Bu amrabat Hurşut'un anca yedeği olur...:)
Printable View
Bu amrabat Hurşut'un anca yedeği olur...:)
goooooooooool balta
3-3 ne maç be :D Son 5 dakika her iki takım da bir gol atabilir.
Maçı kapattık Hakan Balta gol atmış, Hakan bir Fener'e atıyordu, hayırdır inşallah..
Umarım Galatasaray kazanır, atamayana atarlar kuralı bir maçta bu kadar mı etkili olur : ) Gençler kendi ayağına sıkıyor
Maçtan önce rahat alırız diyordum, alamadık ama kaybetmenin kıyısından dönmek de hoş olmadı.. Attığımız gol sayısı tamam da yediğimiz iyi değil.. Cluj maçına kadar toparlanmak şart.
Tebrikler her iki tarafa da..
Tahmin yarışmasına gene ...bilmiyerek başladık..3 gol cok bedava verdi..gençler...Galatasaray..yine "BERABERLİKLE KURTULDU"..
@uAburak89
Biraz üzdü evet :)..Neyse önümüzdeki tajminlere bakarız..futbol olarak..Yazarım neler olduğunu..
İyiyiz iyii. Bu takım isteyince oynuyor 1 aylık kötü bir döneme girdik ama rahat çıkarız bu takımla. Bekler bizi kupalar , şampiyonluklar :)
bayramdan sonra yine bir galibiyet serisi olsa ne hoş olur ama
%61 e % 39 topla oynama var Galatasaray beraberlikle kurtuldu oluyor.Gerçi her maç böyle top bizde ama her maçta Galatasaray kurtuluyor değil mi ?
Toparlayacağımıza adım gibi eminim yeter ki Burak oynamasın.Devre arasında ki mesajımda Burak'ı tek forvet yazmıştım çünkü takımda tek forvet özelliği olan oyuncu Burak'dı.Yani iyi olduğu için yazmadım.
Galatasarayda neyin eksik olduğunu bilen var mı? Bu durumumuz iyice canımı sıkmaya başladı.
Güzel maç oldu iki takımı da tebrik ediyorum, izlenmeye değdi : )
Galatasaray'da sorun oyuncuların formsuz olması ve zinde olmamaları gibi görünüyor. Özellikle Melo sezon başındandır devam eden kötü çizgisini sürdürmesi, oyun içi etkinliği azaltıyor, Milli maç dönüşü oyuncuların yorgun olması da maçı etkiledi. Muslera'da 1 hafta içinde 10 gol yiyerek kötü bir hafta geçirdi.
Gençlerbirliği maça iyi hazırlanmış, oyunu sürekli kanatlara yayarak Galatasaraylı oyuncuların fazla efor sarfetmelerini ve yorulmalarını sağladılar. Biraz dikkatli olsalar maçı koparıp götürecek skoru elde edeceklerdi ama hem ileride ki oyuncuların kötü tercihleri hem de yedikleri 1. ve 3. goldeki şansızlıkları onlara 2 puan kaybettirdi.
Garip bir maç oldu.Böyle bir ilk yarıdan sonra kimse bu skoru tahmin edemezdi herhalde.Bu maç sonunda ilerideki ikilimiz de netleşti böylece.Burak birkaç hafta ilk 11 çıkamaz.Puan kaybı kötü oldu.Artık toparlanmak lazım.Cluj maçıyla birlikte galibiyet serisine başlamalıyız.
Burak Yılmaz kenara, Emre Çolak kenara, Amrabat kenara, yerine oynayanlar bunlardan kötü oynasa da, 1-2 maç kenarda olmaları lazım bu isimlerin. Şımaran oyuncuya tahammül edemiyorum izlerken. Kendini takımdan üstün görene sinir oluyorum. Fatih Terim'e de formsuz, onun da kendine gelmesi lazım. Deli cesareti iyi de maç gittikten sonra neye yarar ki. Cepten yemeye devam ediyorduk, büyük ihtimal bu hafta gitti liderlik. Lig yeni başlıyor bizim için...
Bir de Engin'in cezası ne zaman bitiyor ya, Umut girince herşey nasıl değişti bir anda hırsın önemi ortaya çıktı, Engin lazım acilen. Karakteri sorunlu oldukça ama futbolumuza katkı büyükmüş, keşke o olay olmasaydı herşey başka olabilirdi şu anda.
Ebou-Aydın ...Değişikliği..sağ kanadı çökertti..İkinci yarı..galatasaray defansı (GÖBEKTE) korkunç acıklar verdi..Ben galatasarayı ilk kez böyle acık verdiğini gördüm...Hamit zaman zaman oyuna katıldı...ama 60'dakika'dan sonra..silindi..gitti..aydın beke yardım etmiyince...Gençlerbilriği sağ kanadı cok iyi kullandı...Gençlerbirliği bekide...Cok rahat kazanacağı macı cok basit hatalarla kaybetti..
tekrar tekrar okunması gerek bir yazı
http://www.hayatimfutbol.com/2012/10...-neler-oluyor/
Bu arada Baros'un dönmesi taraftarıyım.Çok şey katacağına inanıyorum hala.
Sinirden ilk yarıyı izlemedim ben. Takım resmen galibiyet alışkanlığını kaybetti. Bir galibiyet alsak seriye başlıcaz ama bir türlü olmuyor. Galibiyet gelmedikçe, skor gelmedikçe oyuncularda geriliyor, stres yapıyorlar, üzerlerinde baskıda artıyor. İnşallah Cluj maçında galibiyet alıp seriye başlayacağız.
Ek olarak yediğimiz 2. ve 3. golde en büyük pay Emre'nin bana göre. Orta sahada kaptırdığı top hemen ardından yaptığı faulle cidden bitirdi bizi. Tamam yetenekli ama topu ayağında çok tutmaya başladı artık hem takıma hem kendine zarar veriyor bu hareketleriyle.
Liderlik maçına yaraşır bir müsabaka oldu. Bir G.Birliği 2 dakika içinde öne geçti, bir G.Saray ve sonunda beklediğim şekilde beraberlikle sonuçlandı maç.
G.Saray'daki düşüş devam ediyor. Avrupa maçları dahil, son 5 maçta galibiyetleri yok sanırım.
Emre daha çocuk, her hareketiyle belli ediyor bunu. Kaldıracak gibi gözükmüyor baskıyı. Faul yapıldı kendisine hakem vermedi gitti o hırsla saçma sapan faul yaptı. Selçuk sahada oyun anlamında değil liderlik açısından da lazım. O sahada hayır dedi mi olay bitiyor, Burak geliyor frikik için ben vurayım diyor, Selçuk ben vuracağım diyor bitiyor olay. :) Bugün Emre onun pozisyonunda oynayınca takımın papazı sandı kendini ne yazık ki...
:zuhaha
Her hafta şunu yazıyorsun, ben bile istiyorum artık :icon_smile:
Semih falan yetenekli oyuncu ama Emre'yi hiç ama hiç beğenmiyorum.Resmen amatör tavırları var, nedense hiç bir ışık göremiyorum kendisinden ancak Semih öyle değil.Ujfa sakatlanmasa daha da üzerine koyabilirdi, şuan fazlaca hata yapıyor bu da yanındaki abi eksikliğinden...
Emre olayı tamamen kendi görüşümdür, bana yetenekli biri olarak gözükmüyo.
Ya futbol...Topa sahip olam oranı değildir..o topu nasıl oynatığındır..Dikkat ettinmi bilmem..90 dakika boyunca..gençlerbiliği oyuncuları hiç heycanlanmadı..Top ayağındayken..Hep doğru adamlara atmaya calıştı..Topu...Beraberlik'le kurtuldu..evet..orginize ataktan gol geldi Mi ?..hayır..Biri savunmanın hatası..fırsatcılık..Diğer duran top..bir tek elmanderin şutu orginize atak sayılır..başka öyle galatsarayın bir tane poziyonu varmı aklında kalan..
Baros MU ?Burak Mı ? Desen Burak Diyenlerin futbol anlayışından şüphe ederim..
Kullandığın kelimeler zaten hem futbol bakışını hem de yaşını oldukça belli ediyor.Gençlerbirliği'nin 2.golü organize bir atak mı veya ilk golü ? Peki Elmander'in savunma hatası veya fırsatçılık mı ? Bence objektif bakmıyorsun pardon daha doğrusu bakmak istemiyorsun.Varsın Galatasaray kurtuldu olsun yeter ki sen mutlu ol :)
Emre bence potansiyeline ulaşmış durumda, onun geleceği en yüksek nokta bu. Ancak iyi bir rotasyon oyuncusu olur, Emre Çolak dönemi geçen sene Fenerbahçe maçı ile başladı, Fenerbahçe maçıyla da bitti. Rijkaard dönemindeki Emre ile kıyaslanırsa şu anda çok başka ama Galatasaray için yeterli değil, ilk 11 için söylüyorum bunu.
Takımın 1-1'den sonraki iştahı, Hamit'in bile gaza gelmesi, umut verici. Karalar bağlayacak bir durum yok henüz, yalnız Fatih Terim bahanelere başlamış, en büyük sıkıntı orada.
Golleri Nasıl attığına bakarsanız..Anlarsınız..Demek istediğini ? Ayrıca cok daha ciddi yazabilirim Ama öyle uzun gazete köşesi gibi yazmak istemiyorum...Soldan orta gelir..Rakip savunmanın kafasına carpar..top seker Umut..Fırsatcılığı kullanır..Golu atar...Elmander vurr gol olur..Orginize atak sayılabilicek atak...Soldan riare ortalar..Kaleci yumruklar birisine carpar..Top geri döner..Bom boş Hakan balta önünde kalır vurur..Gol olur....Neden mi objektif bakamıyorum ? Çünkü galatasaray..Memleketin En iyi takımı (!) Bundan dolayı...Muslera ..Türkiyenin en iyi kalecisi..Semih en iyi defans'ı (HER GÜN CİTY;UNİTED) Takibe aldı haberi..Ebou en iyi sağ beki ? Melo-Selçuk EN İYİ ORTA SAHASI...Hamit..En iyi kanat oyuncusu...Emre colak "MESSİ"si...Burak-umut-elmander..En iyi santofor'u F..Forveti...RÜya takım Olduğunuz iddaaa edenler vardı..şimdi bu ortamda ne kadar tarafsız olunur.. ?
Necip Fazıl "Tarafsız diye bir kelime yoktur. Hakikatin taraflısı olmaya -tarafsızlık- diyoruz."
Gençlerbirliği kulübüne de helal olsun. Topladıkları puanları hakediyorlar belki de daha fazlasını. Güzel takım, iyi oynuyorlar ve çok iyi bir teknik direktörleri var. Fatih Terim bir gün ayrılacak elbet, Türk hoca gelecekse takımın başına Fuat Çapa gelsin isterim.
@petrol_fb12
Kimse hata yapmasa gol diye bir şey olmaz futbolda. :) Bunun dışında gazeteler transferi haberi çıkarıyorsa suçlusu biz miyiz ? Geçen sene herkes Melo - Selçuk ikilisine dilenirken, örnek gösterirken, bu oyuncuların kalitesi belliyken kötü mü demeliyiz ? Rüya tabir nereden çıkmış, kim çıkarmış ona bakmak lazım. Hani şöyleydi, hani böyleydi diyerek bir yere varamazsın. :)
Yahu beyler oyuna gelmeyin :)
Güzel maç oldu. Gençlerbirliği 3-2'den sonra çok amatörce oynadı, bir sürü fırsatlar yakaladılar, hep yanlış tercihlerle kullanamadılar onları, vakit de geçiremediler,resmen davet ettiler Galatasaray'ı. Galatasaray'da takım savunması çok düşük seviyede, bu kadar gol yemeleri normal değil. Dediğim gibi bugün Gençlerbirliği'nin o pozisyonlarına bir Avrupa ekibi girmiş olsaydı maç 3'te kalmazdı kesinlikle
Düşüncen çok yalnış. Kontra atak futbolun içinde ki en bilinen ve en güzele taktiklerden biridir. Özellikle küçük takımlar uygulayabildiğinde çok başarılı olurlar.
Bence galatasaraydaki sorun defansta. Resmen attıklarıyla yediklerini kapatmaya çalışıyor gibi. Gol yemediği (Akhisar maçı dışında) yakın zamanda bir maç aklıma gelmedi.