Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fm ile ilgili ama çok da ilgili değil:DİSİM

1. Default

Quote Originally Posted by altug_ View Post
    Aynen warya kardeş mesela cm 04/05 den beri sasa ilic i her takımıma alırdım adamı böyle cok dehşet düşünürdüm gs ye bi geldi bi tipini gördüm eyy dedim hiç bi alakası yok
    aga ben onun erkek oldugundanda suphelenıyorum tavırları boyle bı acayıp gelıyo bana anladınız sız neyse...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

benimde bazen oluyo bü tür şeyler mesela oyuncunun adı kadroda alt sıraya taşıyorsa veya ... olarak gözüküyorsa almam
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    al sana freddy guarin

arkadas ben guarini sari biri olarak tahmin ediyodum hatta mehmet okura benzer bu diyodum ama tipe bak

Öle Oluyo bazen Tipini Tahmin Etmeye çalışıorsun bambaşka bişey çııkıyor afallıyorsun...

Nesil
    2006

Ewt Mesela Sercan GÜveniŞik

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

en büyük şaşkınlığı kafamda hep sarışın sandığım ryan babel'in zenci olduğunu öğrenince yaşamıştım
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

Quote Originally Posted by yigitssah View Post
    arkadas ben guarini sari biri olarak tahmin ediyodum hatta mehmet okura benzer bu diyodum ama tipe bak

aga adam kolombiyalı değil mi?

sarı olur mu Ben Çikolata renginde diye düşünüyordum kısa boylu makarna saçlı falan ama adamın tepe düz arazi

mesela Serkan Gedik'i Gökhan Ünal tarzında alnı açık boyu uzun birşey düşünürdüm.. resmine rastladım bir yerde Kıvırcık kafa, orta boy
    Matias Fernandez ise tahminlerimdeki gibi çıktı kısa boy kıvır saç
    Bir de Sherman Cardenas ı merak ediyordum.
    o da böyle çıktı:

Hiç ummadığım gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cardenas da acaip çıktı yaw ben ilk carlos tevezi gördüğümde de hayal kırıklığına uğramıştım..

ben bir de Cesar Delgado'yu görünce aman bu ne yaa didim

İşte karşınızda Tekkaş Delgado(üstelik saçları da sarıya boyamış hali!!!)

omer-faruk-14 Misafir

ya bennde de çoook oluyo bide mesela benim arkadaşlarımın adında futbolcu
    bulursam onlara benzetiyom...
    Bu arada biri bana Dayro Moreno'nun yüzünü gösterebilir mi?Adamın tipini FM 2005'ten beri merak ediyom...
    Bu arada C@RLosTeVeZ sen uzun boylu esmer ve düz saçlı biri misin???

omer-faruk-14 Misafir

Post !!!!!

ya bennde de çoook oluyo bide mesela benim arkadaşlarımın adında futbolcu
    bulursam onlara benzetiyom...
    Bu arada biri bana Dayro Moreno'nun yüzünü gösterebilir mi?Adamın tipini FM 2005'ten beri merak ediyom...
    Bu arada C@RLosTeVeZ sen uzun boylu esmer ve düz saçlı biri misin???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

esmer deil, dierleri tuttu

ben transfer yaparken kendi kendime konuşuyorum örnke: beşiktaş parana'nın genç yeteneği Sidnei nevzat demir tesislerinde imza atacak bir de kendi kendime basın toplantısı düzenliyorum,herkes deli zannediyo haaa bu arada oyuncu isimleri ve uyrukları çok büyük bir etken mesela ben adunun zenci olduğunu bilmiyordum beyaz uzun boylu çocuktur diyodum tabi gerçek hayattaki resmini görünce hayal kırıklığına uğradığım çok oldu.

bazisi cok ii cıkıo bazisi da cok kotu cıkıo ama ulkesine bakıpta almamak daha anlamlı mesela ii forwetler hollanda gibi ulkelerden cıkıo

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

yunan ve ermeni almam
    futbolcularin tipini tahmine gelince de cok hayal kirikligina ugradigim oldu hele tevez offff adam yarali bereli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Israil vatandası yunanıstan vatandası oyuncuyu kesınlıkle almam yonettıgım takımda mevcutsa dırek gonderırım.Atletico ile oyuna baslamıstım ilk isim seitaridis'i postalamak olmustu. Oyuncunun tipi isimi fazla önemli degildir ama 1.85 in üzerinde boyu olan futbolcuları genelde almam.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

ben oynadigim takimlarda israilli,amerikan,yunanli oyuncular almam.Zaten almamada gerek yok hepsi bes para etmez

ama güzel isimleri olan futbolculari aliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Genelde İsmine Bakıyom Özelliklerine Bakmadan Aldığım Oyuncu Nadirdir eğer Böyle Küçük bütçeLi takım yönetiyosam geneLde isim beyenirsem aLıyom

israilli yunan ermeni asla almam.. amerikan belki..

mesela Caloutti yi çok methettiler nereli olduğunu bilmiyordum. alalım bakalım dedim.. özellikleri iyiydi ama Galatasaray SK nın kapısından giremez.. Revivo'yu da hiç istemiyordum zaten ben

İsim mevzuunda:
    Delgado, Thiago Riberio , Palacio kessinlikle almaya çalışırım. İsimden dolayı
    ama Falcao yu almak istemiyorum.. Lebohang'ı da .. isimlerini beğenmedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bende yunan almam ama takımımda Seitaridis var.Aklımda bu adamı riberye benzetiyorum. Ayrıca andriy Husin i niye bilmem ama Yaşlı dedelere benzetiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Ben en büyük şaşkınlığımı Ledley King'de yaşadım! O neydi be öyle!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Abbiati'yi hiç kepçe kulaklı düşünmemiştim. O ne kulak öyle!

Quote Originally Posted by VanDerSarper View Post
    ben transfer yaparken kendi kendime konuşuyorum örnke: beşiktaş parana'nın genç yeteneği Sidnei nevzat demir tesislerinde imza atacak bir de kendi kendime basın toplantısı düzenliyorum,herkes deli zannediyo haaa bu arada oyuncu isimleri ve uyrukları çok büyük bir etken mesela ben adunun zenci olduğunu bilmiyordum beyaz uzun boylu çocuktur diyodum tabi gerçek hayattaki resmini görünce hayal kırıklığına uğradığım çok oldu.
    aynısını ben de yapıyorum hehehe

Evet sayın seyirciler şimdi şok bir gelişme! Daha önce transfer yapmayacağını açıklayan Atletico Madrid direktörü Ertuğrul Topcu , geri adım atarak Genk takımıhnın başarılı ve genç oyuncusu Sasa Iakovenko'yu El Madrigal stadına getirdi!!

Falan gibisinden.. "Deli la bu kendi kendine spor haberi sunuyor .. " falan diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

amerikanların isimleri çok süper oluyor ya bu arada ultraslanerdem, bende husin hakkında senin gib idüşünoyudum

bende de oluyo aynısı.simasını da kafamda hep canlandırırım ama çoğu gerçeğe uymaz :S

banada oluyo o ya hem oyunda hem de gercek hayatta sonucu bazen husran bazende garip bir sevinc

isimlerine bakarim
    tiplerine bakarim
    memleketlerine bakarim(asla fransiz,ermeni ve israilli oyuncu almam)

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

carlos tevezi yakisikli bisey zannederdim böyle havali fln
    ermeni isvicre yunan israil uyruklu oyuncu almam takima

Valla bende carlos tevezi fm 06 oynarken cok merak ediyordum,aynen karizmatik falan zannediyordum sonra corinthiansta görünce sok oldum.Dedim bu ne la freddynin kabusundaki freddy gibi

Ermeni,israilli ve amerikan oyuncu almamiza gerek yok zaten,hicbiri futbolcu degil,benim en cok aldigim futbolcular arjantinliler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arjantinliler manyak yetenekli ve kıvrak

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri