Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 182 sonuç

Konu: FM 2012 Çıktı!

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by pappi View Post
    valla oyun yarım saat önce elime ulaştı,sevindirik oldum.yalnız tişört olayı berbat,defolu baskı kalitesi düşük ve 1 beden küçük geldi yaw biri düzgün olsa gam yemicem.
    Hadi ya!

t-shirt olayına üzüldüm. Etiketinde ne yazıyor, üretim yeri vs...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oyun şu an elime ulaştı sabah gelmişler bulamamışlar beni, t-shirtler patates baskı diyebileceğimiz bir şekilde bir de XL bedeni bile L kalıbında gibi duruyor. Onun dışında bir sıkıntı yok.

Bu arada keşke arkasında 12 vs. yazsaydı.

Aral'dan sipariş etmiştim. D&R'dan sipariş edenlere de bugün ulaşmış olması lazım, ana dağıtım dün yapılacak deniyordu.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu sefer korsan patlaması olmadı galiba erken çıkaramadılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende D&R'dan sipariş vermiştim ama daha haber yok. Demin adres bilgilerimde yer alan semtin şubesini aradım daha yok dediler. Anlamadım !
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Hadi ya!

t-shirt olayına üzüldüm. Etiketinde ne yazıyor, üretim yeri vs...

üretim yeri falan yazmıyordu sanırım,yada ben dikkat etmedim ama çok kalitesiz bir baskı.yazının sonuna doğru baskı hatası var,arka tarafında iki omuz arasında delik var bariz bir şekilde.iş yerinde bir arkadaşa verdim çocuğu giyer diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pappi View Post
    üretim yeri falan yazmıyordu sanırım,yada ben dikkat etmedim ama çok kalitesiz bir baskı.yazının sonuna doğru baskı hatası var,arka tarafında iki omuz arasında delik var bariz bir şekilde.iş yerinde bir arkadaşa verdim çocuğu giyer diye.
    Okadar mı dandik? Hayal kırıklığına uğradım. Oyundan çok T-Shirtü bekliyordum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Şimdi bir bakıma cevabını bildiğim bir soru sorucam şimdi ben bu oyunu şimdi alsam bu gece 00.01de oynayabilcek miyim ? ona göre hemen şimdi alıcam.
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet oyun 00.01'den itibaren oynanabilecek.

Ben de oyunu steamden indirdim ve hazırda bekliyorum oyunun çıkmasını.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bende oyunu indirdim bakalım bekliyoruz
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ne heyecanlı bir bekleyiş bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sanırım ilk defa bi sürümde çoğunluk demodan memnun olarak bekliyo..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen hayatımda ilk defa bir oyunun demosunu indirdim bu bir ilk

Arkadaşlar bugün bizim yılbaşımız

yeni yılınızı kutlarım....

bende bekliyorum. uykusuz geceler bizi bekliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

tişört için büyük hayal kurmayın arkadaşlar,daha önce aldığım crysis le verilen tişört baya iyiydi ama bu onun yanında kesekağıdı kalıyor.hani çok kaliteli birşey bekleyemeyiz ancak bu kadar dandik de olmamalıydı.

oyunu ön siparişle alanlar erken başlasaydı oynamaya bi ayrıcalık olurdu böle bi espiri kalmadı ön siparişin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sormadan yapamayacağım sadece orjinal alanlarmı oynayacak oyunu ?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

STEAM i de kırarlar heralde ama hemen olmaz diye tahmin ediyorum.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Steam'de bi ara 5 pcye oyunu yükleme sansi vardi hala devam ediyor mu bu olay?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

offline modda mümkün diye tahmin ediyoruz
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

oyun benimde elime ulaştı.birazdan kuracağım ve saati geldiğinde de oynamaya başlarız artık.tshirt olayı komik yahu;kardeşim dalga geçiyor özel gecelerde giyersin diye ) ya duvara asıcaz ya da tshirtü giyip oyunu öyle oynayacağız.hayırlı ve uykusuz olsun oyun herkese..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

SEGA'nın bu işe bir çözüm üretmesi lazım artık, her sene bir başka sistem getirip onunla iş yapmaya çalışıyor ancak olan biz orijinal alanlara oluyor. Açık açık mağdur oluyoruz, özellikle geçen sene oyunun gelmesini beklerken pat bir hafta on gün önce oyun çıkmıştı. Oyun kırılmasın diye release gruplarıyla anlaşma yaptıkları söylenmişti eski oyunlar için, hatta bu yüzden çok geç stabil bir kırılmış oyun çıkartmışlardı.

Bu senede bunlardan farklı bir şey olmayacak gibi duruyor. STEAM'i aşmanın formülleri diğer başka oyunlar için de denenmişti ve aşılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam Team Fortress serisinde buna benzer bir durum olmuştu.

Oyun ilk olarak aktive edildikten sonra offline mode kullanılarak sanırım kullanıcı limitine takılmaksızın sınırsızca oynayabilirler gibi gözüküyor. Aslında STEAM altyapısına böyle bir şey eklenebilir, şu kadar sayıda kullanıcıya kadar kullanılabilir gibi ya da sürekli internete bağlı şekilde oynama gibi bir şey olabilir ama bu da kullanışlı değil.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Edremit

Steam'den aldık,indirdik,beklemedeyiz.Yarın sabah ders var ki son sene,Cuma 17.30'dan itibaren haftasonu uykusuz geçecek...
    Hadi ama artık

22. Default

Bende indirmeye başladım yoğunluk var belli, oldukça yavaş iniyor ama sorun değil. Gece 3'te de bitse 5'te de bitse oyunu kurcalamadan işe gitmicem

bende steamden aldım fakat bir sorum olacak. her oyuna girişimde internet açık mı olacak steammi açılacak bunu öğrenmek istiyordum?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orjinal alan çok kişi var gibi. Bu iyi
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by tuncernet View Post
    bende steamden aldım fakat bir sorum olacak. her oyuna girişimde internet açık mı olacak steammi açılacak bunu öğrenmek istiyordum?
    Steam açılacak ama internet olmasına gerek yok. Steam'i çevrimdışı modda başlatabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyun çıktı mı yahu indiriyorsunuz Bu arada ben oyunu orjinal kutulu alacağım fakat Steam'dan aktivasyon etmek istemiyorum. Öyle olursa oynayamayacak mıyım ?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Oyun çıktı mı yahu indiriyorsunuz Bu arada ben oyunu orjinal kutulu alacağım fakat Steam'dan aktivasyon etmek istemiyorum. Öyle olursa oynayamayacak mıyım ?
    İstemiyorum diye bir şey yok Nereden alırsan al Steam'den aktivasyon yapılacak bu sene.

Steam'den alanlar oyunun %99'unu ön yükleme yapıyor şu anda. Saat 00:00 olduğunda geri kalan %1'i indirip oynayabilecekler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    İstemiyorum diye bir şey yok Nereden alırsan al Steam'den aktivasyon yapılacak bu sene.

Steam'den alanlar oyunun %99'unu ön yükleme yapıyor şu anda. Saat 00:00 olduğunda geri kalan %1'i indirip oynayabilecekler
    Hmm anladım. Her oyun açıldığında otomatik steamımız gelcek yani Hiç sevmedim bu steamı anlamadımda

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Edremit

Son dakikaya bırakılmaz,oyun çıktı başkaları başlarken oyuna sen ufak ufak indirirken kanser olursun Steam'den ön yüklememi dün yaptım ben sizde yapın derim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Mutlaka aktivasyon edin arkadaşlar yoksa önümüzde ki sene SI demesin bize orijinal alımları az.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri