aga ben onun erkek oldugundanda suphelenıyorum :) tavırları boyle bı acayıp gelıyo bana :) anladınız sız neyse... :D
Printable View
benimde bazen oluyo bü tür şeyler mesela oyuncunun adı kadroda alt sıraya taşıyorsa veya ... olarak gözüküyorsa almam :D
Öle Oluyo bazen Tipini Tahmin Etmeye çalışıorsun bambaşka bişey çııkıyor afallıyorsun...:)
Ewt Mesela Sercan GÜveniŞik
en büyük şaşkınlığı kafamda hep sarışın sandığım ryan babel'in zenci olduğunu öğrenince yaşamıştım
aga adam kolombiyalı değil mi?
sarı olur mu :D:D:D Ben Çikolata renginde diye düşünüyordum kısa boylu makarna saçlı falan ama adamın tepe düz arazi:D
mesela Serkan Gedik'i Gökhan Ünal tarzında alnı açık boyu uzun birşey düşünürdüm.. resmine rastladım bir yerde Kıvırcık kafa, orta boy :D
Matias Fernandez ise tahminlerimdeki gibi çıktı kısa boy kıvır saç:)
Bir de Sherman Cardenas ı merak ediyordum.
o da böyle çıktı:
http://futbolfactory.futbolweb.net/t...es/sherman.jpg
Hiç ummadığım gibi..
cardenas da acaip çıktı yaw:D ben ilk carlos tevezi gördüğümde de hayal kırıklığına uğramıştım..
ben bir de Cesar Delgado'yu görünce aman bu ne yaa didim :D
İşte karşınızda Tekkaş Delgado(üstelik saçları da sarıya boyamış hali!!!)
http://www.26noticias.com.ar/adjuntos/imagen/27587.jpg
ya bennde de çoook oluyo bide mesela benim arkadaşlarımın adında futbolcu
bulursam onlara benzetiyom...
Bu arada biri bana Dayro Moreno'nun yüzünü gösterebilir mi?Adamın tipini FM 2005'ten beri merak ediyom...
Bu arada C@RLosTeVeZ sen uzun boylu esmer ve düz saçlı biri misin???
ya bennde de çoook oluyo bide mesela benim arkadaşlarımın adında futbolcu
bulursam onlara benzetiyom...
Bu arada biri bana Dayro Moreno'nun yüzünü gösterebilir mi?Adamın tipini FM 2005'ten beri merak ediyom...
Bu arada C@RLosTeVeZ sen uzun boylu esmer ve düz saçlı biri misin???
esmer deil, dierleri tuttu:D
ben transfer yaparken kendi kendime konuşuyorum örnke: beşiktaş parana'nın genç yeteneği Sidnei nevzat demir tesislerinde imza atacak :D bir de kendi kendime basın toplantısı düzenliyorum,herkes deli zannediyo :D haaa bu arada oyuncu isimleri ve uyrukları çok büyük bir etken mesela ben adunun zenci olduğunu bilmiyordum beyaz uzun boylu çocuktur diyodum :D tabi gerçek hayattaki resmini görünce hayal kırıklığına uğradığım çok oldu.
bazisi cok ii cıkıo bazisi da cok kotu cıkıo:D ama ulkesine bakıpta almamak daha anlamlı mesela ii forwetler hollanda gibi ulkelerden cıkıo
yunan ve ermeni almam
futbolcularin tipini tahmine gelince de cok hayal kirikligina ugradigim oldu hele tevez offff adam yarali bereli :D
Israil vatandası yunanıstan vatandası oyuncuyu kesınlıkle almam yonettıgım takımda mevcutsa dırek gonderırım.Atletico ile oyuna baslamıstım ilk isim seitaridis'i postalamak olmustu. Oyuncunun tipi isimi fazla önemli degildir ama 1.85 in üzerinde boyu olan futbolcuları genelde almam.
ben oynadigim takimlarda israilli,amerikan,yunanli oyuncular almam.Zaten almamada gerek yok hepsi bes para etmez :D
ama güzel isimleri olan futbolculari aliyorum :)
Ben Genelde İsmine Bakıyom Özelliklerine Bakmadan Aldığım Oyuncu Nadirdir :) eğer Böyle Küçük bütçeLi takım yönetiyosam geneLde isim beyenirsem aLıyom :D
israilli yunan ermeni asla almam.. amerikan belki..
mesela Caloutti yi çok methettiler nereli olduğunu bilmiyordum. alalım bakalım dedim.. özellikleri iyiydi ama Galatasaray SK nın kapısından giremez.. Revivo'yu da hiç istemiyordum zaten ben ;;)
İsim mevzuunda:
Delgado, Thiago Riberio , Palacio kessinlikle almaya çalışırım. İsimden dolayı ;)
ama Falcao yu almak istemiyorum.. Lebohang'ı da .. isimlerini beğenmedim :D
Bende yunan almam ama takımımda Seitaridis var.Aklımda bu adamı riberye benzetiyorum:D. Ayrıca andriy Husin i niye bilmem ama Yaşlı dedelere benzetiyorum :D
Ben en büyük şaşkınlığımı Ledley King'de yaşadım! O neydi be öyle!!!
Abbiati'yi hiç kepçe kulaklı düşünmemiştim. O ne kulak öyle!
aynısını ben de yapıyorum hehehe :D
Evet sayın seyirciler şimdi şok bir gelişme! Daha önce transfer yapmayacağını açıklayan Atletico Madrid direktörü Ertuğrul Topcu , geri adım atarak Genk takımıhnın başarılı ve genç oyuncusu Sasa Iakovenko'yu El Madrigal stadına getirdi!!
Falan gibisinden.. "Deli la bu kendi kendine spor haberi sunuyor .. " falan diyorlar :D:D
amerikanların isimleri çok süper oluyor ya:D bu arada ultraslanerdem, bende husin hakkında senin gib idüşünoyudum:D
bende de oluyo aynısı.simasını da kafamda hep canlandırırım ama çoğu gerçeğe uymaz :S
banada oluyo o ya hem oyunda hem de gercek hayatta sonucu bazen husran bazende garip bir sevinc:D
isimlerine bakarim
tiplerine bakarim
memleketlerine bakarim(asla fransiz,ermeni ve israilli oyuncu almam)
carlos tevezi yakisikli bisey zannederdim böyle havali fln :D
ermeni isvicre yunan israil uyruklu oyuncu almam takima :D
Valla bende carlos tevezi fm 06 oynarken cok merak ediyordum,aynen karizmatik falan zannediyordum sonra corinthiansta görünce sok oldum.Dedim bu ne la freddynin kabusundaki freddy gibi :D
Ermeni,israilli ve amerikan oyuncu almamiza gerek yok zaten,hicbiri futbolcu degil,benim en cok aldigim futbolcular arjantinliler :)
arjantinliler manyak yetenekli ve kıvrak;)