Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Fenerbahçe kazanır

15 42.86%
Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 308 sonuç

Konu: [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Herkes birer T.D. olduğu için bu ülkede hoca olmak zor iş.
    T.D. olmaya gerek yok futboldan anlamak yeterli bu yapılan komik hareketleri anlamak için.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Aykut Kocaman çok doğru bir ilk 11 çıkarmış. Böylesine zorlu bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa Fenerbahçe öyle oynayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gorunen koy klavuz istemez

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Aykut Kocaman çok doğru bir ilk 11 çıkarmış. Böylesine zorlu bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa Fenerbahçe öyle oynayacak.
    Böylesine zorlu bir deplasman ancak bize beraberlik yetecek bir durumda degiliz.Deplasman olsun kendi sahamız olsun her maç hücum şeklinde çıkmalıyız.1 puan kaybetmeye tahammülümüz yok.O yüzden kötü bir ilk 11.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by attirson View Post
    T.D. olmaya gerek yok futboldan anlamak yeterli bu yapılan komik hareketleri anlamak için.
    Bunun yeri burası değil.Tartışmakta istemiyorum beni ilgilendirmez Fenerbahçe'nin başında kimin olduğu ancak.İnsanları günlük değerlendirmeniz yanlış.Siz değilmiydiniz bu adamı yere göğe sığdıramayan?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tartışmak istemiyorum yazdıktan sonra sonuna insanları alevlendirecek bir laf söylemek moda oldu.Madem tartışma yeri değil sorma sonunda o soruyu alevlendirme şimdi biri kalkacak ona cevap verecek olay çoğalacak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bunun yeri burası değil.Tartışmakta istemiyorum beni ilgilendirmez Fenerbahçe'nin başında kimin olduğu ancak.İnsanları günlük değerlendirmeniz yanlış.Siz değilmiydiniz bu adamı yere göğe sığdıramayan?
    Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
    Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe kazanamazsa kabak yine Aykut hocanın başına patlayacak.Niye bu adam derbilerde böyle yapıyor anlamıyorum.Maçı izlemeyecektim ama meraklandım şimdi gidip izliyim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bence artık pollyanacılıgı bırak. Sow'u kesse son maç gol atamadı ondandır diyeceksin.Olmuyor işte boşuna koruma Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yapacak kalitede bir teknik direktör değil çok net görülüyor.
    4-5 hafta işler kötü gidince forumda ne kadar çok T.D varmış bunu anlıyoruz . Pollyanacılık değil düşünce tarzı . Aykut Hocanın yanlışları var ama bunlar zamanla giderilir. Senelerce denmedi mi bir teknik adam bizde 3-4 yıldan fazla dursun diye işte dayanamıyosunuz ki . 1 sene kötü oldu mu tak pat hadi defol yolla sonra vay efendim Fenerbahçeye T.D dayanmıyor . Dayanmaz tabi .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    4-5 hafta işler kötü gidince forumda ne kadar çok T.D varmış bunu anlıyoruz . Pollyanacılık değil düşünce tarzı . Aykut Hocanın yanlışları var ama bunlar zamanla giderilir. Senelerce denmedi mi bir teknik adam bizde 3-4 yıldan fazla dursun diye işte dayanamıyosunuz ki . 1 sene kötü oldu mu tak pat hadi defol yolla sonra vay efendim Fenerbahçeye T.D dayanmıyor . Dayanmaz tabi .
    İşte yanlışları zamanla giderilir cinsten degil.Aynı yanlış 50 kere yapılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman çok büyük bir egoist zannediyorum. Bazı oyunculara kafayı takıyor ve takım kötü sonuç aldığında onları kesiyor. Takıntılı olduğu isimler Serdar-Emre-Stoch prensleri ise Cristian-Ziegler-Mehmet.

Cristian-Mehmet-Ziegler oynarken performansı düştü diye Stoch'u kesmeyi bana kimse anlatamaz. Kazansak da kaybetsek de.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Tartışmak istemiyorum yazdıktan sonra sonuna insanları alevlendirecek bir laf söylemek moda oldu.Madem tartışma yeri değil sorma sonunda o soruyu alevlendirme şimdi biri kalkacak ona cevap verecek olay çoğalacak.
    Doğru sen gibi kendini tutamayanlar olabilir.Konunun yeri sohbet alanı olduğu için burada bunu tartışmak istemiyorum dedim.Olay büyürse önüne geceriz sorun değil.

Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
    Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.
    Kişiliğine laf ettin demedim ki yazılarımda konu zaten kişilik tartışması değil teknik drektörlük konusu.Yaptığı 2 yanlış ile takımdan kovulmasına kadar getirdiniz.Bu kadar süre arkasındayız dediğiniz adamın kovulmasını istemek yada bu takıma yakışır olmadığını söylemek sizin onu destekler görüntünüzü sorgular.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hadi iki takimada basarilar seyir zevki guzel bir mac olur umarim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Anlatmak istediğimi anlayan nasılda anlıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Aykut Kocaman çok büyük bir egoist zannediyorum. Bazı oyunculara kafayı takıyor ve takım kötü sonuç aldığında onları kesiyor. Takıntılı olduğu isimler Serdar-Emre-Stoch prensleri ise Cristian-Ziegler-Mehmet.

Cristian-Mehmet-Ziegler oynarken performansı düştü diye Stoch'u kesmeyi bana kimse anlatamaz. Kazansak da kaybetsek de.
    Kesinlikle.Alex'i alkışlatmak icin filan çıkarmıyor sonlarda hani sende çıkabilirsin imajı vermek icin çıkarıyor ben buna inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ziegler her zamanki gibi formunda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cristianin tekmesi rakibe gelmedi ama kart gerekiyordu galiba bilerek salladi cunki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ziegler çok formda maşallah bonservisini falan da alalım.Eminim çok memnundur Kocaman.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alex Alex Alex

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alexin topu direkten dondu , genel olarak oyuna hakim olan trabzonpsor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ah be kaptaaaan..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alex naptın reis

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mehmet Topuz yapılabilicek en kötü vuruşu yaptı.Dümdüz vursa bile kaleciden sekerdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ziegler gerçekten cok kotu bir solbek. + burak"in ayaklarda bugun sorun var galiba ayagina dolanip duruyor top

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu Burak Yılmaz varya bu ah ahhh.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ziegler'in şovu sürüyor ayrıca teknik direktör tercihi olarak Emre'nin yerine oynatılan Selçuk Emre'den çok üst düzey bir performans gösteriyor.Maaşallah takımımıza nazar değmesin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burağın ayağını kırıyorlardı az kalsın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya böyle vurus mu olur Mehmet yapma ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Topuzla Ziegler formunda
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Atletler sahada.Meşaleler yandı.Tamda beklendiği gibi.

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri