Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 78.57%
  • Berabere biter

2 14.29%
  • Sivasspor kazanır

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: [12.Hafta] Galatasaray - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander'in o hareketi neden yaptığına gerçekten anlam veremedim. Ama kasti olduğuna eminim. Hepimiz az çok futbol oynarız yapmayın allah aşkına hanginiz yanlışlıkla bir adamın aşil tendonuna bastırdınız?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Elmander'in o hareketi neden yaptığına gerçekten anlam veremedim. Ama kasti olduğuna eminim. Hepimiz az çok futbol oynarız yapmayın allah aşkına hanginiz yanlışlıkla bir adamın aşil tendonuna bastırdınız?
    Ben bastırdım olamaz mı ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Elmander'in pozisyon gereği ayağını çekemediğini düşünüyorum.Adam kariyeri boyunca ilk kırmızı kartıymış.Üstelik 3 sene üst üste hiç sarı kart bile görmemiş.Zaten Engin'ede kızdı niye böyle bir hareket yapıyorsun diye.Ben Elmander'in kesinlikle kasti bir hareket yaptığını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Elmander'in pozisyon gereği ayağını çekemediğini düşünüyorum.Adam kariyeri boyunca ilk kırmızı kartıymış.Üstelik 3 sene üst üste hiç sarı kart bile görmemiş.Zaten Engin'ede kızdı niye böyle bir hareket yapıyorsun diye.Ben Elmander'in kesinlikle kasti bir hareket yaptığını düşünmüyorum.
    Bunu bilmiyordum. Yine de akla yatkın gelmiyor pozisyona bakınca işte.

Mesaj Yetkileri