Bu yardımcı sanırım Erdinç Sezertam , bu adam 2009'da ki Sivas'ta yaşanan olaylı maçın olaylı hakemiydi , Ümit Karan'ı buza tekme attığını görerek , küfür etti diyip attırmıştı.
Printable View
Beklediğim gibi olmuş sayfa :) Kırmızılar olunca onları savunanda baya olmuş :) Neyse kazandık mutluyuz.Öyle yada böyle önümüzde önce bir maçımız var ondan sonra fener maçını düşünmeliyiz.İsterse bütün takım kırmızı görsün çıkar Paf takımla yine oynar yeniliriz alıştık zaten :)
Elmander'in o hareketi neden yaptığına gerçekten anlam veremedim. Ama kasti olduğuna eminim. Hepimiz az çok futbol oynarız yapmayın allah aşkına hanginiz yanlışlıkla bir adamın aşil tendonuna bastırdınız?
Elmander'in pozisyon gereği ayağını çekemediğini düşünüyorum.Adam kariyeri boyunca ilk kırmızı kartıymış.Üstelik 3 sene üst üste hiç sarı kart bile görmemiş.Zaten Engin'ede kızdı niye böyle bir hareket yapıyorsun diye.Ben Elmander'in kesinlikle kasti bir hareket yaptığını düşünmüyorum.
GS FB yumrukların konuştuğu maçta olayları başlatan Lugano'nun kafasına yanlış hatırlamıyorsam 5 maç vermişlerdi.Engin'e 5 maç olursa ilginç olur.
Engin'e 3 veya 4 maç verirler Elmandere de 2 maç olur diye düşünüyorum.
Elmander'e itiraz edilir kabul edilmez. 2 maç verirler. Engin'e 3 maç.
Borjan pfdk'ya sevkedilir. O tiyatro yeteneğiyle oradan cezasız çıkar.
Engin 3 Maç,Elmander 2 Maç ceza alacaktır. Elmander'in kesinlikle kasti yaptığını sanmıyorum,fakat pozisyon net bir şekilde kırmızı kart.