transfer yapmış olsaydık, kalkıp da ilk mesajımdaki gibi belirtmezdim o şekilde. Ortada bir art niyet yok, çok gereksiz uzadı bu konu. Cımbızla çektin oradan onu, pişman oldum yazdığıma doğru olmasına rağmen.
@MeMo
Fikirlerimiz uyuşmuyor seninle %90 ama zeki birisin, üstte yazdıklarım senin yazdığına da cevap aslında. Şartları da biliyorum, şeklen bir sorun olmadığını da. İlgi meselesine gelince, her takımla ilgili haberler çıkıyor, okuyoruz, bunu herkes biliyor, dedektiflik yapmadık yani bu bilgiye ulaşmak için. Kıyas yapıyorum çünkü bize para üzerinden sürekli bir saldırı var. Maksat oydu yani.
böyle diceğine açık açık hiçbişey bilmiyorum desen daha iyi olur 3 tane şey söyledin 3 üde yanlış bilmeden söylediğin
1-sponsorluk fenerbahçe
2-nikon biz
3-malaga arap sermayesi
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan anca burda kendini gülünç duruma düşürürsün
@uAburak89
Fatih Terim'in ilk Rüya Takım algısı üzerindeki tepkisi, taraftarın Beşiktaş maçına A2 takımla gidelim dengeler eşitlensin deyip Galatasaray'ın yenilmekten kurtulduğu maçtan sonra uyarısıyla başladı. Başkan zaten yapılan her transferden sonra -doğal olarak- Galatasaray hedef büyütmüştür, müzemizde eksik kupa Şampiyonlar Ligi kupası, hedefimiz O, diye konuşuyordu.
Neyse bu Rüya Takım rüyasını zaten sizden kaynaklı bir şey olduğunu, zamanında bununla geçindiğinizi işler kötü gidince rüyadan uyandığınızı biliyorsunuz. Bugün başka bir takım taraftarının mevzu bu olunca taşı Galatasaray'a atmasının en büyük sebebi de budur.
Uzak dogu haberi digruysa cok iyi bence.Avrupada elit kuluplerin uyguladigi bir politika.Turk takimlarininda bunlari yapmalari gerektigini dusunuyordum.Gs yolu acar arkasindan gider umarim digerleride.
@balde_mir_07
A2 muhabbeti yine taraftarın sorunu ve ayıbıdır. Ayrıca Beşiktaş üzerinden transfer döneminde zaten paraya ihtiyaçları var e bize de orta saha lazım, Fernandes'i alalım diyenler de Fenerbahçe taraftarı. Ama bunlar unutuldu, Türkiye'de tepede olan takım herkese antipatik gözükür. Son şampiyon da Galatasaray olduğuna göre, normal karşılıyorum.
Şampiyonlar Ligine gelince, hedef koyacak başka bir şey yok ki zaten bu seneki hedef gruptan çıkmak denildi. Ligin en çok şampiyon olan takımıyız sizinle birlikte. Türkiye Kupası en çok bizde. Yeni adıyla Süper Kupa, eski adıyla Cumhurbaşkanlığı kupası en çok bizde. Uefa var, Avrupa Süper kupası var müzede. Hem başkan hem yöneticiler bir gün Galatasaray Şampiyonlar Ligini almalıdır hedefi budur diyor, ama ekliyor, o sene bu sene değil. Bence o sene 10 sene içinde de gelmez.
@uAburak89
Aktarmak istediğini anlıyorum ben sadece "Rüya Takım" sözü üzerinden neden Galatasaray'ın vurulduğunu, Oysa kadro değeri, yapılan transferlerin niteliği, gelen oyuncuların bedelleri baz alındığında Galatasaray'ın önünde olan Fenerbahçe'nin niye bu söz geçtiği zaman kıyas yaparken gözardı edildiğinin sebebini söyledim.
Delil olmadığı sürece konuşmak bana saçma geliyor. (facebook , twitter orada yazarsın yazacağını ama burası için gereksiz ) yalnız şurdan vurdular olmadı , burdan vurdular olmadı diyorsunuz da onu çekme bunu çek sözünü biz mi söyledik de oyun yapmış oluyoruz kendi teknik adamınıza söyleyeceksiniz onu ya da sermaye arttırımında savcı soruşturma açtı onu da ona söyleyin. he bu arada Rüya takım olayı burada defalarca yazıldı , Kaka gelmesin gereksiz olur dendi. yönetim dememiş olabilir zaten bunu iddia eden de yok. tepki olayı da GS yönetimine , teknik adamına değildir bu yakıştırmayı yapanlaradır.
ek olarak @uAburak89 sürekli Fenerbahçeli arkadaşların tavırlarını eleştiriyorsun ama bana kalırsa senin yazdıklarının da onların yazdıklarından pek bir farkı yok. sürekli aşağılama çabası içinde olduğunu düşünüyorum.
@benbenim
Soruşturma olayı, arttırıma itiraz eden bir kesimin talebi üzerine açıldı. Gabi abinin yazdığında doğruluk payı var, onu çok güzel kullanmaya çalışanlar var çünkü. galatasaraymağdurları diye site kurdular, kurucusu 12 numaranın başındaki soyadı alakuş galiba yanlışım yoksa o isim çıktı. Onun şirketi, domain aynı yerden, adresler falan aynı geçmiş sayfalarda yazdım hatta ben bunu.
Bunun dışında kimseyi aşağıladığım falan yok, bu tarz çabalar içerisine girmem ben. Öyle algılanıyorsa da o mesajlara yaptırım uygulanması lazım.
mesela ben dünkü Aydınus'un yönetiminin aldığı emirle olduğunu düşünsem de ispat edemediğim sürece bu düşüncem önemsizdir. Aynı şekilde soruşturma olayının itirazlarla açıldığını iddia etmen gibi. he bazı durumda savcılar şikayet üzerine soruşturma açabilme durumları vardır. bunda da bir hukuksuzluk yok. Kanun bu hakkı vermiş.
o site olayından anlamam , yapmış olabilirler , bilemem onu. yine ben Galatasaray'ın şike davasını kullandığını düşündüğüm gibi , siz de sermaye olayının FB ya da taraftar sitesinin kullandığını düşünebilirsin. ama sadece düşünmekle kalırız.
Ben bir şey iddia etmiyorum ki, haberde gördüm o soruşturma haberinde yanlışım yoksa 15 kişinin itirazı vardı, bizim kulübün siteden ya da kap üzerinden bunu bildirmiş olması lazım hatta.