Originally Posted by
ABOOO
Kimse burada korsanı savunamaz, dikkat edin medievil.
Orjinal kullanmadığınız sürece söz söyleme hakkınız yok.
CM FM'ın yanına bile yaklaşamıyor, bırakın Türkçe dili eklentisini.
Belki oynamayacaksınız bile CM'ı, alıp kenara koyacaksınız.
CM moturunun ne kadar başarılı olduğunu düşünüyorsunuz?
FM'ın yanına bile yaklaşabilecek hiç bir menajerlik oyunu yok.
FM'ın altında çalışan çok başarılı bir yapay zeka var.Bu oyun yılların deneyimi.
Yamalar hata düzeltmek için değil, insanların geri bildirimleri ile istediklerini uygulamak için.
Yazılımda bir kod eklediniz mi diğer kod bozulur, onu düzeltirken de başka kod.
Bilmediğiniz için bu kadar ağır lafları söylemenizi anlıyorum ama hoş karşılamıyorum.SI Games kendilerine ait bir oyun yazsa idi CM gibi kafalarına göre bir oyun çıkardı.
Yamalar sizin için çıkarılmış, hoş karşılamanız gereken bir olay.
İngilizceniz var ise gidin yazın SI foruma, sizin düşüncenizi oyuna uygulasınlar başarılı ise gerçekten.
İngilizlerin güzel bir sözü vardır, ucuz alacak kadar zengin değilim.
İstediğinize para vermekte özgürsünüz, boşa giden para sizin sonuçta.
Alınan orjinal oyun sayısı hayalinizin 10da biri bile değil.
Türkiye'de oyun satılmıyor değil, hiç satılmıyor.
Biraz oyun alsaydınız belki çoktan çıkmıştı Türkçe oyun.
Bütün yazılım firmaları en düşük oranda bile kâr etmeyecekleri bir bölgeye uygun çalışma yapmazlar.Kurumsal firmalarda çalıştım ve bunu hep gözlemledim.
Bu oyunun rakibi yok.
Rakibi olmaya çalışan bir oyun Türkçe dil çıkartmış.
Biraz orjinal oyun almaya çalışsanız, hazır dikkatlerini çekmişken Türkçe yapmayı ciddi düşünebilirler.Biz bunun için gerekli iletişimi, gerekli girişimleri sürekli yapıyoruz, özveri gösteriyoruz.
Bu yıl herşeyden farklı, siz dikkat çekilmişken olumsuz gitmeyin, bozmayın gidişatı da Türkçe oyun için artık elimizde ciddi bir koz olsun.Bu yıl almazsanız belki bir daha hiç dikkat çekemeyeceğiz bu kadar.