Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 159 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [ TSL 23. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Tamamen yalan o ikisi kafasına göre oynuyor
    FB Tv'deki spiker niye öyle diyo o zaman (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Vaay aygün FBTV izliyoruz demek

Bu arada çok ilgin. serbest vuruşu kullanırken Edu ileri çıkmamıştı, Aragones deyim yerindeyse zorla yolladı eduyu ileri Sanki yeniliyoruz işe bak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maça kaç dakika ekleneceğini de merakla bekliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu Bilal Aziz, Bank Asya 1.liginde bile oynayamaz. Cok kabiliyetsiz, yeteneksiz bir oyuncu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kayserispor 86.kez korneri kullandı ilk defa etkili olabildi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Az becerikli olsalar atacaklar da.. Vurmayı beceremiyolar..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

8 dakika uzatma verildi.

Kayseri madem oyunu kanatlara yikacakti, kanatlardan gelecek ortalarla gol bulmaya calisacakti, neden Purovic'i oynatmadi Tolunay hoca ? Anlamiyorum ben bu zihniyeti ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

çok tehlikeli çift vuruş verdi hakem

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

12-13 metreden çift vuruş kullandı Kayserispor ancak sonuç yok.Direkte patladı top.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih : "mehmet ayip oluyor ama ha!"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

direkten döndü..

Stadın kenarlarında futbolcuların bütün konuşmaları yansıyo televizyona Sanırım mikrofonlar çok yakında

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu Kayserispor'dan bir numara olmaz.Bu kadar baskın oynadığın bir maçta nasıl gol bulamazsın.Nasıl posizyona giremezsin akıl mantık almıyor.Bu takım için mi yapıldı bu stad allah aşkına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerbahçe iyi kapanmıştır belki? Sonuçta fenerbahce ile oynuyosun bank asya takımıyla değil..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler Fenerbahçem..Puan farkı artık 3 ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

17 Mart 2006'dan beri kendi sahasında büyüklere yenilmiyormuş Kayserispor. Zorlu bir deplasmandan 36 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen gol dahi yemeden 3 puan çıkarttık. Şampiyonluk potası tekrar karışıyor. Tebrikler Fenerbahçem.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe iyi kapanmıştır belki? Sonuçta fenerbahce ile oynuyosun bank asya takımıyla değil..
    İyi de bu oyuncularda Bank Asya 1.Lig topçusu değilki.Koskoca Süper Lig'de yukarılara oynayan bir Kayserispor ancak ceza sahası içine giremiyor.Posizyon bulamıyor.Fenerbahçeye tebrikler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçe kırmızı karttan sonra oynayabileceği en iyi şekilde oynadıdefansı tebrik etmek lazım.. Çok iyi oldu bu 3 puan.. Tebrikler fenere
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Şampiyonluk yarışı iyice karıştı.Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük.10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi savunma yaptık çok tehlikeli pozisyonları olmadı zaten.Tebrikler Fenerbahçem.

Tebrikler Fenerbahçem,şampiyonluk yolunda çok kritik bir 3 puan aldık.

Öncelikle Kadir Has Stadından bahsetmek istiyorum.Gerçekten olağanüstü bir stat olmuş.Maçı seyrederken Nordbank Arena,Veltins Arena gibi bir stadta maç seyrettim adeta.Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun.

Maça gelince,Kayseri tamam topla daha iyi oynayan taraftı ama Fenerbahçe bir deplasman maçında yapması gerekenleri yaptı.Üstelik 36 dakikada 10 kişi oynadık.Kayserinin forvetleri kapalı savunmaya karşı iş yapacak forvetler değillerdi.Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu kanatlara yığabilselerdi gol bulurlardı ama yapamadılar.Mehmet Topuz acaip bir şekilde bencil oynadı,taçtan vurdu 40 metreden vurdu.

Fenerbahçe maça gerçekten çok iyi konsantre olmuş maça.Hem Trabzonun hem de Sivasın puan kaybetmesi de etkiledi tabi bu maçı.Takım olarak gerçekten çok iyi işler yaptık.Golleri erken bulmamız iyi oldu.Sonrada iyi savunma yaparak Kayseriye şans vermedik.

Aragonesin Güiza değişikliğine anlam veremedim.Bir Gökhan Emreciksin o kanadı epey hızlandırırdı,Güiza epey bencilce oynadı.Onun dışında çıkardığı kadro,oyunu okuması vs. üzerine düşenleri yaptı.

Volkanın kırmızı kartına anlam veremiyorum.Yahu sen profesyonel futbolcusun hiç akıllanmıyormusun bu kaç oldu yeter artık ya.Volkan Babacan a Kocaeli ve Bursa maçlarında güveniyorum aratmayacaktır Demireli.

Genel olarak güzel bir maçtı,puan farkı 3e indi.Yürüyoruz adım adım şampiyonluğa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İyi de bu oyuncularda Bank Asya 1.Lig topçusu değilki.Koskoca Süper Lig'de yukarılara oynayan bir Kayserispor ancak ceza sahası içine giremiyor.Posizyon bulamıyor.Fenerbahçeye tebrikler.
    Tolunay Hoca Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu iyi analiz edemedi.Aghahowa ve Cangele kapanan Fenerbahçe savunması karşısında eriyince Kayserinin bulduğu tek pozisyonlar Mehmet Topuzla uzaktan gelen şutlar oldu.
    Last edited by Varonil : 08.Mart.2009 at 22:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan'ın göğsüne 7 dikiş atılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan'a 7 dikiş atılmış. Maçtan sonra Eren '' Volkan abi'den tüm Türkiye önünde özür diliyorum, Milli Takımımızın önemli bir maçı var yakında '' dedi. Volkan'ın tekmesine maruz kalmasına rağmen maçtan sonra böyle bir açıklama yaptı. Tebrikler Eren.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Atılır tabi atama öyle girdilerki.. Hoş zaten kırmızı yemese de çıkacaktı oyundan ama.. Babacana güvenimiz tamdır bizim..

Bende tebrik ettim şimdi ereni..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre Belözoglu kimin kafasını kesicekmiş acaba ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hayırdır ne tehdidi ne kafa kesmesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Emre Belözoglu kimin kafasını kesicekmiş acaba ?
    Saidou'nun. Tenefüste görüşürüz demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hayırdır ne tehdidi ne kafa kesmesi
    Emre'nin arka baldırına direk darbeyi vurunca tedavi olurken kafa kesme işareti yapıyodu. Alicanda kaçırırmı hiç böyle bişeyi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Emre'nin arka baldırına direk darbeyi vurunca tedavi olurken kafa kesme işareti yapıyodu. Alicanda kaçırırmı hiç böyle bişeyi..
    Suç Alicanda yani..
    Emin olun Arda yapsa sizde kaçırmazsınız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nasıl seviyosunuz polemik yaratıp da içine dalmayı yahu.. 'He' deyip geçin işte..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Alex farkını gösteriyor o oynamaya başlayınca, Fenerbahçe kazanıyor. muhteşem bir gol daha attı bugün Alex tebrikler.

Volkan aynı tas aynı hamam, biri şu adama dur demeli. bir değil iki değil bu yaptığı son değil.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri