Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın
Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın
Ben ultraslan yazmaya devam edeceğim, bir tek uA UNI'nin adını doğru yazarım onlara saygı duyarım. BH'a da saygım büyüktür onlar da ultraslan'dan ayrıldı diye biliyorum, isim olarak ayrılmadıysa da esas insanlar ayrıldı diye duydum. Bu maçta Güney tribün tam hareketlenmiş tezahurat yaparken resmen onların seslerini bastırırcasına bambaşka bir besteye başladı ultraslan grubu. Sonra güney tribün sustu. Bunlar ince detaylar gibi geliyor ama küçük sinek mide bulandırır hesabı. Kaç yıldır adam gibi tek tezahuratımız "Ne olur Alpaslan Dikmen", takımı ateşleyecek takımı ateşlemeyi bıraktım dile dolanacak söylerken zevk alacağımız bir tezahuratımız yok.(örn; Beşiktaş seninle ölmeye geldik) Yazmıyorlar mı yazamıyorlar mı bilmiyorum. Neyse daha derinleştirmeyeyim, konu maç konusu olmaktan çıkmasın
Aynen, bende Zapata'yı beğendim. Hele bir kafa topunu parmaklarının ucuyla çıkarması sağlam refleksti![]()