FB Tv'deki spiker niye öyle diyo o zaman (:
Printable View
Vaay aygün FBTV izliyoruz demek:)
Bu arada çok ilgin. serbest vuruşu kullanırken Edu ileri çıkmamıştı, Aragones deyim yerindeyse zorla yolladı eduyu ileri:D Sanki yeniliyoruz işe bak
Maça kaç dakika ekleneceğini de merakla bekliyorum.
Bu Bilal Aziz, Bank Asya 1.liginde bile oynayamaz. Cok kabiliyetsiz, yeteneksiz bir oyuncu ...
Kayserispor 86.kez korneri kullandı ilk defa etkili olabildi :D
Az becerikli olsalar atacaklar da.. Vurmayı beceremiyolar..
8 dakika uzatma verildi.
Kayseri madem oyunu kanatlara yikacakti, kanatlardan gelecek ortalarla gol bulmaya calisacakti, neden Purovic'i oynatmadi Tolunay hoca ? Anlamiyorum ben bu zihniyeti ...
çok tehlikeli çift vuruş verdi hakem
12-13 metreden çift vuruş kullandı Kayserispor ancak sonuç yok.Direkte patladı top.
Semih : "mehmet ayip oluyor ama ha!" :)
direkten döndü..
Stadın kenarlarında futbolcuların bütün konuşmaları yansıyo televizyona:) Sanırım mikrofonlar çok yakında
Bu Kayserispor'dan bir numara olmaz.Bu kadar baskın oynadığın bir maçta nasıl gol bulamazsın.Nasıl posizyona giremezsin akıl mantık almıyor.Bu takım için mi yapıldı bu stad allah aşkına.
Fenerbahçe iyi kapanmıştır belki? Sonuçta fenerbahce ile oynuyosun bank asya takımıyla değil..
tebrikler Fenerbahçem..Puan farkı artık 3 ...
17 Mart 2006'dan beri kendi sahasında büyüklere yenilmiyormuş Kayserispor. Zorlu bir deplasmandan 36 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen gol dahi yemeden 3 puan çıkarttık. Şampiyonluk potası tekrar karışıyor. Tebrikler Fenerbahçem.
Fenerbahçe kırmızı karttan sonra oynayabileceği en iyi şekilde oynadıdefansı tebrik etmek lazım.. Çok iyi oldu bu 3 puan.. Tebrikler fenere :)
Şampiyonluk yarışı iyice karıştı.Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük.10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi savunma yaptık çok tehlikeli pozisyonları olmadı zaten.Tebrikler Fenerbahçem.
Tebrikler Fenerbahçem,şampiyonluk yolunda çok kritik bir 3 puan aldık.
Öncelikle Kadir Has Stadından bahsetmek istiyorum.Gerçekten olağanüstü bir stat olmuş.Maçı seyrederken Nordbank Arena,Veltins Arena gibi bir stadta maç seyrettim adeta.Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun.
Maça gelince,Kayseri tamam topla daha iyi oynayan taraftı ama Fenerbahçe bir deplasman maçında yapması gerekenleri yaptı.Üstelik 36 dakikada 10 kişi oynadık.Kayserinin forvetleri kapalı savunmaya karşı iş yapacak forvetler değillerdi.Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu kanatlara yığabilselerdi gol bulurlardı ama yapamadılar.Mehmet Topuz acaip bir şekilde bencil oynadı,taçtan vurdu 40 metreden vurdu.
Fenerbahçe maça gerçekten çok iyi konsantre olmuş maça.Hem Trabzonun hem de Sivasın puan kaybetmesi de etkiledi tabi bu maçı.Takım olarak gerçekten çok iyi işler yaptık.Golleri erken bulmamız iyi oldu.Sonrada iyi savunma yaparak Kayseriye şans vermedik.
Aragonesin Güiza değişikliğine anlam veremedim.Bir Gökhan Emreciksin o kanadı epey hızlandırırdı,Güiza epey bencilce oynadı.Onun dışında çıkardığı kadro,oyunu okuması vs. üzerine düşenleri yaptı.
Volkanın kırmızı kartına anlam veremiyorum.Yahu sen profesyonel futbolcusun hiç akıllanmıyormusun bu kaç oldu yeter artık ya.Volkan Babacan a Kocaeli ve Bursa maçlarında güveniyorum aratmayacaktır Demireli.
Genel olarak güzel bir maçtı,puan farkı 3e indi.Yürüyoruz adım adım şampiyonluğa :):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tolunay Hoca Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu iyi analiz edemedi.Aghahowa ve Cangele kapanan Fenerbahçe savunması karşısında eriyince Kayserinin bulduğu tek pozisyonlar Mehmet Topuzla uzaktan gelen şutlar oldu.
Volkan'ın göğsüne 7 dikiş atılmış.
Volkan'a 7 dikiş atılmış. Maçtan sonra Eren '' Volkan abi'den tüm Türkiye önünde özür diliyorum, Milli Takımımızın önemli bir maçı var yakında '' dedi. Volkan'ın tekmesine maruz kalmasına rağmen maçtan sonra böyle bir açıklama yaptı. Tebrikler Eren.
Atılır tabi atama öyle girdilerki.. Hoş zaten kırmızı yemese de çıkacaktı oyundan ama.. Babacana güvenimiz tamdır bizim..
Bende tebrik ettim şimdi ereni..
Emre Belözoglu kimin kafasını kesicekmiş acaba ?
Hayırdır ne tehdidi ne kafa kesmesi:)
Nasıl seviyosunuz polemik yaratıp da içine dalmayı yahu.. 'He' deyip geçin işte..
Alex farkını gösteriyor o oynamaya başlayınca, Fenerbahçe kazanıyor. muhteşem bir gol daha attı bugün Alex tebrikler.
Volkan aynı tas aynı hamam, biri şu adama dur demeli. bir değil iki değil bu yaptığı son değil.;)