T.D. olmaya gerek yok futboldan anlamak yeterli bu yapılan komik hareketleri anlamak için.
Printable View
Aykut Kocaman çok doğru bir ilk 11 çıkarmış. Böylesine zorlu bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa Fenerbahçe öyle oynayacak.
Gorunen koy klavuz istemez
Tartışmak istemiyorum yazdıktan sonra sonuna insanları alevlendirecek bir laf söylemek moda oldu.Madem tartışma yeri değil sorma sonunda o soruyu alevlendirme şimdi biri kalkacak ona cevap verecek olay çoğalacak.
Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.
Fenerbahçe kazanamazsa kabak yine Aykut hocanın başına patlayacak.Niye bu adam derbilerde böyle yapıyor anlamıyorum.Maçı izlemeyecektim ama meraklandım şimdi gidip izliyim :)
4-5 hafta işler kötü gidince forumda ne kadar çok T.D varmış bunu anlıyoruz . Pollyanacılık değil düşünce tarzı . Aykut Hocanın yanlışları var ama bunlar zamanla giderilir. Senelerce denmedi mi bir teknik adam bizde 3-4 yıldan fazla dursun diye işte dayanamıyosunuz ki . 1 sene kötü oldu mu tak pat hadi defol yolla sonra vay efendim Fenerbahçeye T.D dayanmıyor . Dayanmaz tabi .
Aykut Kocaman çok büyük bir egoist zannediyorum. Bazı oyunculara kafayı takıyor ve takım kötü sonuç aldığında onları kesiyor. Takıntılı olduğu isimler Serdar-Emre-Stoch prensleri ise Cristian-Ziegler-Mehmet.
Cristian-Mehmet-Ziegler oynarken performansı düştü diye Stoch'u kesmeyi bana kimse anlatamaz. Kazansak da kaybetsek de.
Doğru sen gibi kendini tutamayanlar olabilir.Konunun yeri sohbet alanı olduğu için burada bunu tartışmak istemiyorum dedim.Olay büyürse önüne geceriz sorun değil.
Kişiliğine laf ettin demedim ki yazılarımda konu zaten kişilik tartışması değil teknik drektörlük konusu.Yaptığı 2 yanlış ile takımdan kovulmasına kadar getirdiniz.Bu kadar süre arkasındayız dediğiniz adamın kovulmasını istemek yada bu takıma yakışır olmadığını söylemek sizin onu destekler görüntünüzü sorgular.
hadi iki takimada basarilar seyir zevki guzel bir mac olur umarim
Ziegler her zamanki gibi formunda.
Cristianin tekmesi rakibe gelmedi ama kart gerekiyordu galiba bilerek salladi cunki.
Ziegler çok formda maşallah bonservisini falan da alalım.Eminim çok memnundur Kocaman.
Alex Alex Alex
Alexin topu direkten dondu , genel olarak oyuna hakim olan trabzonpsor
Ah be kaptaaaan..
Alex naptın reis
Mehmet Topuz yapılabilicek en kötü vuruşu yaptı.Dümdüz vursa bile kaleciden sekerdi.
Ziegler gerçekten cok kotu bir solbek. + burak"in ayaklarda bugun sorun var galiba ayagina dolanip duruyor top :D
Bu Burak Yılmaz varya bu ah ahhh.
Ziegler'in şovu sürüyor ayrıca teknik direktör tercihi olarak Emre'nin yerine oynatılan Selçuk Emre'den çok üst düzey bir performans gösteriyor.Maaşallah takımımıza nazar değmesin.
Burağın ayağını kırıyorlardı az kalsın.
Ya böyle vurus mu olur Mehmet yapma ya.
Topuzla Ziegler formunda
Atletler sahada.Meşaleler yandı.Tamda beklendiği gibi.