Eyvallah abi.
Transfer yapıyoruz, rüya takım diyorlar. Kendileri bizden çok para harcıyorlar kaç sezondur, üstelik bizim transferlere de kimse sponsor falan olmuyor. Maç kazanamıyoruz, rüya takım çöktü, hani nerede rüya takım deniyor. Kazanıyoruz yurt içi yurt dışı farketmiyor, hakemle, bir takım güçlerle. Ne alaka diyoruz bu sene şampiyon oldunuz oldunuz yoksa batacaksınız para mı var diyorlar, e para yoksa o hayali güçleri biz öpücükle mi ikna ediyoruz ? Farklı pencerelerden bakıyorum olaya, hiç bir şekilde tutarlı değil. Fazla bilim kurgu falan izliyorlar herhalde, her şeyin altından Galatasaray çıkıyor, bir çekememezliktir gidiyor.
Bir arkadaşım mesaj atıyor Karabük maçından sonra ne oldu senin rüya takım diye, kim demiş rüya takım diyorum, ne bileyim gazetelerde hep yazıyor ya diyor. Fatih Terim kaç defa söyledi bilmiyorum böyle yakıştırmalar yapmayın diye, bu takım rüyayı bırak 2000 kadrosunun yanından geçemez, o takımla kıyasla kabustur. Amrabat, Umut, Burak, Dany, Hamit transferleriyle nasıl rüya takım oluyoruz hiç bir zaman anlamadım. İyi denebilir sadece. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe'nin kadrosu hem ismen, hem değer olarak bizden daha iyi durumda. 8.6 milyon euro Galatasaray'ın 2 senedir ödediği en yüksek bonservis bedeli, Meireles, Sow, Krasic bu 3'lüyü biz alsak kim bilir ne takımı olacaktık acaba, Şampiyonlar Ligini alamasak linç edilecektik muhtemelen.
Resmi sitemiz üzerinden iletişime geçerek kulüpten rica edeceğim, ben böyle giderse kalp hastası olacağım Galatasaray yüzünden, pek sevgili ulu yöneticilerimiz artık rakiplerin maçları yerine bizimkilerle ilgilensinler, biz kazandığımız sürece sorun yok sonuçta, alalım bütün maçları şampiyon olalım. Nasıl olsa ligin sonu belli, heyecan yaşamayalım daha fazla.