1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Oyunu Orjinal Alacaklar İmzasını Atsın

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Türkçe olsada olmasada Orjinal almam. Alırım ama fiyatı en fazla 10 olursa. Yok yok 10 olsa bile almam. 2 milyona almak varken neden 10 a alayımki ? Para sıkıntısı var o ayrı mesele ama zengin bile olsam neden 88 milyon daha fazla para ödeyimki ? Bi tarafta 2 milyon bi tarafta 90 milyon. Üstelik hiçbir farkı yok.

Kendi fikirlerimi dürüst bir şekilde söyledim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Türkçe olsada olmasada Orjinal almam. Alırım ama fiyatı en fazla 10 olursa. Yok yok 10 olsa bile almam. 2 milyona almak varken neden 10 a alayımki ? Para sıkıntısı var o ayrı mesele ama zengin bile olsam neden 88 milyon daha fazla para ödeyimki ? Bi tarafta 2 milyon bi tarafta 90 milyon. Üstelik hiçbir farkı yok.

Kendi fikirlerimi dürüst bir şekilde söyledim

Cihan düşün ki bu oyunu sen yapıyosun.Onca emek harcıyosun,geceni gündüzüne katıyosun falan sırf bu oyunu hazırlamak için.Ve senin gibi birçok insan da öyle yapıyo.Oyun piyasaya çıkıyo.Onca emeğin karşılığı olarak az bir fiyatı olamaz heralde.Düşün ki ben senin oyununu 2 TL'ye alıyorum.Ne hissedersin sen ? Emeğinin değeri sadece bu 2 TL midir ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Cihan düşün ki bu oyunu sen yapıyosun.Onca emek harcıyosun,geceni gündüzüne katıyosun falan sırf bu oyunu hazırlamak için.Ve senin gibi birçok insan da öyle yapıyo.Oyun piyasaya çıkıyo.Onca emeğin karşılığı olarak az bir fiyatı olamaz heralde.Düşün ki ben senin oyununu 2 TL'ye alıyorum.Ne hissedersin sen ? Emeğinin değeri sadece bu 2 TL midir ?
    Ben emeğin değerinden bahsetmiyorum zaten. O Emeğin karşılığı 90 değil 300 milyondan bile fazla eder. Ama Türkiyede orjinal alımı zaten azken sen fiyatı 90 a çıkarırsan satılmaz (Buraya bakşa bir kelime ekliyecektim ama argoya kaçtığı için yazmıyorum ).
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    He bu arada emek demişken her çıkan seride çok büyük hatalar buglar oluyor. Bence oyuna yeni özellikler ekliyeceklerine bu bugları % 100 olarak düzeltsinler daha iyi
    Last edited by Nedvedmania : 29.Ağustos.2009 at 03:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri