Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

19 90.48%
  • Konya

2 9.52%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Beşiktaş - Konyaspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakemi Hiç Beyenmedim Delgado'nun kaçırdığı penaltı kesinlikle penaltının p'si bile değildi.Cihan'ın atıldığı pozisyonda insiyatif gösterebilirdi ama direk sarı kart göstererek attı. Zapotocny'nin konyasporlu futbolcuyu adeta biçmesini ise zapo özür diledi diye es geçti. Sonra Beşiktaşlı Futbolcunun kestiği ortada top hiç kimseye deymeden auta gitti fakat hakem korner verdi.. OnunDışında Holoskonun bilek dönmüş ağlayarak oyundan çıktı ..Fena oynamıyor beşiktaş bu sene şampiyonluğu zorlayacaklar gibi özellikle delgado muhteşem paslar atıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Hakemi Hiç Beyenmedim Delgado'nun kaçırdığı penaltı kesinlikle penaltının p'si bile değildi.Cihan'ın atıldığı pozisyonda insiyatif gösterebilirdi ama direk sarı kart göstererek attı. Zapotocny'nin konyasporlu futbolcuyu adeta biçmesini ise zapo özür diledi diye es geçti. Sonra Beşiktaşlı Futbolcunun kestiği ortada top hiç kimseye deymeden auta gitti fakat hakem korner verdi.. OnunDışında Holoskonun bilek dönmüş ağlayarak oyundan çıktı ..Fena oynamıyor beşiktaş bu sene şampiyonluğu zorlayacaklar gibi özellikle delgado muhteşem paslar atıyor.
    Delgado'nun kaçırdğı penaltı tartışılır;bariz bir şekilde çekerek yere indiriyor Bobo'yu ama ben de böyle her pozisyonda penaltı verilmesi taraftarı değilim.Cihan'ın pozisyonunda ne insiyatifinden bahsediyorsun10 sn falan Cisse'nin bileğini ezdi, büzdü:s Zapo'nun pozisyonunda kartlık bişey yoktu.Korner pozisyonunda haklısın, o top auta çıkmıştı.Ama genel olarak iyi maç yönetti bence Selçuk Dereli...

Mesaj Yetkileri