1 ile 30 arası toplam 247 sonuç

Konu: 25.Hafta Bursaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

gecen sene BJK-GS macından sona CORDOBA takımdan KOVULDU yonetim tarafından ayrıca SERGENin pozisyonunu hatırlıosan o herseyi anlatıor saten ama gormek istemediin belli senin...
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    gecen sene BJK-GS macından sona CORDOBA takımdan KOVULDU yonetim tarafından ayrıca SERGENin pozisyonunu hatırlıosan o herseyi anlatıor saten ama gormek istemediin belli senin...
    Evet, biz bilerek yattik, ama maci kolay sekilde verecegimize 94. dakikaya kadar bekledik. Zaten 40 metrelik son hucumun tam Hasan Kabze'nin onune dusecegi ve onun da topu tam 90'a gonderip hayatinin golunu atacagini da zaten onceden belirlemistik. Haklisin.

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    Futboldan cakmadigin ne kadar belli.Senin hayatin fanatizm olmus.Simdi necati macin 45.dakikasinda penalti kaciracak,sonra tümer gol atacak ve hasan akbze sonradan oyuna girip 88. ve 90+4. dakikada golleri atacak bunlarda bir tezgah olacak ha...Birakin suna ne derseniz deyin kendi capinda holiganlik yapiyor ve laflarimizi carpitiyor.

Mesaj Yetkileri