Top Döndü,Holosko Attı ...
2-0
Printable View
Top Döndü,Holosko Attı ...
2-0
Beş dakikadır izliyorum. Beşiktaş dağıttı bizi. :) Maçtan önce kazanırız diyorum bir umutla... :) Bakalım ne olacak... Cihan kırmızıda gördü tam oldu... :(
Holoşkoooo!!!!!!! KArtal goool gool gool :D
Kartlar havada uçuşuyor...
Beşiktaş taraftarı süper.
UEFA'da final oynayacağız, Kadıköy'ü Siyah Beyaz Boyayacağız...
Hakemi Hiç Beyenmedim Delgado'nun kaçırdığı penaltı kesinlikle penaltının p'si bile değildi.Cihan'ın atıldığı pozisyonda insiyatif gösterebilirdi ama direk sarı kart göstererek attı. Zapotocny'nin konyasporlu futbolcuyu adeta biçmesini ise zapo özür diledi diye es geçti. Sonra Beşiktaşlı Futbolcunun kestiği ortada top hiç kimseye deymeden auta gitti fakat hakem korner verdi.. OnunDışında Holoskonun bilek dönmüş ağlayarak oyundan çıktı ..Fena oynamıyor beşiktaş bu sene şampiyonluğu zorlayacaklar gibi özellikle delgado muhteşem paslar atıyor.
İnönüde 3 puanı aldık.Konyasporu 2-0 yendik ve liderliğe yükseldik.İlk yarıda oyun ortada gibiydi son 10 dakika Konya biraz daha üstündü 2.yarı ile rakip kaleye gitmeye başladık ve golüde hemen bulduk Daha sonra pozisyonlar bulmaya devam ettik Bobo'nun penaltısı penaltı ile alakası yoktu ama sarı kartkların 2.si kesin sarı karttı bence.
Taraftarımız mükemmeldi yine.Kadıköyü siyah beyaza boyacağız çok süperdi.Dk 85'te Gündoğdu söylendi yine maç bttiğinde taraftarların oyunculara "Lider" olarak seslenmeside güzeldi
3 puanı aldık liderliğe yükseldik umarım liderlikten düşmeyiz ama futbolu biraz daha geliştirmemiz gerekiyor.
Holosko kötü oynuyorsa böyle devam etsin. Her hafta ya golü ya da asisti var. Bizim medyamız iyi futbolu iyi çalım atmak olarak görüyor sanırım.
Delgado'nun kaçırdğı penaltı tartışılır;bariz bir şekilde çekerek yere indiriyor Bobo'yu ama ben de böyle her pozisyonda penaltı verilmesi taraftarı değilim.Cihan'ın pozisyonunda ne insiyatifinden bahsediyorsun:icon_biggrin:10 sn falan Cisse'nin bileğini ezdi, büzdü:s Zapo'nun pozisyonunda kartlık bişey yoktu.Korner pozisyonunda haklısın, o top auta çıkmıştı.Ama genel olarak iyi maç yönetti bence Selçuk Dereli...
Ertuğrul Sağlam Serdarı Ön Liberoya cekip Toramanı Defansın sagına cekip Sivokuda Zapo ile yan yana koyarsa besiktas daha iyi olur. Cisse cok yavaş kalıo haftaya oynıyacagımız Trabzonspor maçında büyük zaaflar verebilir.
Maça istekLi başLadık.Ancak orta aLan ve iLeri uç arasındaki boşLukLar yüzünden etkiLi oLamadık.Maçın yıLdızı kesinLikLe "Zapo" idi.Hatasız oynadı.Süper pasLar attı.Maçın en güzeL hareketi ise DeLgadonun Serdara attığı muhteşem uzun pastı.KoLLektif ve göze hoş geLen futboL oynuyoruz.Bu çizgimizi bozmazsak süper bir sezon geçiririz.Hakem inanıLmaz atakLarımızı kesti.Fahrinin bariz eLLe aLdığı pozisyonu es geçerek oyundan atmadı.Trabzonu da bu anLayışLa yenersek tadımızdan yenmez.:)
Penaltıda Bobo kendini müthiş atıyor.Pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından alakası yok.
ÖnceLikLe istediğimiz zaman oyunu hızLandırıp, yavaşLatabiLiyor oLmamız gerçekten büyük bir başarı. Müthiş bir formumuz var ve her hafta üstüne koyarak oynamaya devam ediyoruz. ÖzeLLikLe DeLgado o yıLLardır bekLediğimiz oyununu bu sezon gösteriyor, gösterirkende devamLıLık sağLıyor ve bu da bizi sevindiren ve oyun içerisinde sürekLi oLmamızı sağLayan bir husus. Zapo gerçekten yıLLar sonra savunmada aradığımız bir isim. Harika zamanLaması ve müdahaLeLeri var. Serdar Özkan da kendisine Arda yı örken aLıyor sanırım ki ve iyi de yapıyor. SoL taraftan içe katederek oynaması bizim hücum gücümüzü arttırıyor. Sadece biraz benciLLiğini yenip, takım oyununu düşünse takım için çok faydaLı oLacaktır. HoLosko için söyLeyecek tek cümLe var ''ÖLüsü yeter'' adam gerçekten az oynuyor ama tam oynuyor. Gerçekten çok kaLiteLi bir oyuncu. Onu uzun yıLLar bu forma aLtında izLemeye devam etmek istiyorum ama sağ kanatta değiL, forvette. Bobo ise eLinden geLenin en iyisini yapıyor. Zaman zaman yaLnız kaLsada topu tutarak arkadaşLarının geLmesini sağLıyor. Topu aLdığında şut atabiLiyor, asist yapabiLiyor, adam eksiLtebiLiyor, bir forvet oyuncusunda oLması gereken çoğu özeLLiğe sahip bir isim.
15 gün sonra zor bir depLasmana çıkacağız. Ama bu formumuzu korursak, bu istekLi oynumuzu devam ettirirsek kazanacağımıza inanıyorum.
Ve uzun yıLLar sonra böyLesine Logosunda ki KartaL ambLemine yakışır bir oyun sergiLedikLeri içinde teşekkür ediyorum. Hep böyLe devam.
Beşiktaş'ı izledim bugün .. 15 gün sonraki maç çok süper olacak .. Ligin en agresif ve en istekli top oynayan iki takımı karşı karşıya gelecek .. Hadi hayırlısı..:)
Maça iyi başladık, sağlı sollu ataklar yaptık.Serdar Özkan'la çok da net bir pozisyon kaçtı.İlk yarının ortalarına doğru Konya oyunu dengeledi.İlk yarı golsüz sona erdi.2. yarıda ipler yine bizim elimizdeydi.Bana göre maçın yıldızı Delgado orta şut karşımı bir vuruşla takımını öne geçirdi.Kaçırdığı penaltı da baya bir ilginçti ama senin canın sağolsun Delgado:icon_biggrin:Jefforson yediği 2 gole rağmen çok iyi maç çıkarıp farkı önledi.Zapo tek kelimeyle muhteşem.Uzun yıllardır Beşiktaş defansında böyle sağlam bir oyuncu görmemiştim.Toraman ile de iyi ikili oldular.Serdar Kurtuluş bu ligin birkaç sağ savunmacısından biri.Uğur-Cisse geçen maçlara göre daha tutuktular ama yine de görevlerini yerine getirdiler.Serdar Özkan çok çabaladı, iyi de oynadı ama bazen karar verme hataları yaptı ve hala sol ayağını kullanmaya çekiniyor.Bobo çok iyi oyuncu, her hareketinden belli oluyor bu.Holosko'ya da çok güzel bi gol attırdı.Holosko hakkında yorumu da İlhan abi yapmış yukarda; bize diyecek bişey bırakmadı:)Sonuç olarak kazanmak ve lider olmak güzel, taraftarımızın yaptığı Çocuklar İnanın'a Uefa derlemesi de çok güzel uymuş bu arada:icon_razz:
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=18904
AyakkabıLara dikkat:n:
Carew giyerdi renkLi ayakkabı şimdi hepsi giyiyor.:D
Bu arada ekLemeden geçemeyeceğim, PenaLtı deyince ArjantinLiLerin sürekLi kaçırmaLarı akLıma geLir. Bu DeLgado nun kaçırdığı ikinci penaLtı sanırım. Topun başına Bobo nun geLmesini istedim ama DeLgado kuLLandı. DeLgado bence penaLtı kuLLanmamaLı. PenaLtıLarda goL oranı &75 dir, ama topun başına showu seven bir adam geçince yarı yarıya düşer. Tamam DeLgado seni seviyoruz, süpersin ama penaLtı atma bir daha oLurmu :D
Lideriz.:) İnşallah sezon sonuna kadar hiç bırakmayız..
Maça gelirsek.İlk yarı açıkcası futbol açısından pek tat veren bir karşılaşma değildi.Bu yarıda Serdar Özkan'ın pozisyonu var akıllarda kalan.Ondada Jefferson başarılıydı.2.yarıda daha tempolu bir karşılaşma vardı.Ağırlığımızı koyduk bu yarıda.Golün erken gelmeside iyice rahatlattı bizi.Delgado'nun ortasının kimsenin dokunmadan köşeye gitmesi birazda şansımızın yaver gitmesinden kaynaklandı diyebilirim.Penaltı pozisyonu evet bariz penaltı değildi diyebilirim.Bobo kendisini attı ve hakemde bunu yedi.Hakemlerimiz ilk 2 hafta yine pek sağlam sinyaller vermiyorlar.Nitekim Delgado'da atamadı zaten.Kaleciden döndü yine atamadı.Hak yerini bulmuş oldu tabiri caizse.:icon_lol: 2.golü Bobo'nun asistiyle Holosko'nun atması beni sevindirdi.Çünkü bu gole ihtiyacı vardı.Umarım bundan sonra formunu katlayarak artırır.Bu arada bence maçın adamı olan Zapotocny'dende bahsetmezsek ayıp olur.Tam isabet bir transfer olduğunu gösteriyor.Yıllardır savunmada çektiğimiz bütün sıkıntıları giderecek meziyetler onda.(Oyuna top sokma ve Pozisyon alma) Zago-Ronaldo 2 lisinden sonra bu takım böyle bir adam görmedi.İnşallah hep böyle devam eder.Beşiktaş'ımı galibiyetinden ve liderliğinden dolayı tebrik ediyorum.İnşallah bu sezon hep yüzümüz böyle güler..
Maça çok etkili başladık ve özellikle S.Özkan'la pozisyonlar bulmaya başladık.Jefferson çok önemli bir top çıkarttı.Ondan sonra oyun kilitlendi ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti.İkinci yarıya yine ilk yarıda olduğu gibi etkili başladık.Baskının sonucunda gol geldi.Ardından yine etkili oyunumuzu sürdürdük ve önemli pozisyonlardan yararlanamadık.Daha doğrusu Jefferson başarılıydı.Penaltıyı Bobo'nun atmasını istedim.Delgado'nun kaçıracağını tahmin etmiştim.Daha öncede bir penaltı kaçırmıştı,Trabzon maçında da kötü bir penaltı kullanmıştı Tolga'nın ayağının kayması sonucu gol olmuştu.Neyse umarım bundan sonra Bobo kullanır.Zapotocny'yi anlatan en iyi kelime "sağlam" kelimesidir.Birebirde çok başarılı,fiziğini kullanmasını biliyor,müdaheleleride çok iyi.Ve en önemlisi çok iyi top kullanıyor...
Bu arada şaşırmamak elde değil.Birisi Cisse'nin ayağının kırılmasının an meselesi olduğu,Premier ligde olsa direk kırmızı kart gösterilecek bir pozisyonda müsamaa gösterilebilir diyor.Birisi Bobo'nun önce sırtından,ardından kolundan çekmesine bakmıyorda,Bobo'nun atmasına bakıyor.Bobo ha takla atmış,ha amuda kalkmış,az ve ya çok çekme var mı? var.O zaman penaltı bu kadar basit.Ceza alanı içinde eline koluna sahip çıkacaksın.İtirazlarıyla tanıdığımız İsmail Güldüren bile itiraz etmedi ellerini başına koyarak nasıl yaptım der gibi isyan etti...
Tribünü anlatmaya hiç gere yok.Ramazan'ın ilk günü.Hafta içi iş günü.Ama mükemmel bir atmosfer...
Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Uefa'da finali biz oynayacağız
Kadıköy'ü siyah beyaz boyayacağız
maçta nasıl oynadıgımızın dışında. planlı,programli bir Beşiktaş gormek beni fazlasıyla mutlu etmekte ve gelecek adına umutlandırmaktadır.
zapo çok saglam bir adam gibi, uzun yillar sonra defans konusunda aranan kan bulunmusa benziyor.
öyleki hiç bir zaman Beşiktaş'a yakıştırmadıgım ve takıma tekrardan dahil olmasına kahroldugum toroman bile hiç sırıtmadı. gayette uyumlu gözüktüler.
delgado kral adamsın yeminlen, amokachi ve giunti'den beri hiç bir futbolcuya boylesine hayranlık beslememiştim.
:0:
Bu sene herşey farklı olacak güzel bir oyun haklı bir galibiyet takımın bir çoğu harikaydı Zapo , Holoşko :icon_lol: , Delgado vs. İnşallah kazandığımız bu liderliği bırakmayız..