[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=73RiiX7NlyM&feature=related"]Ziegler[/YOUTUBE]
Öyle golleri var ama (işte keşke şu ama'yı söylemesek)
Printable View
Acaba Kadıköy'de ki Alex'in golünün yansıması olabilir mi? O da çivi gibi vurmuştu doksana. Yıllar önce Nonda'nın attığı golü Kadıköy'de Baros'un attığını görmüştüm 1-0 kazanıyorduk tribün çöküyordu :D
Arkadaşım vuruşunu geçtim onda kalsın, şu dönüşleri neden bizde yapmıyorsun be adam neden her pasın rakipte neden ?
ilk yarı kesin gol olur
İddaa da oranlarda bi çakallık seziyorum :D
Beyler kavga olmasın bu derbide :p :D
İlk 3 sayfa gayet sakin geçiyor şuanlık :D Herhangi bi kızıştırıcı mesaj gelmez ise bu böyle devam eder ta ki maçın skoruna kadar :)
Kazanacağımızı umuyorum .
2-0 net bir skorla alırız.
trabzon maçında gayet istekliydi bence
Telegole mail attım
Arda Turanı konuşa konuşa bitirdiniz sıra Emreye geldi derdiniz ne anlamak mümkün değil,hele Erman Toroğlu sen diyorsun ki Türk futbolunu yöneticiler katlediyor o katlediyor bu katlediyor,sen katlediyorsun ya yorumlarında bizi delirtmeye çalışıyorsun ve başarıyorsun Fenerbahçe Düşmanı ! Tarafsız yorum yap Erman Toroğlu !
nasıl :D okusana Serhat Ulueren :D
Bende pek hırs göremiyorum.Hırsı gectim ruh yok buz gibi bir surat ifade yok adamın yüzünde. :D
Galatasaray bir şekilde kazanır.
TT Arena Güney Tribününde misafir Takıma ayrılan bölümdeki camlar söküldü.. 52500 Aslan'in sesi sahaya vuracak
O tribüne bilet var mı ki ? BJK'nin deplasman tribünün bomboştu.
Galiba taraftarlari alcaklar orayada
Samiyen'de Eski Açık'a sığmayınca yan deplasman tribününü açtırıyorduk :D Bazen deplasman taraftarı olsa bile açıyorlardı :D
Uzun zamandır bu kadar olumlu hissetmiyordum, sanki yarın herşey yerinde gidecekmiş gibi geliyor...
Çıkaracağı kadro ne olursa olsun eleştirmeyeceğim, öncedende dediğim gibi o adamlar yarın bildiğimiz kişiler olamayacaklar.Ekstra motivasyon olacaktır, haydi çocuklar :icon_biggrin:
Büyük bir heyecan var bende. Ama sadece bu maçtan dolayı değil. Yarın öğleden sonradan başlayarak bu maçın sonuna kadar tamamen Fenerbahçe olacak benim için. Maçtan sonra da Behzat Ç. var. Öğleyin alt yaş takımlarımızla başlayıp, erkek basketbol takımı ve bu maçla bitecek. Benim için kazanmak 2. planda. Futbolcularımız giydiklerinin çubuklu forma olduğunun farkında olsunlar, ona layık olarak mücadele etsinler. Bu bana yeter. Her fırsatta yazıyorum, bu sezona şampiyonluk beklentisiyle başlamadım. Çoğu zaman oynanan kötü futbol ve cılız mücadele canımı sıkan en önemli durumdu. Buna rağmen hala şampiyonluğu kovalıyor olmak bence başarıdır. Bu başarı durumu sadece oyunculara yüklenmemin önüne geçer. Oyuncuların çoğu maçta beklentimin altında kalan mücadelesi nedeniyle onlara az da olsa kızgınım. Ama artık öyle bir yere geldikki; mücadele, daha çok mücadele en çok ihtiyaç duyduğumuz şey. Umarım yüzümü kara çıkarmazlar.
Yahu ne istiyorsunuz şu Ziegler'den anlamadım gitti:)Dikkat ederseniz Ziegler önünde Caner oynayınca hücumda daha etkili oluyor.Neden?Çünkü Stoch çoğunlukla içeri katediyor.Caner ise çizgide daha çok durduğu için Ziegler'de ona yardıma geliyor ve iyi de anlaşıyorlar.Caner oynayınca savunmada daha etkili oluyor.Neden?Yine ben cevaplayayım çünkü Caner'in savunması iyi olmasa da Stoch'a nazaran savunma yapmayı daha iyi biliyor.
melo alex'e yakın oynucaktır orta alanda selçuğa baskı yaparsak kazanabiliriz canerin ve topuzun savunmada çok iyi oynamaları lazım
İlk maçtaki skor olacak bence, hatta golleri aynı isimler atabilir. Enerjimizi iyi kullanıp, ilerde basmaya devam etmeliyiz maç boyunca. Bir de Riera değil de Emre Çolak ilk 11 başlamalı diye düşünüyorum.
Heyecan artıyor
@ommix
Ziegler'in nesi mi kötü ? Ondan önce o mevkide Roberto Carlos ve Andre Santos'u görüp bu soruyu sormaman gerek, Ümit Özat bile çakma bir bek olarak Zieglerden daha çok bindirme yapıyordu. Ziegler birebir'de aşırı kötü, Sağ ayağını kullanmada çok zayıf ve çizgiden attığı pasların çoğu taca gidiyor : ) Genelde pas atarken topu taca atan diğer bir oyuncu da Bekir. Teknik zayıf olunca olası bir durum.
Çok değil bir Gökhan'ın oyun içindeki etkinliğine bakalım bir de Ziegler'in. Savunma yönüne gelirsek oyuncuya bakınca çok sağlam bir görüntüsü varmış gibi gösteriyor ama bildiğin bomba, aşırı panik ve hata yapma olasılığı yüksek.
Neyse öyle işte çarşaf çarşaf yazmaya gerek yok, Kendisi sağolsun yazmaya bırakmadan herşeyi göstermekte usta : )
Yahu olay yaptığı bindirme değil ki, adama pas atıyorsun kendine güveni yok alıp 2 adım atmıyor.Atamıyor demiyorum çünkü yapsa yapar bu durumda pas vermesi gerekiyor ve verdiğim çoğu pas rakibe gidiyor yada bizim oyuncumuzu zor durumda bırakıyor.
Geçen maçta çıkacak diye beklenilen topu koşup çizgide yakalayan orta açıp Sow'a gol attıran adam Ziegler :) Arada gaza gelebiliyor demek ki :D
o golü ziegler attırmadı sow attı :D
Adam tabii ki bir R.Carlos bir Santos bir G.Gönül değil.Olsa zaten Juventus'a gitmişken adamlar bize bırakmazdı onu.Ben o kadar kötü oynamadığını düşünüyorum.En azından çok disiplinli,çok efendi bi futbolcu.Savunma yönünden Santos ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki R.Carlos'tan iyi bir oyuncu.Santos ve Carlos oynarken yediğimiz golleri bir hatırlayın çoğunlukla bizim soldan gelen pozisyonları görürsünüz.Zaten solda Stoch oynarken solbekimizin hücum özelliği pek önemli değil.Stoch genelde kendi bitiriyor pozisyonları.
Ben kolay kolay bir oyuncuyu istememezlik yapmam, laf söylemem ama Ziegler'e söylüyorum. Benimle birlikte yıllardır maç izleyenler bu halimi bilir, hele ki bu sezon, eleştiri yapmayacağım dediğim sezonda, Ziegler'e söylediklerime şaşıyorlar.
Bu formayı giyen futbolculara, istemiyorum bunu, bu gitsin gibi keskin ifadeler hiç kullanmadım ama Ziegler'i sevmiyorum arkadaş. Sezon sonu da bonservisi alınmasın ve gitsin. Sezon başında 3-4 maç iyi görüntü verdi, sonrasında hiç ama hiç beni oyunuyla tatmin edemedi. Bu nedenle Ziegler özeldir benim için, ne oyunular geldi gitti ne oyncular hala kadroda ama nedense Ziegler ile yıldızımız barışmadı ve ilk defa ona böyle tepki gösteriyorum.
Kalan 7 maçın tamamında maçın adamı olsa belki değişir görüşüm.:p
Fener gol gol gol..... :)
Galibiyeti hak ederiz diye düşünüyorum... ve sonrasında güzel şeyler olur umarım.
Maç'dan sonra görüşmek üzere, Alnımız ak, çıkalım kazanalım yeter. 1-0 ya da 2-1 düşünüyorum :)
Ziegler'den daha iyi oyuncular kesinlikle var ama şu anda Fener'in kadrosunda o bölgede oynayabilecek en iyi oyuncu Ziegler.Misal bende Baroni'yi attığı gollere rağmen beğenmiyorum.Çünkü defansif görevini yapmıyor ne kadar gol atsa da mücadele etmemesi benim için çok büyük eksi
Bireysel olarak oyuncuları karşılaştırıyorum kafamda, sanki Fenerbahçe'nin kadrosu bizden bir adım önde gibi.
Kaleciler aynı ayarda, ben Muslera derim Fenerbahçeli dostlar Volkan der saygı duyarım.
Sağ bek de aynı şekilde, ama Gökhan Gönül Trabzsonpor maçındaki gibi oynarsa -yani geçen sezonlarda olduğu gibi- Eboue'den bir adım öndedir. Sol beklerin ikisi de vasat. Stoper ikililerinde Semih - Ujfalusi uyumlu ama yavaş, Bekir (Serdar) - Yobo ise dinamizmi ile öne çıkıyor.
Orta saha göbeği Emre'nin de olmayışının etkisi ile Galatasaray derim. Melo - Selçuk çok verimli. Ama kanatlar ve ileri ikili - Alex'i forvet olarak düşünüyorum - Fenerbahçe'nin daha iyi.
Tüm bu etkenlere rağmen normal sezonda derbilerden 4 puan çıkarmamızda takım oyunu ve teknik direktör faktörlerinin etkisi olsa gerek. Bakalım bu akşam ne olacak..
birazdan stada doğru yola çıkıyorum. Güzel ve zorlu bir maç olacak. Dostluk kazansın :)
berabere bitecek gibi bir his var icimde.. mücadeleci oyun olur orasi tartismasiz fakat iki takimda dikkatli oynayacktir.