Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 85.71%
  • Bucaspor kazanır

1 4.76%
  • Berabere biter

2 9.52%
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Galatasaray - Bucaspor [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yazan oldumu benden önce bilmiyorum ama bi ayrıntı.Zapata ilk kez gol yemedi ve ilk kez düzgün bi kaleciliğini gördük Zapata'nın
    Direkler bugün Zapata'dan daha çok top tuttu.
    Birde ilk yarıda direkten dönen bir top vardı.Orda Zapata'nın müdahalesi yoktu bence.
    Buca'da Mendy ile kritik pozisyonlar harcadı.Özellikle üstten aşırtığı top çok kritikti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    ultraslan değil ultrAslan. Sevmiyorsun bari saygın olsun Utanmasan ultraaslan yazacaksın

Golden sonra omuz omuza tezahuratı çok güzel oluyor statta. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum. Hele bide yenersek varya off Derbiye inşallah Samsundan Uni olarak gelicez. Kaçırmamam lazım
    Ben ultraslan yazmaya devam edeceğim, bir tek uA UNI'nin adını doğru yazarım onlara saygı duyarım. BH'a da saygım büyüktür onlar da ultraslan'dan ayrıldı diye biliyorum, isim olarak ayrılmadıysa da esas insanlar ayrıldı diye duydum. Bu maçta Güney tribün tam hareketlenmiş tezahurat yaparken resmen onların seslerini bastırırcasına bambaşka bir besteye başladı ultraslan grubu. Sonra güney tribün sustu. Bunlar ince detaylar gibi geliyor ama küçük sinek mide bulandırır hesabı. Kaç yıldır adam gibi tek tezahuratımız "Ne olur Alpaslan Dikmen", takımı ateşleyecek takımı ateşlemeyi bıraktım dile dolanacak söylerken zevk alacağımız bir tezahuratımız yok.(örn; Beşiktaş seninle ölmeye geldik) Yazmıyorlar mı yazamıyorlar mı bilmiyorum. Neyse daha derinleştirmeyeyim, konu maç konusu olmaktan çıkmasın

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Aynen, bende Zapata'yı beğendim. Hele bir kafa topunu parmaklarının ucuyla çıkarması sağlam refleksti

Mesaj Yetkileri