Hadi ya!
t-shirt olayına üzüldüm. Etiketinde ne yazıyor, üretim yeri vs...
Printable View
Oyun şu an elime ulaştı sabah gelmişler bulamamışlar beni, t-shirtler patates baskı diyebileceğimiz bir şekilde bir de XL bedeni bile L kalıbında gibi duruyor. Onun dışında bir sıkıntı yok.
Bu arada keşke arkasında 12 vs. yazsaydı.
Aral'dan sipariş etmiştim. D&R'dan sipariş edenlere de bugün ulaşmış olması lazım, ana dağıtım dün yapılacak deniyordu.
Bu sefer korsan patlaması olmadı galiba erken çıkaramadılar :D
Bende D&R'dan sipariş vermiştim ama daha haber yok. Demin adres bilgilerimde yer alan semtin şubesini aradım daha yok dediler. Anlamadım !
Şimdi bir bakıma cevabını bildiğim bir soru sorucam :) şimdi ben bu oyunu şimdi alsam bu gece 00.01de oynayabilcek miyim ? :D ona göre hemen şimdi alıcam.
Evet oyun 00.01'den itibaren oynanabilecek.
Ben de oyunu steamden indirdim ve hazırda bekliyorum oyunun çıkmasını.
Bende oyunu indirdim bakalım bekliyoruz :)
Ne heyecanlı bir bekleyiş bu :D
Sanırım ilk defa bi sürümde çoğunluk demodan memnun olarak bekliyo..
Aynen hayatımda ilk defa bir oyunun demosunu indirdim bu bir ilk :)
Arkadaşlar bugün bizim yılbaşımız :)
yeni yılınızı kutlarım....
bende bekliyorum. uykusuz geceler bizi bekliyor. :)
tişört için büyük hayal kurmayın arkadaşlar,daha önce aldığım crysis le verilen tişört baya iyiydi ama bu onun yanında kesekağıdı kalıyor.hani çok kaliteli birşey bekleyemeyiz ancak bu kadar dandik de olmamalıydı.
oyunu ön siparişle alanlar erken başlasaydı oynamaya bi ayrıcalık olurdu:D böle bi espiri kalmadı ön siparişin.
Sormadan yapamayacağım sadece orjinal alanlarmı oynayacak oyunu ?
STEAM i de kırarlar heralde ama hemen olmaz diye tahmin ediyorum.
Steam'de bi ara 5 pcye oyunu yükleme sansi vardi hala devam ediyor mu bu olay?
offline modda mümkün diye tahmin ediyoruz
oyun benimde elime ulaştı.birazdan kuracağım ve saati geldiğinde de oynamaya başlarız artık.tshirt olayı komik yahu;kardeşim dalga geçiyor özel gecelerde giyersin diye :)) ya duvara asıcaz ya da tshirtü giyip oyunu öyle oynayacağız.hayırlı ve uykusuz olsun oyun herkese..
SEGA'nın bu işe bir çözüm üretmesi lazım artık, her sene bir başka sistem getirip onunla iş yapmaya çalışıyor ancak olan biz orijinal alanlara oluyor. Açık açık mağdur oluyoruz, özellikle geçen sene oyunun gelmesini beklerken pat bir hafta on gün önce oyun çıkmıştı. Oyun kırılmasın diye release gruplarıyla anlaşma yaptıkları söylenmişti eski oyunlar için, hatta bu yüzden çok geç stabil bir kırılmış oyun çıkartmışlardı.
Bu senede bunlardan farklı bir şey olmayacak gibi duruyor. STEAM'i aşmanın formülleri diğer başka oyunlar için de denenmişti ve aşılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam Team Fortress serisinde buna benzer bir durum olmuştu.
Oyun ilk olarak aktive edildikten sonra offline mode kullanılarak sanırım kullanıcı limitine takılmaksızın sınırsızca oynayabilirler gibi gözüküyor. Aslında STEAM altyapısına böyle bir şey eklenebilir, şu kadar sayıda kullanıcıya kadar kullanılabilir gibi ya da sürekli internete bağlı şekilde oynama gibi bir şey olabilir ama bu da kullanışlı değil.
Steam'den aldık,indirdik,beklemedeyiz.Yarın sabah ders var ki son sene,Cuma 17.30'dan itibaren haftasonu uykusuz geçecek...
Hadi ama artık :)
Bende indirmeye başladım :) yoğunluk var belli, oldukça yavaş iniyor ama sorun değil. Gece 3'te de bitse 5'te de bitse oyunu kurcalamadan işe gitmicem :D
bende steamden aldım fakat bir sorum olacak. her oyuna girişimde internet açık mı olacak steammi açılacak bunu öğrenmek istiyordum?
Orjinal alan çok kişi var gibi. Bu iyi :)
Oyun çıktı mı yahu indiriyorsunuz :D Bu arada ben oyunu orjinal kutulu alacağım fakat Steam'dan aktivasyon etmek istemiyorum. Öyle olursa oynayamayacak mıyım ?
Son dakikaya bırakılmaz,oyun çıktı başkaları başlarken oyuna sen ufak ufak indirirken kanser olursun :D Steam'den ön yüklememi dün yaptım ben sizde yapın derim ;)
Mutlaka aktivasyon edin arkadaşlar yoksa önümüzde ki sene SI demesin bize orijinal alımları az.