1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Boşuna uzun uzun analiz yapıyor, puan kayıplarından veya kazanmamıza rağmen iyi oynamadığımız maçlardan sonra eleştirilerde bulunuyoruz. Nasıl olsa dış güçler bizimle, puan mı kaybettik hemen bir telefon trafiği, rakipleri bitirme hamleleri geliyor. Transfer döneminde tek dikkat etmemiz gereken isim Lütfi Arıboğandır, kaptırmamak lazım. Ligin sonu zaten belli, bu sene yarım değil, 1 veya 2 puan ile şampiyon olmamız öngörülüyor muhtemelen. Her sene aynı şekilde olursa şüphe çeker. Bizim puan kayıplarımız da yayıncı kuruluştan ötürü, maksat heyecan gelsin lig erkenden kopmasın diye. Hata yapan tüm hakemlerin bir şekilde Galatasaray ile bağlantısı var, yöneticilerimiz çalışıyor. Bu sene 19, seneye 20. şampiyonluk ve 4. yıldız inşallah, güç bizimle beyler.

Çok ciddi kaynaklara göre, sayın Ceo'muz, hakem atamalarını bizzat yönlendiriyor, rakiplerin diğer takımlarla yaptığı maçlardaki kadroları liseli medyadan öğreniyor ve bunu ilgili takımlara bildiriyor, gözlemci raporlarını istediği şekle sokuyormuş. Hayali maddelerle teknik direktörümüzün aldığı ceza ertelenmiş hatta Selçuk İnan'ın milli maçlar için aldığı erteleme bile Lütfi Arıboğan, Platini, Infantino yakınlaşmasının sonucu tamamen. Bunların üzerine gidilmesi lazım.
    Hay eline diline sağlık.

3 Temmuzdan bu yana Galatasaray'ı da çeşitli şeylerin içine çekip karalamaya çalışıyorlar.

Kayıp 1 milyon dolar denediler, olmadı...
    Denizli maçı için şahit bulduk dediler, delinin birini ortaya çıkarıp denediler, olmadı...
    Ne hikmetse 1993'te daha doğmamış olanlar bile o tarihteki A.Gücü maçında şike yaptığımızı gözleriyle görmüş gibi anlatıp karalamayı denediler, olmadı...
    Bedelli Sermaye Arttırımı deyip SPK'yı denediler, olmadı...
    Cluj-GS maçında şike denediler, olmadı...
    "onu çekme bunu çek" denediler, olmadı...
    Şimdi de her puan kayıplarında Galatasaray'ın parmağı olduğu masalını deniyorlar, gene olmayacak...

Keyifli oluyor izlemek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Hay eline diline sağlık.

3 Temmuzdan bu yana Galatasaray'ı da çeşitli şeylerin içine çekip karalamaya çalışıyorlar.

Kayıp 1 milyon dolar denediler, olmadı...
    Denizli maçı için şahit bulduk dediler, delinin birini ortaya çıkarıp denediler, olmadı...
    Ne hikmetse 1993'te daha doğmamış olanlar bile o tarihteki A.Gücü maçında şike yaptığımızı gözleriyle görmüş gibi anlatıp karalamayı denediler, olmadı...
    Bedelli Sermaye Arttırımı deyip SPK'yı denediler, olmadı...
    Cluj-GS maçında şike denediler, olmadı...
    "onu çekme bunu çek" denediler, olmadı...
    Şimdi de her puan kayıplarında Galatasaray'ın parmağı olduğu masalını deniyorlar, gene olmayacak...

Keyifli oluyor izlemek
    Eyvallah abi.

Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor. Kazanıyoruz yurt içi yurt dışı farketmiyor, hakemle, bir takım güçlerle. Ne alaka diyoruz bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa batacaksınız para mı var diyorlar, e para yoksa o hayali güçleri biz öpücükle mi ikna ediyoruz ? Farklı pencerelerden bakıyorum olaya, hiç bir şekilde tutarlı değil. Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.

Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur. Amrabat, Umut, Burak, Dany, Hamit transferleriyle nasıl rüya takım oluyoruz hiç bir zaman anlamadım. İyi denebilir sadece. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe'nin kadrosu hem ismen, hem değer olarak bizden daha iyi durumda. 8.6 milyon euro Galatasaray'ın 2 senedir ödediği en yüksek bonservis bedeli, Meireles, Sow, Krasic bu 3'lüyü biz alsak kim bilir ne takımı olacaktık acaba, Şampiyonlar Ligini alamasak linç edilecektik muhtemelen.

Resmi sitemiz üzerinden iletişime geçerek kulüpten rica edeceğim, ben böyle giderse kalp hastası olacağım Galatasaray yüzünden, pek sevgili ulu yöneticilerimiz artık rakiplerin maçları yerine bizimkilerle ilgilensinler, biz kazandığımız sürece sorun yok sonuçta, alalım bütün maçları şampiyon olalım. Nasıl olsa ligin sonu belli, heyecan yaşamayalım daha fazla.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Eyvallah abi.

Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor. Kazanıyoruz yurt içi yurt dışı farketmiyor, hakemle, bir takım güçlerle. Ne alaka diyoruz bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa batacaksınız para mı var diyorlar, e para yoksa o hayali güçleri biz öpücükle mi ikna ediyoruz ? Farklı pencerelerden bakıyorum olaya, hiç bir şekilde tutarlı değil. Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.

Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur. Amrabat, Umut, Burak, Dany, Hamit transferleriyle nasıl rüya takım oluyoruz hiç bir zaman anlamadım. İyi denebilir sadece. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe'nin kadrosu hem ismen, hem değer olarak bizden daha iyi durumda. 8.6 milyon euro Galatasaray'ın 2 senedir ödediği en yüksek bonservis bedeli, Meireles, Sow, Krasic bu 3'lüyü biz alsak kim bilir ne takımı olacaktık acaba, Şampiyonlar Ligini alamasak linç edilecektik muhtemelen.

Resmi sitemiz üzerinden iletişime geçerek kulüpten rica edeceğim, ben böyle giderse kalp hastası olacağım Galatasaray yüzünden, pek sevgili ulu yöneticilerimiz artık rakiplerin maçları yerine bizimkilerle ilgilensinler, biz kazandığımız sürece sorun yok sonuçta, alalım bütün maçları şampiyon olalım. Nasıl olsa ligin sonu belli, heyecan yaşamayalım daha fazla.
    Eline , ağzına , yüreğine sağlık reiz
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Eyvallah abi.

Fenerbahçenin hangi oyuncusuna kim sponsor olmuş ? Resmi belgelerle gel duyum gazate demeci vb şeylerle gelme

Meireles sow krasiç kayt bu tür oyuncuları almak vizyon ister.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fenerbahçenin hangi oyuncusuna kim sponsor olmuş ? Resmi belgelerle gel duyum gazate demeci vb şeylerle gelme

sow - ferit şahenk

http://www.ntvmsnbc.com/id/25318664/

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu sponsorluk değilki ama adam fenerlidir basar parayı getirir takımına

sponsporluk demek bi ara sizin vardı nikon oyuncu getircekmişde cart da curta budur sponsorluk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Haha.

Sarı lacivertli kulübün 10 milyon euroya satın alınan golcü için sadece 2 milyon euro ödediğini ifade eden Kamer, 8 milyon euroluk kısmın Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir tarafından ödendiğini şu cümlelerle açıkladı:
    "Sow'u 10 milyon euroya aldık. Öncelikle bu transferde Ferit Şahenk'e, Nihat Özdemir'e ve Ali Koç'a teşekkür etmem lazım. En büyük payı Ferit Şahenk ödedi. Toplamda 8 milyon euroyu bu arkadaşlarımız ödedi. 2 milyon euroyu ise bir şekilde ödeyeceğiz."

http://www.cnnturk.com/2012/spor/02/...0.0/index.html

Ayrıca üslubuna dikkat et, gel, gelme falan ne oluyoruz ? Senden icazet mi alacağım yorum yaparken ? Yazdıklarıma mantıklı cevap yazamayan herkes saldıraya geçiyor, yeni moda bu herhalde.

Vizyona bir şey demedim zaten, bahsi geçmedi, konuyla da alakası yok. Madem bahsettin, bence de vizyondur, katılırım.

2. mesajına cevaptır, senin gönlün olsun bir daha sponsor değil, yönetici parası deriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur.
    Bu kısma kesinlikle katılmıyorum. Sezon öncesi yapılan üst üste transferler taraftarları inanılmaz gaza getirmiş ben de inanılmaz derecede bu duruma şaşırıyordum çünkü Galatasaray kimi almıştı da Dream Team olmuştu veya Los Galakticos. Her yapılan transferden sonra Twitter'da Los Galakticos Galatasaray diye hastag yapılıyor keyifler curcunaydı. Üzerine 10 kişi kaldığınız Fenerbahçe maçında galip gelmeniz şerbet gibiydi. Bu sene Şampiyonlar Liginde yarı final garanti, ligde yedeklerle çıkalım, Beşiktaşla oynarken A2 takımdan oyuncu alalım falan bunlar hep Galatasaray taraftarının söylemiydi, Hatta Kaka transferi gündeme gelince "Kaka kim? Onu nerede oynatacaz, Gereksiz ve Lüks transfer, Kaka'ya ihtiyac var mı ki en fazla yedek kalır" gibi söylemlerle taraftarın takımı gözünde inanılmaz derecede büyüttüğünü hatırlıyorum, uzak değil burada bile aynı söylemi taşıyanlar oldu (Galatasaray Transfer Alanında)

Neyse gel zaman git zaman takım biraz tökezleyip gerçekler ortaya çıkınca "Ne Rüya takımı biz öyle bir şey dedik mi?" havasına büründü herkes, kusura bakmayın ama dediniz hem de haftalarca ballandıra ballandıra. Gerçek kendini gösterince de savunma mekanizmaları devreye girdi.

Evet haklısın Fenerbahçe'nin transferleri GS'ye göre daha nitelikli ve pahalıydı. Ama bugünkü mevcut Rüya Takım algısının sebebi Galatasaray taraftarıdır. Çünkü Fenerbahçe Chelsea'den Liverpool'dan Valencia'dan Juventus'tan Beşiktaş'tan vs banko oynayan oyuncuları kadrosuna dahil etmesine rağmen bu algıya uzak dururken Galatasaray kendisinde oynayan Melo'yu, Bayern Münih'te ve Real Madrid'de yedeğin yedeği olarak kariyer yapan Hamit'i, Trabzon'dan Burak'ı Kayseri'den Amrabat'ı Antep'ten Dany'i, Toulese'tan Umut'u ve 35'lik Cris'i alınca Los Galakticos olmuştu, bunu siz yaptınız başkaları değil. Zaman geçip aslında durumun beklenildiği gibi olmadığı anlaşılınca efendim biz hiç öyle görmedik ki demeyin bari.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

...
    Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor...
    Beşiktaş maç konularına bakıyorum, her galibiyetten sonra milyon dolarlık takım diye bize taş atanlar var. E peki arkadaş, Beşiktaş'ın kadro değerinin Arap sermayesi takımı Malaga'dan sadece 1.150.000 € düşük olduğunu biliyor musun bunu yazarken? (BJK: 96.950.000 €) (Malaga: 98.100.000 €).

Fenerbahçe maç konularına bakıyorum, puan olarak yaklaştıklarında rüya takımla aynı puana geleceğiz vs... Peki biz rüya takımsak siz neysiniz? Galatasaray'ın kadro değeri 138.350.000 €, Fenerbahçe'nin kadro değeri ise 152.150.000 €. Kadro değeriniz bizden 13.800.000 € daha yüksek. Nasıl oluyor bu?

Ha keşke rüya takım olsak gurur duyarım bununla.

Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.
    Aynen, Gençlerbirliği-Sivas maç konusunda bile Galatasaray'a sallıyordu bir arkadaş

Mesaj Yetkileri