FM de ALanzinho bu özeLLikLeri haketmiyor diyen bendim. Yinede bu tezimde ısrar ediyorum. Bir maç iLe üst seviyeye geLinmez. Tamam kumaş iyi, potansiyeL var ama süper bir yıLdız değiL, yıLdız da değiL.
Printable View
FM de ALanzinho bu özeLLikLeri haketmiyor diyen bendim. Yinede bu tezimde ısrar ediyorum. Bir maç iLe üst seviyeye geLinmez. Tamam kumaş iyi, potansiyeL var ama süper bir yıLdız değiL, yıLdız da değiL.
Onu oyuna göre söylemedim ki zaten. son anlara 2-1 önde girip golü yedik. Kaçırdık işte. Bir de bu kadar eksik ve Barosun vurusunda egemenin çıkardıgı top haricinde pozisyonumuz olmadan kacırdık. Burada benim söylemim degil; Tsnin oyununu sorgulaman lazım senin. 123456 eksikle Gs yi sahanda yenemiyorsan; sampiyonluktan bahsetmeyeceksin.
Hayrettin abi örnek verirsek ilk geldiğinde Lincol'de iyi bir performans koymuyordu ortaya ama soradan takıma alıştıktan ortama alıştıktan sonra yada sistemlere alıştıktan sonra daha iyi oynamaya daha verimli olmaya başladı henüz alanzinho hakkında karara varmak için çok erken haklısın 1 maçla kimse yuıldız olmaz ama daha yeni yeni alışmaya başlamış bir isim geleçek maçlarda nasıl olduğunu hep birlikte izlicez.Ayrıca kumaşı iyi seninde deiğin gibi süper yıldız değil ama yıldız adayı.
Alanzinhonun Trabzonspor dergisine yaptğığ açıklamalarda gedeflerinden birininde Brezilya milli takımına katılmak olduğunu söylediBunun olma ihtimali çok az ama bence alıştığı zaman takıma çok katkısı olcak bir isim olacak
Takım dün akşam iyi oynadı pozisyon buldu gol buldu Colmanın golüde çok güzeldi.Artık forvetlerimizdede düzelse daha iyi maçlar çıkaracaz ama forvetler suskun.Yattara grip dendi ama inşallah öyledir başka sorunlar yoktur.O takıma katıldığı zaman sitemiiz 4-2-3-1 olmalı kesinlikle Alanzinho takıma dahil olmalı artık en azından Umuttan veya Gökhandan daha verimli olabilir.
.....................tony..................
Serkan...Song..........Egemen.....Cale
...........Selçuk...........Hüseyin..........
Yattara............Colman............Alanzinho
...................Gökhan(Umut).................
Bu şekilde olup Selçuk ileri geir oynamalı,Hüseyinde defansta emniyet sübabı olarak kalmalı ve bekler ileri çıkarak kanatlara yardımcı olduğunda çok daha iyi olur 4-4-2den bence ben FM'de bunu oynuyorum.Gerçekle fm bir olmaz ama GS'de bunu oynuyordu Sikibbe varken
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakem o faulü vermiş olsaydı maç çok farklı olucaktı ama bi kerede hatasız maç yönetse hakemler kafamı kıracam zaten neyse uzatmanın bir nalamı yok.Tamam siz oynadınız sizin hakkınızdı haklısın.
Hakem o faulu vermeseydi, hakem egemeni atsaydı. sanki tek taraflı sizin alehinize calıştı :)
Yahu gencecik arkadaşLarsınız, 10 yaşında ki mahaLLe araLarında tartışan çocukLardan farkınız yok. Yahu tamam bırakın, o verseydi, bu verseydi iLe oLmuyor bu işLer biLiyorsunuz. Uzatmanın bir anLamı ve gereği yok :)
Bence Bülent kaptan ile bu iş yürümez. İyi oyuncuydu anlarım saydı duyarım ama asla iyi bir hoca değil umarım oluır o başka mesela ama su an için yeterli değil, sadece motive etmekle olmuyor bu işler aynı şekilde Hagi'de iyi oyuncuydu ama o kadar iyi bir teknik direktör değil, ayrıca Bülent hoca çok tecrübesiz. Bazılarınız ne kadar çok arkandayız desede bence bu takımın zararına taktiksel olarak belirlediği bir şey yok bülent hoca'Nın skibbe sistemi ile oynuyor hala galatasaray hiç bir şey olmayacak bülent kaptan'dan sene sonu da büyük ihtimalle 4-5. bitireceğiz..
Bu hakem futboldan anlamıyor. Futbolun faulsüz olduğunu zannediyor. Faul verdimide kırmızı kartla cezalandırıyor.
bence trabzon 1 puan bile alamzdi bizden gercekci olalim o kirmizi cikmasa gs zorda olsa alacakti.3 puani kapip dönecekti evine bu bir gercek.hakem daha cok gsyi yakti.tamam trabzon kötu oynadi demiyoruz ama gs 3 puani alip dönerdi.hakem engelledi.
Bülent Korkmaz napsın? Skibbenin bıraktığı enkazı aldı. Çıktığı maclarda maglubiyet almadık. Trabzona, Hamburga 10 kişi oynadık yenilmedik. Skibbe varken sivas karsısında 10 kişi başımıza ne geldiğini de biliyoruz. Alıştınız tabi hemen teknik direktör yollamaya. Kimi alıyoruz şimdi ?
Bülent Korkmaz'in sonuna kadar arkasindayiz, yillarca bizim kulüpte kalmasini istiyoruz. Ama bu demek degildir ki, dünkü yanlislarini görmezden gelecegiz.
Mehmet Güven'in Lincoln'ün yerine oynamasi cok cok hatali bir karardi. Nitekim de Mehmet Güven futbolcu olmadigini dün bir kez daha gösterdi bütün herkese.
Lincoln konusunda dün yaptim yorumumu zaten.
Dün cok cok iyi oynamadik. Ama bu kadar eksikle, Trabzon deplasmaninda 1 puan almak iyidir bence. Sampiyonluk yarisindan kopmus degiliz.Quote:
Madem Lincoln'e ceza vereceksin, onu Istanbul'da birak. Yaninda oturtarak, ona ceza verecegini sanmak, büyük sacmaliktir. Isin düstü mü Lincoln'e alirsin oyuna, bakalim o adam nasil performans sergileyecek ondan sonra ? Onun yerine Mehmet Güven kazmasini oynatiyorsun, adamin tabi ki morali bozulur.
Hamburg macinda da oyundan cikarken elestirisi bu yüzdendi. Yerine aldigi adam Mehmet Güven oldugu icin ve Lincoln Mehmet'in takima katki saglayamayacagini bildigi icin sinirlendi. Hakli da adam !
Hakem konusunda yorum bile yapmak istemiyorum, o kadar rezalet yönetti ki maci, macin temposunu düsürdü. Yaser'in gördügü kirmizi kart komikti. Macin genelinde 2 takimin da aleyhine kararlar verdi. Dengeyi saglayacam diye, macin icine etti resmen.
Skibbe'den önce gelmiş olsaydı ben yine bir sistemi olduğunu düşünmüyorum. Kaptandır saygı duyarım ama iyi bir teknik direktör değil ayrıca bahsettiğin şey alican motive etmektir ki bu skibbe'de yoktu ama sadece motive etmekle bir lig 1. bitirilmez ve ya uefa alınmaz
Motivasyondan sonrası olmazsa da hiç bir şey olmaz ama ;) bülent hoca da öyle motive var gerisi yok :)
2 maçtır takip ediyorum hep Bülent hocayla bu işler olmaz diyosun da bunu neye göre söylüyosun merak ediyorum açıkçası. neden biliyo musun?
çünkü Bülent hocanın takımın başında sahaya çıktığı toplam maç 5, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı, takıma şuan kim gelirse gelsin en fazla 4 galibiyet alabilirdi ki neden dersen çünkü yepyeni bir ortam, yepyeni bir taktik, oyun anlayışı, farklı sistem vs. diye devam eder bu ve sonuçta oynanan oyun ortada Skibbe'nin son 5-6 sıkıcı maçının üzerine adam gibi topu kontrol edebilen, defans olmamasına rağmen yine de mücadele edebilen bir takım var. Haa diyebilirsin Bülent hocanın ne katkısı var şuan takıma, tabi ki de hiçbir katkısı yok zaten olmasını da bekleme bak yukarıda yazdım toplam 5 maç olmuş bu yüzden işte...lütfen olaylara böyle bakmayın hele bir durun sezon sonu gelsin dediğin gibi 4-5. bitiririz o zaman bu eleştirileri yaparsın.
son olarak, Fatih hoca bu takımın başına geldiğinde az çok hepimiz geçmişte ne gibi başarısı vardı diye biliyorduk peki sonuç ne oldu yine az çok hepimiz biliyoruz. o zaman dediğim gibi biraz bekleyelim bakalım olur mu olmaz mı göreceğiz ama bu dediklerini söylebilmen için inan çok erken...
bana kalırsa Lincoln'u İstanbul'da bırakarak daha büyük hata yapardı çünkü bütün maç boyunca yanında oturtturdu ve şuan ne olursa olsun sana ihtiyacım yok dedi. ben Arda'nın yerine oyuna girer dememe rağmen girmedi ve bana kalırsa aklı başına geldi sanki. boşu boşuna gelmiş gibi oldu yani ben böyle düşünüyorum en azından.
Yapma Baran O harekette direk adamın boğazına BENCE kasti oLan bir hareket var bu pozisyon futboLda fauL oLmaLı çünkü rugby de biLe 10 dakika ceza aLıyor o yüzden tekrar yineliyorum bence fauLdu :)
Maçın yorumuna geLince hakem bazı konuLarda berbattı.Galatasaray tam kadro değildi sıkıntı yaşadılar bizim için iyi bir sonuç oldu..
Taylanın üstüne varmayın. Teknik direktörlüğü fmdeki kadar kolay sanıyor kardesimiz.
Beşiktaş ve Sivasspor'un istediği sonuç buydu.İşimize geldi. Güzel ve zevkli bir maç izledik.
Yaser'e çıkan kartın ağır olduğunu düşünüyorum.
Egemen milli takıma niye gidemediğini anlamıştır umarım..Song(barosa yaptığı müdahale sarı değil kırmızıydı 100 gollük şans) ve egemen oyundan atılmalıydı.
Yasere gösterilen kırmızı çok komik gerçekten..
Lehımıze olan tek hata golden önce alanzınhoya faul yapılmasıydı..