Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 78.57%
  • Berabere biter

2 14.29%
  • Sivasspor kazanır

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: [12.Hafta] Galatasaray - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakem Baros'a siyahi oyuncu tarafından yapılan penaltıyı da vermedi. Bu ayağa basma işini görmemiştim. Kalecinin de atılması lazım. Baros'un pozisyonunu görmeyen de aynı yardımcı, bu hareketi görmeyende aynı yardımcı yanılmıyorsam. Engin'in kafayı atması yanlış, yardımcı hakemin sadece Galatasaray'ın lehine olan pozisyonları görmemesi ayrı yanlış.

Diyorum ya çok zararlı bir haftayı kapattık. Gerek hak ederek gerek hakem nedeniyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hakem Baros'a siyahi oyuncu tarafından yapılan penaltıyı da vermedi. Bu ayağa basma işini görmemiştim. Kalecinin de atılması lazım. Baros'un pozisyonunu görmeyen de aynı yardımcı, bu hareketi görmeyende aynı yardımcı yanılmıyorsam. Engin'in kafayı atması yanlış, yardımcı hakemin sadece Galatasaray'ın lehine olan pozisyonları görmemesi ayrı yanlış.

Diyorum ya çok zararlı bir haftayı kapattık. Gerek hak ederek gerek hakem nedeniyle...
    Bu yardımcı sanırım Erdinç Sezertam , bu adam 2009'da ki Sivas'ta yaşanan olaylı maçın olaylı hakemiydi , Ümit Karan'ı buza tekme attığını görerek , küfür etti diyip attırmıştı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri