Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 85.71%
  • Bucaspor kazanır

1 4.76%
  • Berabere biter

2 9.52%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 89 arası toplam 89 sonuç

Konu: Galatasaray - Bucaspor [22. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Buca kalecisi Londak nasıl kaleci olmuş hayret. Karpuzcu bu adamdan daha iyi tutar topları.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok yahu çözemedim

B-A'nin karesi-M ---> EXİT yazıyor
    Aşağıda da yan durmuş bayrak gibi bişey var.

Çok kötü bişey var da benim içim fesat olmadığından mı göremiyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yok yahu çözemedim

B-A'nin karesi-M ---> EXİT yazıyor
    Aşağıda da yan durmuş bayrak gibi bişey var.

Çok kötü bişey var da benim içim fesat olmadığından mı göremiyorum
    Barış,Mustafa ve Ayhan'a çıkışı gösteriyor. Galatasaray'ın kazanması iyi oldu.Yine tahmin yarışmasında Galatasaray galibiyetine oynamıştım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barış, A kare derken Ayhan Akman mı yoksa Ayhan ve Aydın'ı mı kastediyorlar bilemiyorum, Mustafa sarp, şekilde Hakan Balta'nın Baltasını temsil ediyor. Çıkın gidin, defolun vs vs...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

He tamam o zaman

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kısmen tatsız kısmen zevkli bir maçtı.Çağlar'ı hiç beğenmedim açıkçası.Hakan Balta oynayabilseydı keşke.Culio'nun gol atmasına çok sevindim.Kazım da asist kralı olma yönünde ilerliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç zevkli geçti fakat Baros un son vuruslarında sorun vardı biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yari sıkıntıdan olebilirdim cok kotudu ama ikinci yari kipirdandik oyle boyle golu bulduk

Ayrica bende VIP'den mac izlemem diyordum ama bedava acik bufe bedava icecekler oluna isler degisiyor, koca tribunun benim bagirmama ihtiyaci yok zaten artik

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geldim maçtan Güney tribün bugün çok sessiz kaldı yav sarmadı maç tabii bunda gelmeyen golle herkesin gerilmesi ve hakemin muhteşem(!) yönetimi de katkıda bulundu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ayrica bende VIP'den mac izlemem diyordum ama bedava acik bufe bedava icecekler oluna isler degisiyor, koca tribunun benim bagirmama ihtiyaci yok zaten artik
    Demek öyle he Bu günden itibaren "Tribünler çok kötüydü" deme hakkın yok artık. 2 içeceğe sattın ultrAslan'ı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen bugun guney cok suskundu bende ona sasirdim ama sonlara dogru acildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demek öyle he Bu günden itibaren "Tribünler çok kötüydü" deme hakkın yok artık. 2 içeceğe sattın ultrAslan'ı
    2 senedir ultraslan'i sevmiyorum zaten, begenmiyorum. Yoksa 2.5-3 sene once protokolden davetiye geldiginde ben kalkip kapali ustte giderdim maca yine de. Alayina acik bufe

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2 senedir ultraslan'i sevmiyorum zaten, begenmiyorum. Yoksa 2.5-3 sene once protokolden davetiye geldiginde ben kalkip kapali ustte giderdim maca yine de. Alayina acik bufe
    ultraslan değil ultrAslan. Sevmiyorsun bari saygın olsun Utanmasan ultraaslan yazacaksın

Golden sonra omuz omuza tezahuratı çok güzel oluyor statta. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum. Hele bide yenersek varya off Derbiye inşallah Samsundan Uni olarak gelicez. Kaçırmamam lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen bugun guney cok suskundu bende ona sasirdim ama sonlara dogru acildi
    sonlara doğru artık İslam abi isyan etti tellere çıktı öyle yönetti güneye gelenlerin hiçbiri bağırmadı, üst taraf zaten tamamen sustu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Barış, A kare derken Ayhan Akman mı yoksa Ayhan ve Aydın'ı mı kastediyorlar bilemiyorum, Mustafa sarp, şekilde Hakan Balta'nın Baltasını temsil ediyor. Çıkın gidin, defolun vs vs...
    beautiful mind! güzel yapmış yapan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın
    Direkler bugün Zapata'dan daha çok top tuttu.
    Birde ilk yarıda direkten dönen bir top vardı.Orda Zapata'nın müdahalesi yoktu bence.
    Buca'da Mendy ile kritik pozisyonlar harcadı.Özellikle üstten aşırtığı top çok kritikti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Londak gerçekten şaka gibi bir kaleci yazık takımı düşürmeye oynuyor.
    Mendy ise sonu kötü biten bir film gibi bucanın ev maçlarını staddan deplasman maçlarını tv'den takip ederim şu Mendy biraz kabiliyetli olsa +7 puan cepte arkadaş
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kısmen tatsız kısmen zevkli bir maçtı.Çağlar'ı hiç beğenmedim açıkçası.Hakan Balta oynayabilseydı keşke.Culio'nun gol atmasına çok sevindim.Kazım da asist kralı olma yönünde ilerliyor
    Çağlar sakatlık üzerine muhtemelen %60 kondisyonla filan oynadı. Hakan Balta'nın otoban yaptırdığı sol bekten sonra amatör kümeden getirilse, Balta'dan kötü olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ultraslan değil ultrAslan. Sevmiyorsun bari saygın olsun Utanmasan ultraaslan yazacaksın

Golden sonra omuz omuza tezahuratı çok güzel oluyor statta. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum. Hele bide yenersek varya off Derbiye inşallah Samsundan Uni olarak gelicez. Kaçırmamam lazım
    Ben ultraslan yazmaya devam edeceğim, bir tek uA UNI'nin adını doğru yazarım onlara saygı duyarım. BH'a da saygım büyüktür onlar da ultraslan'dan ayrıldı diye biliyorum, isim olarak ayrılmadıysa da esas insanlar ayrıldı diye duydum. Bu maçta Güney tribün tam hareketlenmiş tezahurat yaparken resmen onların seslerini bastırırcasına bambaşka bir besteye başladı ultraslan grubu. Sonra güney tribün sustu. Bunlar ince detaylar gibi geliyor ama küçük sinek mide bulandırır hesabı. Kaç yıldır adam gibi tek tezahuratımız "Ne olur Alpaslan Dikmen", takımı ateşleyecek takımı ateşlemeyi bıraktım dile dolanacak söylerken zevk alacağımız bir tezahuratımız yok.(örn; Beşiktaş seninle ölmeye geldik) Yazmıyorlar mı yazamıyorlar mı bilmiyorum. Neyse daha derinleştirmeyeyim, konu maç konusu olmaktan çıkmasın

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Aynen, bende Zapata'yı beğendim. Hele bir kafa topunu parmaklarının ucuyla çıkarması sağlam refleksti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Çağlar sakatlık üzerine muhtemelen %60 kondisyonla filan oynadı. Hakan Balta'nın otoban yaptırdığı sol bekten sonra amatör kümeden getirilse, Balta'dan kötü olmaz.
    Çağlar'ın tam olarak hazır olmadığı belli olmasına rağmen Hagi defansif bek takıntısından vazgeçmeyerek onu sürdü sahaya. Insua'ya çok yazık oluyor, inanılır gibi değil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çağlar'ın tam olarak hazır olmadığı belli olmasına rağmen Hagi defansif bek takıntısından vazgeçmeyerek onu sürdü sahaya. Insua'ya çok yazık oluyor, inanılır gibi değil.
    o bana göre defansif bek takıntısından daha çok kiralık oyuncu takıntısı adam kiralık olunca sanki parasını tamamen liverpool verio(verebilir ancak vermediğine eminimim )

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Dünya'da bu kadar sol bek sıkıntısı çekilirken, Arjantin Milli Takımı'nın gelecekteki müstakbel sol bekini Hagi eritiyor resmen kulübede.

Edit : Yalnız Kazım'a da helal olsun. Bizde toplam 8 maçta 2 gol 4 asistle oynuyor.
    Last edited by Sirius Black : 20.Şubat.2011 at 15:27

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle kupadan eleniriz, deplasman maçlarını da kayberiz Hagi gider, Tugay kalır

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende Antep'i yeneceğimizi düşünmüyorum.Türkiye'de şu an en çok göze hitap eden futbolu Antep oynuyor.Kupanın mutlak favorileri.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten Hagi giderken Tugay da giderse bi zahmet yönetim de gitsin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hagi,İnsua'yı da Misimovic'i de bilerek oynatmıyor bunu hepimiz biliyoruz.Büyük ihtimalle Kaan'ın dediği gibi olacak Hagi gidecek Tugay kalacak.Bu arada Kazım çok iyi performans sergiliyor şu ana kadar.Kalan maçlarda da bu çizgisini devam ettirir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hagi,İnsua'yı da Misimovic'i de bilerek oynatmıyor bunu hepimiz biliyoruz.Büyük ihtimalle Kaan'ın dediği gibi olacak Hagi gidecek Tugay kalacak.Bu arada Kazım çok iyi performans sergiliyor şu ana kadar.Kalan maçlarda da bu çizgisini devam ettirir umarım.
    Katılıyorum ama Kazım'ın topu istediği zaman alamamasından sonra yaptığı hareketlere deli oluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlk yarısı çok zevksiz maçtı bana göre. Fakat 2.yarıda açıldı oyun. Bucaspor'da etkili pozisyonlar yakaladı fakat atamadılar ve Galatasaray galip geldi. Tebrikler...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri