Buca kalecisi Londak nasıl kaleci olmuş hayret. Karpuzcu bu adamdan daha iyi tutar topları.
Printable View
Buca kalecisi Londak nasıl kaleci olmuş hayret. Karpuzcu bu adamdan daha iyi tutar topları.
Yok yahu çözemedim :D
B-A'nin karesi-M ---> EXİT yazıyor
Aşağıda da yan durmuş bayrak gibi bişey var.
Çok kötü bişey var da benim içim fesat olmadığından mı göremiyorum :D
Barış, A kare derken Ayhan Akman mı yoksa Ayhan ve Aydın'ı mı kastediyorlar bilemiyorum, Mustafa sarp, şekilde Hakan Balta'nın Baltasını temsil ediyor. Çıkın gidin, defolun vs vs...
He tamam o zaman :D
Kısmen tatsız kısmen zevkli bir maçtı.Çağlar'ı hiç beğenmedim açıkçası.Hakan Balta oynayabilseydı keşke.Culio'nun gol atmasına çok sevindim.Kazım da asist kralı olma yönünde ilerliyor :p
Maç zevkli geçti fakat Baros un son vuruslarında sorun vardı biraz.
İlk yari sıkıntıdan olebilirdim cok kotudu ama ikinci yari kipirdandik oyle boyle golu bulduk :)
Ayrica bende VIP'den mac izlemem diyordum ama bedava acik bufe bedava icecekler oluna isler degisiyor, koca tribunun benim bagirmama ihtiyaci yok zaten artik :p :D
Geldim maçtan :D Güney tribün bugün çok sessiz kaldı yav sarmadı maç tabii bunda gelmeyen golle herkesin gerilmesi ve hakemin muhteşem(!) yönetimi de katkıda bulundu.
Aynen bugun guney cok suskundu bende ona sasirdim ama sonlara dogru acildi :)
ultraslan değil ultrAslan. Sevmiyorsun bari saygın olsun :D Utanmasan ultraaslan yazacaksın :D
Golden sonra omuz omuza tezahuratı çok güzel oluyor statta. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum. Hele bide yenersek varya off :) Derbiye inşallah Samsundan Uni olarak gelicez. Kaçırmamam lazım :)
Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın:D
Londak gerçekten şaka gibi bir kaleci yazık takımı düşürmeye oynuyor.
Mendy ise sonu kötü biten bir film gibi bucanın ev maçlarını staddan deplasman maçlarını tv'den takip ederim şu Mendy biraz kabiliyetli olsa +7 puan cepte arkadaş
Ben ultraslan yazmaya devam edeceğim, bir tek uA UNI'nin adını doğru yazarım onlara saygı duyarım. BH'a da saygım büyüktür onlar da ultraslan'dan ayrıldı diye biliyorum, isim olarak ayrılmadıysa da esas insanlar ayrıldı diye duydum. Bu maçta Güney tribün tam hareketlenmiş tezahurat yaparken resmen onların seslerini bastırırcasına bambaşka bir besteye başladı ultraslan grubu. Sonra güney tribün sustu. Bunlar ince detaylar gibi geliyor ama küçük sinek mide bulandırır hesabı. Kaç yıldır adam gibi tek tezahuratımız "Ne olur Alpaslan Dikmen", takımı ateşleyecek takımı ateşlemeyi bıraktım dile dolanacak söylerken zevk alacağımız bir tezahuratımız yok.(örn; Beşiktaş seninle ölmeye geldik) Yazmıyorlar mı yazamıyorlar mı bilmiyorum. Neyse daha derinleştirmeyeyim, konu maç konusu olmaktan çıkmasın :)
Aynen, bende Zapata'yı beğendim. Hele bir kafa topunu parmaklarının ucuyla çıkarması sağlam refleksti :)
Büyük ihtimalle kupadan eleniriz, deplasman maçlarını da kayberiz Hagi gider, Tugay kalır :)
Bende Antep'i yeneceğimizi düşünmüyorum.Türkiye'de şu an en çok göze hitap eden futbolu Antep oynuyor.Kupanın mutlak favorileri.
Zaten Hagi giderken Tugay da giderse bi zahmet yönetim de gitsin:D
Hagi,İnsua'yı da Misimovic'i de bilerek oynatmıyor bunu hepimiz biliyoruz.Büyük ihtimalle Kaan'ın dediği gibi olacak Hagi gidecek Tugay kalacak.Bu arada Kazım çok iyi performans sergiliyor şu ana kadar.Kalan maçlarda da bu çizgisini devam ettirir umarım.
İlk yarısı çok zevksiz maçtı bana göre. Fakat 2.yarıda açıldı oyun. Bucaspor'da etkili pozisyonlar yakaladı fakat atamadılar ve Galatasaray galip geldi. Tebrikler...