Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Fenerbahçe kazanır

15 42.86%
1 ile 30 arası toplam 308 sonuç

Konu: [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bunun yeri burası değil.Tartışmakta istemiyorum beni ilgilendirmez Fenerbahçe'nin başında kimin olduğu ancak.İnsanları günlük değerlendirmeniz yanlış.Siz değilmiydiniz bu adamı yere göğe sığdıramayan?
    Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
    Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Tartışmak istemiyorum yazdıktan sonra sonuna insanları alevlendirecek bir laf söylemek moda oldu.Madem tartışma yeri değil sorma sonunda o soruyu alevlendirme şimdi biri kalkacak ona cevap verecek olay çoğalacak.
    Doğru sen gibi kendini tutamayanlar olabilir.Konunun yeri sohbet alanı olduğu için burada bunu tartışmak istemiyorum dedim.Olay büyürse önüne geceriz sorun değil.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
    Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.
    Kişiliğine laf ettin demedim ki yazılarımda konu zaten kişilik tartışması değil teknik drektörlük konusu.Yaptığı 2 yanlış ile takımdan kovulmasına kadar getirdiniz.Bu kadar süre arkasındayız dediğiniz adamın kovulmasını istemek yada bu takıma yakışır olmadığını söylemek sizin onu destekler görüntünüzü sorgular.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Doğru sen gibi kendini tutamayanlar olabilir.Konunun yeri sohbet alanı olduğu için burada bunu tartışmak istemiyorum dedim.Olay büyürse önüne geceriz sorun değil.

Ortalık alevlendikten sonra ne gereği var ki geçmenin olaylar geçsin gitsin.Geçen yorumlarımı okursan hiç bir tartışmada beni bulamazsın ama nedense hep sen varsın burda tutamayan malesef ben değilim.

Her neyse bu olaylar neden 34'de yapıldı beyler ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri