1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Eyvallah abi.

Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor. Kazanıyoruz yurt içi yurt dışı farketmiyor, hakemle, bir takım güçlerle. Ne alaka diyoruz bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa batacaksınız para mı var diyorlar, e para yoksa o hayali güçleri biz öpücükle mi ikna ediyoruz ? Farklı pencerelerden bakıyorum olaya, hiç bir şekilde tutarlı değil. Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.

Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur. Amrabat, Umut, Burak, Dany, Hamit transferleriyle nasıl rüya takım oluyoruz hiç bir zaman anlamadım. İyi denebilir sadece. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe'nin kadrosu hem ismen, hem değer olarak bizden daha iyi durumda. 8.6 milyon euro Galatasaray'ın 2 senedir ödediği en yüksek bonservis bedeli, Meireles, Sow, Krasic bu 3'lüyü biz alsak kim bilir ne takımı olacaktık acaba, Şampiyonlar Ligini alamasak linç edilecektik muhtemelen.

Resmi sitemiz üzerinden iletişime geçerek kulüpten rica edeceğim, ben böyle giderse kalp hastası olacağım Galatasaray yüzünden, pek sevgili ulu yöneticilerimiz artık rakiplerin maçları yerine bizimkilerle ilgilensinler, biz kazandığımız sürece sorun yok sonuçta, alalım bütün maçları şampiyon olalım. Nasıl olsa ligin sonu belli, heyecan yaşamayalım daha fazla.
    Fenerbahçenin hangi oyuncusuna kim sponsor olmuş ? Resmi belgelerle gel duyum gazate demeci vb şeylerle gelme

Meireles sow krasiç kayt bu tür oyuncuları almak vizyon ister.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fenerbahçenin hangi oyuncusuna kim sponsor olmuş ? Resmi belgelerle gel duyum gazate demeci vb şeylerle gelme

sow - ferit şahenk

http://www.ntvmsnbc.com/id/25318664/

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu sponsorluk değilki ama adam fenerlidir basar parayı getirir takımına

sponsporluk demek bi ara sizin vardı nikon oyuncu getircekmişde cart da curta budur sponsorluk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Haha.

Sarı lacivertli kulübün 10 milyon euroya satın alınan golcü için sadece 2 milyon euro ödediğini ifade eden Kamer, 8 milyon euroluk kısmın Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir tarafından ödendiğini şu cümlelerle açıkladı:
    "Sow'u 10 milyon euroya aldık. Öncelikle bu transferde Ferit Şahenk'e, Nihat Özdemir'e ve Ali Koç'a teşekkür etmem lazım. En büyük payı Ferit Şahenk ödedi. Toplamda 8 milyon euroyu bu arkadaşlarımız ödedi. 2 milyon euroyu ise bir şekilde ödeyeceğiz."

http://www.cnnturk.com/2012/spor/02/...0.0/index.html

Ayrıca üslubuna dikkat et, gel, gelme falan ne oluyoruz ? Senden icazet mi alacağım yorum yaparken ? Yazdıklarıma mantıklı cevap yazamayan herkes saldıraya geçiyor, yeni moda bu herhalde.

Vizyona bir şey demedim zaten, bahsi geçmedi, konuyla da alakası yok. Madem bahsettin, bence de vizyondur, katılırım.

2. mesajına cevaptır, senin gönlün olsun bir daha sponsor değil, yönetici parası deriz.

Mesaj Yetkileri