Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 4 / 20 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Telegole mail attım

Arda Turanı konuşa konuşa bitirdiniz sıra Emreye geldi derdiniz ne anlamak mümkün değil,hele Erman Toroğlu sen diyorsun ki Türk futbolunu yöneticiler katlediyor o katlediyor bu katlediyor,sen katlediyorsun ya yorumlarında bizi delirtmeye çalışıyorsun ve başarıyorsun Fenerbahçe Düşmanı ! Tarafsız yorum yap Erman Toroğlu !

nasıl okusana Serhat Ulueren

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Valla konu dışı ama Ziegler Fenerbahçe'de hiç böyle hırslı değil Kiralık olduğu için sanırım.
    Ordada kiralıktı, ayrıca hırslı yahu nasıl değil

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende pek hırs göremiyorum.Hırsı gectim ruh yok buz gibi bir surat ifade yok adamın yüzünde.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Telegole mail attım

Arda Turanı konuşa konuşa bitirdiniz sıra Emreye geldi derdiniz ne anlamak mümkün değil,hele Erman Toroğlu sen diyorsun ki Türk futbolunu yöneticiler katlediyor o katlediyor bu katlediyor,sen katlediyorsun ya yorumlarında bizi delirtmeye çalışıyorsun ve başarıyorsun Fenerbahçe Düşmanı ! Tarafsız yorum yap Erman Toroğlu !

nasıl okusana Serhat Ulueren
    Ahahaha maile kısmen katılmasam da hoş olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bir şekilde kazanır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

TT Arena Güney Tribününde misafir Takıma ayrılan bölümdeki camlar söküldü.. 52500 Aslan'in sesi sahaya vuracak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O tribüne bilet var mı ki ? BJK'nin deplasman tribünün bomboştu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galiba taraftarlari alcaklar orayada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Samiyen'de Eski Açık'a sığmayınca yan deplasman tribününü açtırıyorduk Bazen deplasman taraftarı olsa bile açıyorlardı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Uzun zamandır bu kadar olumlu hissetmiyordum, sanki yarın herşey yerinde gidecekmiş gibi geliyor...

Çıkaracağı kadro ne olursa olsun eleştirmeyeceğim, öncedende dediğim gibi o adamlar yarın bildiğimiz kişiler olamayacaklar.Ekstra motivasyon olacaktır, haydi çocuklar

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Büyük bir heyecan var bende. Ama sadece bu maçtan dolayı değil. Yarın öğleden sonradan başlayarak bu maçın sonuna kadar tamamen Fenerbahçe olacak benim için. Maçtan sonra da Behzat Ç. var. Öğleyin alt yaş takımlarımızla başlayıp, erkek basketbol takımı ve bu maçla bitecek. Benim için kazanmak 2. planda. Futbolcularımız giydiklerinin çubuklu forma olduğunun farkında olsunlar, ona layık olarak mücadele etsinler. Bu bana yeter. Her fırsatta yazıyorum, bu sezona şampiyonluk beklentisiyle başlamadım. Çoğu zaman oynanan kötü futbol ve cılız mücadele canımı sıkan en önemli durumdu. Buna rağmen hala şampiyonluğu kovalıyor olmak bence başarıdır. Bu başarı durumu sadece oyunculara yüklenmemin önüne geçer. Oyuncuların çoğu maçta beklentimin altında kalan mücadelesi nedeniyle onlara az da olsa kızgınım. Ama artık öyle bir yere geldikki; mücadele, daha çok mücadele en çok ihtiyaç duyduğumuz şey. Umarım yüzümü kara çıkarmazlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Valla konu dışı ama Ziegler Fenerbahçe'de hiç böyle hırslı değil Kiralık olduğu için sanırım.
    Yahu ne istiyorsunuz şu Ziegler'den anlamadım gittiDikkat ederseniz Ziegler önünde Caner oynayınca hücumda daha etkili oluyor.Neden?Çünkü Stoch çoğunlukla içeri katediyor.Caner ise çizgide daha çok durduğu için Ziegler'de ona yardıma geliyor ve iyi de anlaşıyorlar.Caner oynayınca savunmada daha etkili oluyor.Neden?Yine ben cevaplayayım çünkü Caner'in savunması iyi olmasa da Stoch'a nazaran savunma yapmayı daha iyi biliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

melo alex'e yakın oynucaktır orta alanda selçuğa baskı yaparsak kazanabiliriz canerin ve topuzun savunmada çok iyi oynamaları lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yahu ne istiyorsunuz şu Ziegler'den anlamadım gittiDikkat ederseniz Ziegler önünde Caner oynayınca hücumda daha etkili oluyor.Neden?Çünkü Stoch çoğunlukla içeri katediyor.Caner ise çizgide daha çok durduğu için Ziegler'de ona yardıma geliyor ve iyi de anlaşıyorlar.Caner oynayınca savunmada daha etkili oluyor.Neden?Yine ben cevaplayayım çünkü Caner'in savunması iyi olmasa da Stoch'a nazaran savunma yapmayı daha iyi biliyor.
    Hırslı değil dedim yerin dibine sokmuşsun Ziegler'e kötü demedim sadece hırslı değil dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk maçtaki skor olacak bence, hatta golleri aynı isimler atabilir. Enerjimizi iyi kullanıp, ilerde basmaya devam etmeliyiz maç boyunca. Bir de Riera değil de Emre Çolak ilk 11 başlamalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heyecan artıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hırslı değil dedim yerin dibine sokmuşsun Ziegler'e kötü demedim sadece hırslı değil dedim.
    Senin mesajını örnek olarak verdim ben kusura bakma sana karşı gibi olmuşForumda genel görüş varda onun için ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ommix

Ziegler'in nesi mi kötü ? Ondan önce o mevkide Roberto Carlos ve Andre Santos'u görüp bu soruyu sormaman gerek, Ümit Özat bile çakma bir bek olarak Zieglerden daha çok bindirme yapıyordu. Ziegler birebir'de aşırı kötü, Sağ ayağını kullanmada çok zayıf ve çizgiden attığı pasların çoğu taca gidiyor : ) Genelde pas atarken topu taca atan diğer bir oyuncu da Bekir. Teknik zayıf olunca olası bir durum.

Çok değil bir Gökhan'ın oyun içindeki etkinliğine bakalım bir de Ziegler'in. Savunma yönüne gelirsek oyuncuya bakınca çok sağlam bir görüntüsü varmış gibi gösteriyor ama bildiğin bomba, aşırı panik ve hata yapma olasılığı yüksek.

Neyse öyle işte çarşaf çarşaf yazmaya gerek yok, Kendisi sağolsun yazmaya bırakmadan herşeyi göstermekte usta : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu olay yaptığı bindirme değil ki, adama pas atıyorsun kendine güveni yok alıp 2 adım atmıyor.Atamıyor demiyorum çünkü yapsa yapar bu durumda pas vermesi gerekiyor ve verdiğim çoğu pas rakibe gidiyor yada bizim oyuncumuzu zor durumda bırakıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Geçen maçta çıkacak diye beklenilen topu koşup çizgide yakalayan orta açıp Sow'a gol attıran adam Ziegler Arada gaza gelebiliyor demek ki

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Geçen maçta çıkacak diye beklenilen topu koşup çizgide yakalayan orta açıp Sow'a gol attıran adam Ziegler Arada gaza gelebiliyor demek ki
    Orda koştuğu topa bak diyip sövmüştüm ortaladı, gol oldu ve bir utanç duydum

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o golü ziegler attırmadı sow attı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @ommix

Ziegler'in nesi mi kötü ? Ondan önce o mevkide Roberto Carlos ve Andre Santos'u görüp bu soruyu sormaman gerek, Ümit Özat bile çakma bir bek olarak Zieglerden daha çok bindirme yapıyordu. Ziegler birebir'de aşırı kötü, Sağ ayağını kullanmada çok zayıf ve çizgiden attığı pasların çoğu taca gidiyor : ) Genelde pas atarken topu taca atan diğer bir oyuncu da Bekir. Teknik zayıf olunca olası bir durum.

Çok değil bir Gökhan'ın oyun içindeki etkinliğine bakalım bir de Ziegler'in. Savunma yönüne gelirsek oyuncuya bakınca çok sağlam bir görüntüsü varmış gibi gösteriyor ama bildiğin bomba, aşırı panik ve hata yapma olasılığı yüksek.

Neyse öyle işte çarşaf çarşaf yazmaya gerek yok, Kendisi sağolsun yazmaya bırakmadan herşeyi göstermekte usta : )
    Adam tabii ki bir R.Carlos bir Santos bir G.Gönül değil.Olsa zaten Juventus'a gitmişken adamlar bize bırakmazdı onu.Ben o kadar kötü oynamadığını düşünüyorum.En azından çok disiplinli,çok efendi bi futbolcu.Savunma yönünden Santos ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki R.Carlos'tan iyi bir oyuncu.Santos ve Carlos oynarken yediğimiz golleri bir hatırlayın çoğunlukla bizim soldan gelen pozisyonları görürsünüz.Zaten solda Stoch oynarken solbekimizin hücum özelliği pek önemli değil.Stoch genelde kendi bitiriyor pozisyonları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Derbilerde çok iyi oynuyor Ziegler. Ben o maç ilk maçın Bilica'sı gibi olur demiştim ama mükemmel oynadı.

'Hakan Balta > Ziegler' benim gözümde. Avrupada falan Ziegler'in bölgesi otoban olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @ommix

Ben kolay kolay bir oyuncuyu istememezlik yapmam, laf söylemem ama Ziegler'e söylüyorum. Benimle birlikte yıllardır maç izleyenler bu halimi bilir, hele ki bu sezon, eleştiri yapmayacağım dediğim sezonda, Ziegler'e söylediklerime şaşıyorlar.

Bu formayı giyen futbolculara, istemiyorum bunu, bu gitsin gibi keskin ifadeler hiç kullanmadım ama Ziegler'i sevmiyorum arkadaş. Sezon sonu da bonservisi alınmasın ve gitsin. Sezon başında 3-4 maç iyi görüntü verdi, sonrasında hiç ama hiç beni oyunuyla tatmin edemedi. Bu nedenle Ziegler özeldir benim için, ne oyunular geldi gitti ne oyncular hala kadroda ama nedense Ziegler ile yıldızımız barışmadı ve ilk defa ona böyle tepki gösteriyorum.

Kalan 7 maçın tamamında maçın adamı olsa belki değişir görüşüm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener gol gol gol.....

Galibiyeti hak ederiz diye düşünüyorum... ve sonrasında güzel şeyler olur umarım.

Maç'dan sonra görüşmek üzere, Alnımız ak, çıkalım kazanalım yeter. 1-0 ya da 2-1 düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ziegler'den daha iyi oyuncular kesinlikle var ama şu anda Fener'in kadrosunda o bölgede oynayabilecek en iyi oyuncu Ziegler.Misal bende Baroni'yi attığı gollere rağmen beğenmiyorum.Çünkü defansif görevini yapmıyor ne kadar gol atsa da mücadele etmemesi benim için çok büyük eksi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bireysel olarak oyuncuları karşılaştırıyorum kafamda, sanki Fenerbahçe'nin kadrosu bizden bir adım önde gibi.

Kaleciler aynı ayarda, ben Muslera derim Fenerbahçeli dostlar Volkan der saygı duyarım.

Sağ bek de aynı şekilde, ama Gökhan Gönül Trabzsonpor maçındaki gibi oynarsa -yani geçen sezonlarda olduğu gibi- Eboue'den bir adım öndedir. Sol beklerin ikisi de vasat. Stoper ikililerinde Semih - Ujfalusi uyumlu ama yavaş, Bekir (Serdar) - Yobo ise dinamizmi ile öne çıkıyor.

Orta saha göbeği Emre'nin de olmayışının etkisi ile Galatasaray derim. Melo - Selçuk çok verimli. Ama kanatlar ve ileri ikili - Alex'i forvet olarak düşünüyorum - Fenerbahçe'nin daha iyi.

Tüm bu etkenlere rağmen normal sezonda derbilerden 4 puan çıkarmamızda takım oyunu ve teknik direktör faktörlerinin etkisi olsa gerek. Bakalım bu akşam ne olacak..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

birazdan stada doğru yola çıkıyorum. Güzel ve zorlu bir maç olacak. Dostluk kazansın
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

berabere bitecek gibi bir his var icimde.. mücadeleci oyun olur orasi tartismasiz fakat iki takimda dikkatli oynayacktir.

Sayfa 4 / 20 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri