Abicim Beşiktaş camiası verdiği sözün arkasında durur...
Printable View
LiverpooL maçından sonra görücez bakaLım.LiverpooL maçında da PAF çıkaLım o zaman.
Emrah abi federasyon ne karışır buna.İsterse minik takımla çıkar.Maça çıkmamazlık yapamayız.Ceza alırız ama,PAF takımla çıkmaya kimse karışamaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi tepkimiz TSL'de dönen dümenlere,ŞL ile ne alakası var..
BJK Paf takımıyla çıkarken Bobo, Delgado, İ.Toroman, G.Zan v.s yedek mi bekleyecek? Siz inanıyor musunuz böyle bir şeye? Bobo en verimli zamanındayken yedek bekletilirse BJK'de kalır mı? Veya BJK Bobo gibi bir oyuncunun Delgado gibi bir oyuncunun gitmesine göz yumabilir mi? En fazla 2 maç Pafla çıkılır, belki hiç çıkılmaz..
UEFA'ya kadro bildirdik abi yapma bunu yaa.
Madem pafla çıkacağız dedik,bir maç çıkalım ne fark eder.Her maç çıksak bile bana uyar.
Bu arada Demirören Arzuman bıraksın dedi,Affan Keçeci'de bıraksın dedi.Affan Keçeci denen bunamış,çıkarcı şahsiyette bırakırsa belki pafla çıkmayız ama ne olursa olsun ben Sivas maçında pafla çıkalım derim,öylesine konuşmayız çünkü biz.Laf ağızdan çıktı bir kere..
Alican Sivas maçına paf kadro ile çıkılacak..
Baki Mercimek goLü atana kadar sahadan atıLması Lazımdı ;) Biz aLıştık böyLe hakem hataLarına diyorum. Geçen sene bizde pafLarLa çıkacaz Ligden çekiLecez dediğimizde daLga geçiyordu bazıLarı.. $imdi ne oLdu acaba ? Neyse uzatmıyacağım ne desem bi şey söyLiyeceksiniz nasıLsa.. Ismet Arzumanı satın aLıp maç aLdık! diyeLimde bari duruLun ;)
Hahaha güldürme beni ! Baki Tuncay ile mücadeleye girdi Tuncay hiç mi bir şey yapmadı lütfen arkadaşlar bunlar futbolun içinde olan şeyler Bobo ile Gökhan arasındaki mücadelede Gökhan yere düştü ve boboya vurmaya çalıştı bunuda göz önünde bulundurun ...
Ayrıca sizde Paf takımla çıkıcaz dediniz çıkabildiniz mi ?
En doğrusunu yapıyor Beşiktaş, umarım kararının arkasında "ASLANLAR"
Arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya, Hakem orada düdüğü çaldı arkasını döndü Beşiktaşlı futbolcular atağı kesip Topu Fenerbahçelilere verecekleri yerde devam ettiler ve sonucunda gol oldu. Hakem o faulu Beşiktaş'ın o anda gol atacagını hissettiği için çalmadı heralde. Bu olay ile Fenerbahçenin alakası ne onuda bir türlü anlamış değilim. Fenerbahçe hakemi satın mı aldı ? Tam tersine bu hakemin bu maça atanmasına Fenerbahçe KARŞI çıktı.
Tamam pozisyon faul olmayabilir, Hakkınız yenmiş olabilir ama rakip takımı küçük düşürecek Mesajlar atmayalım Lütfen. Sanki Fenerbahçe hakemi satın aldı gibi gözüküyor şu yorumlarınızı okuduktan sonra. Varsa bir kanıtınız çıkarın sunun, yok ise pek söylenecek söz yok Gitti 3 puan..
Mehmet pozisyonu tam seyredememişsin herhalde.O pozisyonda yardımcı hakem bile devam etti.Devam etmeyen 2 kişi vardı.Hakem ve Gökhan Gönül.Diğer herkes devam etti.O pozisyonda faul çalmasa gol değer kazanacaktı ve maç 2-2 bitecekti.Ve biz şu an Fenerin gerisinde kalmayacaktık.Sadece Beşiktaşlı oyuncular devam etmiş gibi konuştun.Ondan yazdım.
Semsicim Bak iyi oku, Faul olmayabilir pozisyon diyorum. Bu bir hakem hatasıdır Fenerbahçe'nin bununla ne ilgisi var çıkıp diyorlarsa Şikeci Maçı satın aldı Fenerbahçe için araya girerim.
Varsa bir kanıt ispat etsinler biz buradayız, Emin olmadığımız şeyler için Rakip takıma Leke sürmesek daha iyi olacak..
Mehmet sende dikkat edersen Fenerbahçe'ye şikeci diyen yok Beşiktaşlılardan.Onu Galatasaraylılar telaffuz ettiler.
Bizim isyanımız sadece bu maçtaki hakem hatasına değil.Bu sezon yaşanan hakem isyanlarınadır.Bunuda iyi kavramak gerekiyor..
Evet doğru söylüyosun...
Arkadaşlar F.Bahçe'nin bu hakem hataları ile ne alakası var.Tamamen federasyonun dümenidir bunlar.Türkiye'de 2 büyük takım yaratılmaya çalışılıyor.Bunun temelleri bu sene atılmaya başladı işte.Ama büyük Beşiktaş Camiası,büyük Beşiktaş futbolcusu,büyük Beşiktaş taraftarı varken kimsenin buna gücü yetmez.Yani rakip takımı kötülemeye,karalamaya gerek yok.Bizim rakibimiz hakemler ve federasyon...
Tamam o zaman Fenerbahçe ile ilgili bir sorun yok. Tahkim Kuruluna, Federasyona isyan edebilirsiniz..
Herkes burda her istediğin yazma özgürlüğüne sahiptir yanlız sonucuna katlanacak surati ile.
Şimdi bende burdan sesleniyorum, Fenerbahçe'yi bu maçın ardından Şikeci hakemi satın aldı Fenerbahçe bu kadar işte diyen arkadaşlara hodri meydan döksünler bütün bildiklerini İspatlasınlar hani bazı şeyler varmış ya işte o bazı şeyleri bizde bilelim takımımızın ne olduğunu..
Leke sürmek çok kolaydır, ama iş ispat'a geldimi hemen kıvırmaya başlarız bazı olayları.
Fenerbahçeli arkadaslarım siz bu olayı kavrayamadınız.
Bizim isyanımız tek bu maça degil.
Bu hakem hatası sadece bu maç olsa olaylar bu kadar büyümezdi Bizim sezon başından beri hakem hatalarından kaç puanımız gitti haddi hesabı yok şuan liderdik.Beşiktaş doldu doldu patladı.Bunu lütfen anlayın..
Sizlerden anlayış bekliyoruz...
http://www.youtube.com/watch?v=lq2l8FH9868
Işte pozisyon! Hakeme iyi bakın.. Peki şöyle bir şey olsaydı; hakem düdüğü çaldığında oyun dursaydı, gol olmıyacaktı ? O zaman ne diyecektiniz ?
mehmet kardeşim dünyada nerde görülmüş derbi maçtan önce hakem hakkında eleştiri yazısı yayınlamak.. Fener'in olduğu yerde yani maalesef Türkiye'de oluyor bu işler biz yine üstümüze düşeni yaparız kazananı tebrik ederiz ama futboluyla kazananı.. anlatabildim inşallah??
ne alaka andriy?? deivid'in golünde aurelio koray'a yapıyor devam ediyor oyun ama bobo yapınca faul oluyor, böyle çok oldu maç içinde misal burak.. aurelio çekti indirdi taç çizgisinde bobo'yu ne kart ne bişe burak yaptı aynısını direk sarı kart bu 1 semih ali tandogan'ı çekti geçti önüne taç oldu faul kazanacagımıza ve semih sarı kart göreceğine atak yedik bu kadar basit işte hakemi baskı altına almak ve sonrada bi tane adamı USLU USLU konusturup biz de memnun değiliz dedirtmek fenerin yağacagı işler..
"Eğer İsmet Arzuman bırakmazsa, Affan Keçeci bırakmazsa PAF Takım’la maçlarımıza çıkmaya devam edeceğiz" Y.Demirören..
Az önce Ismet Arzuman Telegol'e bağlandı ve hakemliği bırakmıyacağını, böyle bir şeyi düşünmediğini söyledi. $imdi ne olacak ?
nacizane görüşüm;
bu seba doneminden beri sure gelen bir olaydır
bazı gucler(bazı gucler nedir,necidir,kimdir bende bilmiyorum. var bişeyler işte) ve medya tarafında böyle olunması isteniyor
niye isteniyor bende bilmiyorum,mutlaka bir çıkarları vardır. eee malum bu devirde para tek güç halinde
o iki kulubude siz tahmin edin artık
üstüm açık falanda değildi,gayet saglıklıyım ve an itibari ilede gayet nezih bir ortamda sıcacık çayımı yudumlayaraktan buraya yazıyorum
:0:
yazıyı yazan bjkli olunca kalan 2 klübü haliylen tahmin etmiyoruz direkt biliyoruz, bunun için ne müneccim olmaya ne de yumuşak döşeklerde yatmaya gerek var :icon_biggrin: lakin soruş maksadım farklı idi.
3-4 sene öncesinin rize maçının hesabını veremeyen sinan engin yeniden göreve getirilmesi ile çıktığı ilk maçta kendisine tribünlerden resmen pankartlarla gider yapılıyor, maçın sonunda da sinan engin gidere giderle yanıt verince herşeye karşı olan tribünler geri vitese karşı olmuyor ve 180 derece yayıp sinan engin tarafında oluyorlar :icon_biggrin: şimdi gelinen nokta da ise bu lige şeref katsayılarının yüksek olduğu rivayet ediliyor. (kim belirliyorsa bu şerefi de katsayıyı da ;))
bu da yetmiyor 2 büyük yaratılıyor iddaaları(masalları) başlamış. :icon_eek:
benim lügatım yetmez masal kahramanlarına, ben ortaladım son vuruşu da üstad yapsın.
"ne diyeyim bjk herşey gönlünce olsun" (heycana gerek yok , 1şarkıdan alıntıdır)
: )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
böyle yazdığım mesaja cvp yazarak olayı kıllandırıp tüylendirmenin de alemi yok o zaman..
neyse yap(ılsın).