gecen sene BJK-GS macından sona CORDOBA takımdan KOVULDU yonetim tarafından;;) ayrıca SERGENin pozisyonunu hatırlıosan o herseyi anlatıor saten ama gormek istemediin belli senin...
Printable View
gecen sene BJK-GS macından sona CORDOBA takımdan KOVULDU yonetim tarafından;;) ayrıca SERGENin pozisyonunu hatırlıosan o herseyi anlatıor saten ama gormek istemediin belli senin...
Futboldan cakmadigin ne kadar belli.Senin hayatin fanatizm olmus.Simdi necati macin 45.dakikasinda penalti kaciracak,sonra tümer gol atacak ve hasan akbze sonradan oyuna girip 88. ve 90+4. dakikada golleri atacak bunlarda bir tezgah olacak ha...Birakin suna ne derseniz deyin kendi capinda holiganlik yapiyor ve laflarimizi carpitiyor.
aynen ole oldu... acaba sergen neden 4 e 3 pozisyonda KİMSE KENDİSİNE PRES YAPMASKEN GERİ DÖNDÜ.... acaba neden 93. DAKİKADA KALECİ CORDOBA TOPU DİKİP MAÇI BİTİRMEK YERİNE DEFANSDA OYUN KURMAYA ÇALIŞTI... acaba neden CORDOBA GÖNDERİLİP YERİNE ONDAN DAHA KOTU OLAN RUNJE ALINDI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1. duzgun konus suna ne derseniz deyin fln noluo???:mad: :mad:
2. senide goruorus baska konularda Fenerbahce ye ne kadar dusmansan edu milli takıma gitmiş tebrik etmen gerekirken oynayamaz yada mac koparsa 20 dakka belki oynar fln diosun
hersey apacik ortada.Senin laflari nasil carpittigini herkes biliyor.Fanatizmde kimse senle yarisamaz.
Benim fenerbahceyi sevme gibi bir lüksüm varmi?YOK!Fenerbahceye eger hakaret edersem yöneticiler gereken uyariyi verir.Ozaman sana laf söylemek düsmez!
Edu konusunda gercekleri söylüyorum.Cok agir bir defans ve hizli forvetlere karsi bocaliyor.Bunu az macinda ve ligdeki maclarda gördük.;)Brezilyada oynayabilecek bir kapasitede degil.
Bursaspor, Fenerbahçe'den korkmuyor
14.03.2007 16:15 - Spor haberleri bugün 74.050 kişi tarafından okundu
Bursaspor Basın Sözcüsü Turgay Dursun, 17 Mart Cumartesi akşamı Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, ''Oyuncularımızın kazanmak için gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağına inanıyorum' dedi.
Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivaspor karşısında alınan yenilginin ardından eleştirilen futbolcuların, bu eleştirilere en iyi yanıtı yine sahada vereceğini, bu çerçevede Fenerbahçe maçında yüksek futbol kalitesi beklediklerini söyledi.
''İddialı konuşmayı sevmem ama kazanacağımıza inanıyorum'' diyen Dursun, futbolcuların motivasyonlarının çok üst düzeyde olduğunu, rakibin adından çekinmediklerini, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirtti.
Dursun, ligin ilk yarısında Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiklerini anımsatarak, ''Oyuncularımızın kazanmak için gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağına inanıyorum. İyi oynayan kazansın ama umarım iyi oynayan ve kazanan taraf biz oluruz. Rakipten çekinmiyoruz ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye konuştu.
-''DOSTLUK SONUÇTAN ÖNEMLİ''
Son haftalarda futbolun güzelliklerinden çok tribün olaylarının gündeme geldiğine dikkati çeken Dursun, Bursaspor olarak tüm maçların dostça ve fair-play kuralları çerçevesinde geçmesini istediklerini vurguladı.
Dursun, Fenerbahçe karşısında bu düşünce doğrultusunda mücadele edeceklerini dile getirerek, şunları söyledi:
''Biz, galip geleceğimize inanıyoruz. Zaten iyi mücadele edersek, bunun karşılığını alırız. Futbolun başka sonuçlar doğurmasını kabul etmiyoruz. Kazanmak istiyoruz ama çok iyi futbol oynayıp da istediğimiz sonucu alamazsak çok üzülmem. Futbol 3 neticeli oyun. Galip gelmek isteriz ama 'ne pahasına olursa olsun' mantığıyla değil. Fenerbahçe'yi dostça ağırlayacağız, İstanbul'a puansız uğurlamak için elimizden gelen mücadeleyi
1-iki kulüp arasındakı sıcaklaşma başkanın arasında bizi bağlamaz.
2-bilet fiyatlarında TFF diyorki takımının bilet fiyatı ne kadarsa mısafır takımına da aynı tarıfeyi uygulayacaksın.
3-beşiktaş seyircisine de bursaspor taraftarının açık kale fiyatıyla aynı olacaktır.(ayrıca zaten bjk tarafatrı gelmeyecek).ama bir tek konyaspor pahalı yapacağız çunku konyadakı maçta bizlere pahalı sattılar.
4-fenerbahçeyi bilmem ama biz kazanmak için oynayacağız..
lutfen bazı şeyleri oğreneıp de konuşalım!!!
Sadece yorum yazın lütfen. Yöneticiliği biz yapalım. Konunun gerekli gereksizliğine biz karar verelim. Ayrıca gördüğünüz gibi arkadaş yeni biraz yardımcı olmayı denemek yerine böyle garip mesajlar yazıyorsunuz..
Neyse;
Zaten korkacak bir durumda yok kimse kimseden korkmadan mücadele etmelidir kanımca..
alla alla ben korkutmak için mi yazdım.sabır ya
bugün o kadar Fener taraftarı Bursa macına umutsuz bakarken onların korkmaması elbette cok normal. Ben korkuyorum acıkcası Fenerden. Ama eze eze yeneceğinden değil, gene işleri birbirine karıştıracak Yüzüncü yıl diye cıktıgı yoldan yüzünün akıyla cıkamayacak böyle giderse. Kayseri'ye bari versin şampiyonlugu diyecem ama ona düşürmezler ki
Her macta olabilecek 'normal' hatalar bunlar. Atilan penaltida dikkat et bakayim, top Cordobanin ustune dogru geliyor direkten, ama o kacip gol olmasini onluyor, yoksa top ona carpip kaleye girerdi.
Ayrica Cordoba Besiktas'taki misyonunu doldurmustu, yasi artik gecmisti ve bu sene sonunda zaten futbolu birakacak. Ayrica Runje belki Cordoba'dan kotu olur, bu transfer hatasidir. Sanki Fenerbahce'nin aldigi her oyuncu gideni aratmiyor...
Fenerbahçe maçı alacak.Bu konuda bir korkum yok.
2 kardeş kulüp neden korksunlar birbirlerinden ....
biletler 4 saatte tukendi...
olayları sankı bursa-fenerbahçe kardeş ilişkisine getiriyorsunuz.bızım için herzaman anti istanbul.tek kardeş ankaragücü
Bu ligde zaten kimsenin kimseden korkmasına gerek yok.. Herkes herkesi yenebilir bu gayet normal... Benim takımıma güvenim tam bu maçta da, iyi oynayan kazansın..
korkmamasi dogal cunku favoriler
Fenerbahçe ile Bursaspor kardeş kulüplerdir. Bursaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu eski Fenerbahçe kalecisi, Bursaspor'da forma giyen Mattheus'un de bonservisi Fenerbahçe'dedir. Levent Kızıl da yanılmıyorsam Fenerbahçeli. Bilet fiyatlarındaki bu değişiklik normal.
hangi kardeş.bırakın bu işleri.bursa ve fenerbahçe kardeş değildir.itransferlere bakarak bunu soylüyorsanız beşiktaş ta bursalı serdar var.bursada pancu.sinan var.şimdi biz beşiktaşla kardeşmiyiz.tabikide hayır.bizim için her zaman anti istanbuldur.ayrıca tek kardeş a.gücü
zor maç olucak ama kazanırız diye düşünüyorm.
Bursa'da coşkulu karşılama
Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan lider Fenerbahçe, Bursa'da coşkulu taraftarlar tarafından karşılandı.
Feribotla Yalova'ya giden sarı-lacivertli kafile, buradan karayoluyla Bursa'ya geçerek Görükle'deki Holiday Inn Otel'e yerleşti. Jandarma ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı otel önünde sarı-lacivertli takımı taraftarlar sevgi gösterileriyle karşıladı. Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına moral verirken, Haluk Ulusoy aleyhine de bir süre slogan attılar.
Bu arada, Bursa Fenerbahçe Kış Futbol Okulu öğrencileri, otele gelerek Fenerbahçeli futbolculara çiçek verdiler.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da özel aracıyla takımın kaldığı otele gelirken, sarı-lacivertli takımın bu akşam basına kapalı bir ter idmanı yapacağı bildirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursaspor ile 76. randevu
Fenerbahçe ile Bursaspor, yarın Bursa'da yapacakları maçla birlikte, ligde 76. kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor'un Birinci Lig'e yükseldiği 1967-68 sezonundan itibaren karşılaşan iki takımın, geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe 38, Bursaspor ise 10 galibiyet elde ederken, taraflar 27 kez de beraberliği bozamadı.
Lig maçlarında sarı-lacivertlilerin toplam 114 golüne, yeşil-beyazlılar 57 golle karşılık verebildi.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Bursaspor 1-0 kazanmıştı.
BURSA'DAKİ MAÇLAR
Fenerbahçe ile Bursaspor, yarınki maçın yapılacağı Bursa Atatürk Stadı'nda şimdiye dek 36 kez karşılaştı.
Bursa'daki maçlarda evsahibi yeşil-beyazlılar 7 kez galip gelirken, Fenerbahçe 12 maçta gülen taraf oldu, 17 maç ise berabere sonuçlandı.
Fenerbahçe deplasmanda 36 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü.
Bu arada iki takım arasında 1992-93 sezonunda Bursa'da oynanması gereken maç, evsahibi takımın cezası nedeniyle İzmir'de yapılmış ve yeşil-beyazlılar 2-1 galip gelmişti.
EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
Fenerbahçe, Bursaspor karşısında şimdiye dek en farklı skorlu galibiyetini, 2002-03 sezonunda, cezası nedeniyle Ankara'da yaptığı maçta 7-1'lik skorla aldı.
Bursaspor ise, Fenerbahçe karşısında şimdiye dek aldığı 10 galibiyetten 2'sini 2 farklı, 8'ini ise tek farklı skorlarla elde etti. Yeşil-beyazlılar, 1970-71 ve 1990-91 sezonlarında kendi evindeki maçları 2-0'lık skorlarla kazandı
Yarınki maçın tek bir ihtimali var ;)
Nedir peki ? :)
Bilmem, yarın belli olacak :D