ÖnceLikLe istediğimiz zaman oyunu hızLandırıp, yavaşLatabiLiyor oLmamız gerçekten büyük bir başarı. Müthiş bir formumuz var ve her hafta üstüne koyarak oynamaya devam ediyoruz. ÖzeLLikLe DeLgado o yıLLardır bekLediğimiz oyununu bu sezon gösteriyor, gösterirkende devamLıLık sağLıyor ve bu da bizi sevindiren ve oyun içerisinde sürekLi oLmamızı sağLayan bir husus. Zapo gerçekten yıLLar sonra savunmada aradığımız bir isim. Harika zamanLaması ve müdahaLeLeri var. Serdar Özkan da kendisine Arda yı örken aLıyor sanırım ki ve iyi de yapıyor. SoL taraftan içe katederek oynaması bizim hücum gücümüzü arttırıyor. Sadece biraz benciLLiğini yenip, takım oyununu düşünse takım için çok faydaLı oLacaktır. HoLosko için söyLeyecek tek cümLe var ''ÖLüsü yeter'' adam gerçekten az oynuyor ama tam oynuyor. Gerçekten çok kaLiteLi bir oyuncu. Onu uzun yıLLar bu forma aLtında izLemeye devam etmek istiyorum ama sağ kanatta değiL, forvette. Bobo ise eLinden geLenin en iyisini yapıyor. Zaman zaman yaLnız kaLsada topu tutarak arkadaşLarının geLmesini sağLıyor. Topu aLdığında şut atabiLiyor, asist yapabiLiyor, adam eksiLtebiLiyor, bir forvet oyuncusunda oLması gereken çoğu özeLLiğe sahip bir isim.

15 gün sonra zor bir depLasmana çıkacağız. Ama bu formumuzu korursak, bu istekLi oynumuzu devam ettirirsek kazanacağımıza inanıyorum.

Ve uzun yıLLar sonra böyLesine Logosunda ki KartaL ambLemine yakışır bir oyun sergiLedikLeri içinde teşekkür ediyorum. Hep böyLe devam.