Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Olağanüstü bir transfer yaptık.Umarım hayırlı olur.
Printable View
Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Olağanüstü bir transfer yaptık.Umarım hayırlı olur.
İverson bu hafta oynarsa staddayım :D
Iverson eski Iverson olmasa da sonuçta Iverson :n: Beşiktaş müthiş bir transfer yaptı valla :D
Iversonla dogum gunlerimiz aynıymıs
Büyük transfer.Hayırlı olsun Beşiktaş'a.Sadece Fenerbahçe Ülker maçlarını izliyordum artık BJK maçlarını da izleyeceğim.
Hoşgeldin türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük markası. The Answer hayırlı olsun :)
Hala inanamıyorum,hala şoktayım. Iverson'u mu aldık ? :)
Tartışmasız Türk Spor Tarihi'nin en büyük transferidir Iverson transferi.
The Answer #3 :)
Mrsic kendine bakan, profesyonel bir oyuncuydu.
Iverson sıkıntılı bir isim. Kızının hastalığından sonra içki problemi yaşadı. Gece hayatı disiplin problemleri yarattı, bugün NBA takımlarından rotasyon için bile teklif almıyorsa düzensiz yaşamından dolayıdır.
Roberto Carlos ve Iverson,Türk Spor Tarihinin en önemli iki ismi oldular.
Mutluğunuzu bozmak istemem, yanlış anlaşılmasın. Iverson'ın ne yapacağı meçhul, 20-25 şut kullanması Beşiktaş'ın oyununu bozmaz ama bütün yükü üzerine taşır, Run&Gun'a zorlar. Bu oyun formatına hazır değil Beşiktaş, uzun transferine öncelik tanımalıydılar. Fenerbahçe ve Efes'in için reklam olarak düşünülmezse o kadar doğru bir isim olmazdı, takımların pas organizasyonlara negatif etki edebilir bir oyuncunun çok şut kullanması. Beşiktaş için ise skor yükünü çeken isim olabilir Iverson.
Ben İverson'un en kötü 28 sayı ortalaması yakalayacağına inanıyorum bu sezon boyunca. Ne kadar "bitmiş" denilse de Türkiye'de onun kalitesinde bir oyuncu olmadıgı aşikar. Türkiye'de El-Amin bile Beşiktaş'ı ne kadar taşıdı , kaldıki İverson ve El-Amin arasında dağlar kadar fark var.
Hedef zaten Şampiyonluk olamaz İverson ile sadece , Woods yada Ramos falan gelirse İvy ile birlikte o zaman başarı çok da zor olmaz. Gerçi son durumu bilmiyorum bu 2 oyuncu hakkında.
El-Amin zamanında da öyle ahım şahım bir kadro yoktu , Ratko Varda , Haluk Yıldırım ve El-Amin sırtlıyordu takımı her maçta. Beşiktaş Playoff finali oynamıştı o dönem yanlış değilsem hatta.
Şuan Chatman-İverson var elimizde , ben alınacak bir kaliteli yabancı ile birlikte playoff oynayacağımızı düşünüyorum rahatlıkla.
Bi Fenerli olarak söylediklerimi çekememezlik olarak algılanmasın ben aksine bu transfere bir basketbol sever olarak çok sevindiğimi söyleyebilirim. Trabzon-FB maçına gitmem belki ama bi Trabzon-Beşiktaş maçına Iverson'u izlemek isterim gerçekten ki imkanımda olursa giderim gerçekten.
Çoğumuz bu transferin Türk spor tarihinin en büyük transferi olduğunda hem fikir ama tartışılan konu performansı. Şu konuda farklı düşünüyorum BJK'li arkadaşlardan. Bence çok büyük bi performans beklemiyorum. Gerçekten maç kurtarır ama bi final oynatmaz yada Ahmet'in dediği gibi 28-30 sayı ortalaması göreceğini hiç zannetmiyorum. Son yıllardaki düşüşü göz önüne alındığında 20 sayı ortalamasına ulaşırsa gerçekten en azından iş yapmış derim çok çok büyük şeyler beklemiyorum ama taraftarda o kadar şey beklemez onun sahada olması yada bir kaç güzel hareketlerini orada izlemek benim için kafidir yani. Eğer o 28 sayı ortalamarına oynacak durumdaysa vede NBA'ı geçtiim herhangi bir Avrupanın üst düzey takımlarınında seçilmemişse o yüzden çokda fazla bişey beklenmemeli. Gerçekten yani NBA'de yada Olimpiakos, CSKA gibi büyük takımlarda bi rotasyonda düşünmemeleri beni düşündüren konu. Bunlar benim şahsi kanatim.
Dünya şampiyonasından örnek vereyim yapacağı en maksimum katkı Kleiza'nın Lityanyaya yaptığı kadar olur takımını yari final oynatı yada bi Scola gibi elinden geldiğince takımını sırtlar bir kaç maç bunlarda eğer yapabilirse şayet bence kafidir. Bu kadarını bile yapsa helal olsun gerçekten. Onun dışında gerçekten bu transferden bende bir basketbol sever olarak hoşnutum. Böyle bir dünya starını izleme şansını yakaladığım için kendimide şanslı hissediyorum açıkcası. Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyorum şahsım adıma böyle bir şansı bize sunduğu için.
Türk Telekom - Bjk maçı olsa en yakın tarihte Ankarada da bi iverson izlesek =)
Bu basketbolda futbol gibi transfer dönemi olayı yok mu?
Transfer zamanı felan yok sanırsam istediğin zaman alıp getirebiliyorsun.
Muhteşem transfer. Demirören'in onca sene yaptıkları bu sene ki transfer politikası ile 2. plana itildi. :)
hayırlısı olsun
Hayırlı olsun.Türkiyenin en büyük transferlerinden birisi.BBLnin kalitesi çok arttı bu transferle
Büyük transfer.Yakında klasik tartışma başlar Alex mi İverson mı ? :D
Vay be adamlar aldı :) Bunu Ali Ağaoğlu bile yapamazdı :D
1 hafta sonra takıma katılacak. Ondan sonra maçları izlemek daha da keyif verecektir.
Şu anda takımda aradığım 2 isim daha var onlar da Michael Wright ve Radko Varda.
Soyle sorayim, FB'de mesela Kaya Peker yillik 1.5 milyon dolar aliyor (ayni para), Giricek 2.5 milyon dolar aliyordu, bunlar o sayi ortalamalarini yakaladi mi veya tek basina final oynatti mi? Sanki yillik 5 milyon dolarlik abuk subuk kontrat verdik de elestiriliyor. Ayrica su an BJK takima tek basina final oynatabilecek bir adam getirebilir mi veya getirebilirse kaca patlar bunlari dusundun mu? Kaldi ki bahsettigimiz adam Iverson, oyle konusuyorsunuz ki sanki yillardir basketbol oynamayan vasat bir adam. Daha 8 ay evvel NBA'de 14 sayi 4 asist ortalamasi ile oynuyordu bu adam, 1 sene evvel All-Star'da oynadi. Solomon ve El Amin gibi oyuncularin yaptigina bakilirsa Iverson neden yapmasin bunlari? Ki takima ve camiaya getirdigi heyecan ve reklamdan bahsetmedim bile.....
Yaa birader benim onca lafımdan tutup bunları anlamışsan yapacağım bişey yok gerçi karşılığındada fazla bişey söyemek istemiyorum ama. Ben aldığı paradan bahsettim mi orda yada başka biriyle kıyasladım mı ? Tamam söylediğimi eleştiriyosun onu geçtimde bari söylemediğim bişey hakkında bana atıp tutman biraz saçma geldi açıkcası. Gerçi sana sayfalarcada yazsam cevap sen işine geleni anlayıp yine bişeyler kurup atıp tutacaksın o yüzden sen haklısın kardeş. Hata bende. Tartışmaya lüzüm yok.
Bir kismi genele yonelikti zaten, sen yapmasan bile sacma sapan elestiriler yapiliyor. Fiyat meselesini de on plana cikarttim, cunku bize maliyeti fazla degildi, bu maliyette birinin zaten tek basina final oynatmasi sarttir yoksa basarisizdir vs denemez, onu demek istedim.....
İlk defa Beşiktaş'ı kıskanıyorum , İvy'nin ölüsü bu ligi süpürür . BJK'nin İverson'un yanına gerekli parçaları eklemeli kesinlikle .
Müthiş Bir Transfer Oldu Yav..
10 TL'ye Iverson'u mu izleyeceğiz şimdi?
:)
1 sene önce all star'da oynaması gösterdiği performanstan dolayı değil, internette yapılan oylamada ilk 5'e seçilmesinden dolayıdır. Gösterdiği performansı kıstas alıp bunu yazdıysan yanılıyorsun.
Iverson gibi bir adam şu an nba'e dönse bile yine seçilir all-star'a çünkü seveni çok.