"Oyundaki hatalari duzeltsinler oyle orjinal alalim" mantigina "birakin bu ayaklari" kafasiyla yaklasanlari gayet guzel kiniyorum
Gecen sene orjinal aldim 09u ve iki ay sonra sildim, dayanamadim, 97den beri tutkunu oldugum seriye dayanamadim, dusunun yani..
Eee noldu, yatiyo orjinal kutu evde biyerlerde... Hatasiz cikan, cikmasini takip eden 2-3 ayda cesitli patchler ile adam edilmeye calisilan bu oyuna ben bu kadar para vermek istemiyorum.
Sifir olan sapasaglam olan seylere bu para verilir; pahali bir marka tshirt dusunun, uzerinde ufak bir baski hatasi, delik varsa o defolu olur ve piyasa fiyatinin cok daha altina satilir. Bir aracinizi satacaginiz zaman uzerindeki ufak bir cizik bile degerini oldukca dusurur.
Bu oyun da son bir kac senedir defoludur ve bu haliyle bu paranin oldukca altina satilmalidir.
Ayrica oyunun Turkce olmasi umrumda degil, zaten Turkce olsa bile baska dilde oynarim, ancak surekli patch indirmekle, hatalarla ugrasmak istemiyorum ben.
Oyunu kopya alacagim, takip eden haftalarda oyunun sorunsuz ve degerini hakeden bir surum olduguna inanirsam orjinalini de alirim, ama bir kere (kac bir kere!) sutten agzim yanmisken.. denemeden asla...