Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

6 35.29%
  • Berabere biter

3 17.65%
  • Galatasaray kazanır

8 47.06%
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL 8. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Tahmin yarışmasına gene ...bilmiyerek başladık..3 gol cok bedava verdi..gençler...Galatasaray..yine "BERABERLİKLE KURTULDU"..
    %61 e % 39 topla oynama var Galatasaray beraberlikle kurtuldu oluyor.Gerçi her maç böyle top bizde ama her maçta Galatasaray kurtuluyor değil mi ?

Toparlayacağımıza adım gibi eminim yeter ki Burak oynamasın.Devre arasında ki mesajımda Burak'ı tek forvet yazmıştım çünkü takımda tek forvet özelliği olan oyuncu Burak'dı.Yani iyi olduğu için yazmadım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    %61 e % 39 topla oynama var Galatasaray beraberlikle kurtuldu oluyor.Gerçi her maç böyle top bizde ama her maçta Galatasaray kurtuluyor değil mi ?

Toparlayacağımıza adım gibi eminim yeter ki Burak oynamasın.Devre arasında ki mesajımda Burak'ı tek forvet yazmıştım çünkü takımda tek forvet özelliği olan oyuncu Burak'dı.Yani iyi olduğu için yazmadım.
    Ya futbol...Topa sahip olam oranı değildir..o topu nasıl oynatığındır..Dikkat ettinmi bilmem..90 dakika boyunca..gençlerbiliği oyuncuları hiç heycanlanmadı..Top ayağındayken..Hep doğru adamlara atmaya calıştı..Topu...Beraberlik'le kurtuldu..evet..orginize ataktan gol geldi Mi ?..hayır..Biri savunmanın hatası..fırsatcılık..Diğer duran top..bir tek elmanderin şutu orginize atak sayılır..başka öyle galatsarayın bir tane poziyonu varmı aklında kalan..

Baros MU ?Burak Mı ? Desen Burak Diyenlerin futbol anlayışından şüphe ederim..
    Last edited by Nedvedmania : 19.Ekim.2012 at 23:46 Reason: Kural 6 - Kelimelerimize dikkat edelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ya futbol...Topa sahip olam oranı değildir..o topu nasıl oynatığındır..Dikkat ettinmi bilmem..90 dakika boyunca..gençlerbiliği oyuncuları hiç heycanlanmadı..Top ayağındayken..Hep doğru adamlara atmaya calıştı..Topu...Beraberlik'le kurtuldu..evet..orginize ataktan gol geldi Mi ?..hayır..Biri savunmanın hatası..fırsatcılık..Diğer duran top..bir tek elmanderin şutu orginize atak sayılır..başka öyle galatsarayın bir tane poziyonu varmı aklında kalan..

Baros MU ?Burak Mı ? Desen Burak Diyenlerin futbol anlayışından şüphe ederim..
    Kullandığın kelimeler zaten hem futbol bakışını hem de yaşını oldukça belli ediyor.Gençlerbirliği'nin 2.golü organize bir atak mı veya ilk golü ? Peki Elmander'in savunma hatası veya fırsatçılık mı ? Bence objektif bakmıyorsun pardon daha doğrusu bakmak istemiyorsun.Varsın Galatasaray kurtuldu olsun yeter ki sen mutlu ol
    Last edited by Nedvedmania : 19.Ekim.2012 at 23:46 Reason: Silinen mesajdan alıntı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Kullandığın kelimeler zaten hem futbol bakışını hem de yaşını oldukça belli ediyor.Gençlerbirliği'nin 2.golü organize bir atak mı veya ilk golü ? Peki Elmander'in savunma hatası veya fırsatçılık mı ? Bence objektif bakmıyorsun pardon daha doğrusu bakmak istemiyorsun.Varsın Galatasaray kurtuldu olsun yeter ki sen mutlu ol
    Golleri Nasıl attığına bakarsanız..Anlarsınız..Demek istediğini ? Ayrıca cok daha ciddi yazabilirim Ama öyle uzun gazete köşesi gibi yazmak istemiyorum...Soldan orta gelir..Rakip savunmanın kafasına carpar..top seker Umut..Fırsatcılığı kullanır..Golu atar...Elmander vurr gol olur..Orginize atak sayılabilicek atak...Soldan riare ortalar..Kaleci yumruklar birisine carpar..Top geri döner..Bom boş Hakan balta önünde kalır vurur..Gol olur....Neden mi objektif bakamıyorum ? Çünkü galatasaray..Memleketin En iyi takımı (!) Bundan dolayı...Muslera ..Türkiyenin en iyi kalecisi..Semih en iyi defans'ı (HER GÜN CİTY;UNİTED) Takibe aldı haberi..Ebou en iyi sağ beki ? Melo-Selçuk EN İYİ ORTA SAHASI...Hamit..En iyi kanat oyuncusu...Emre colak "MESSİ"si...Burak-umut-elmander..En iyi santofor'u F..Forveti...RÜya takım Olduğunuz iddaaa edenler vardı..şimdi bu ortamda ne kadar tarafsız olunur.. ?

Necip Fazıl "Tarafsız diye bir kelime yoktur. Hakikatin taraflısı olmaya -tarafsızlık- diyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Futbol kontra ataksa eğer ben öyle futbolu almayayım.Son 4 maçta kontra ataklar yüzünden puan kaybettik.4 maçta da futbol oynayan bizdik belki Eskişehir maçı biraz dışarıda tutulabilir.Futbol oynayan derken topu ayağında tutan.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Futbol kontra ataksa eğer ben öyle futbolu almayayım.Son 4 maçta kontra ataklar yüzünden puan kaybettik.4 maçta da futbol oynayan bizdik belki Eskişehir maçı biraz dışarıda tutulabilir.Futbol oynayan derken topu ayağında tutan.
    Düşüncen çok yalnış. Kontra atak futbolun içinde ki en bilinen ve en güzele taktiklerden biridir. Özellikle küçük takımlar uygulayabildiğinde çok başarılı olurlar.

Bence galatasaraydaki sorun defansta. Resmen attıklarıyla yediklerini kapatmaya çalışıyor gibi. Gol yemediği (Akhisar maçı dışında) yakın zamanda bir maç aklıma gelmedi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Düşüncen çok yalnış. Kontra atak futbolun içinde ki en bilinen ve en güzele taktiklerden biridir. Özellikle küçük takımlar uygulayabildiğinde çok başarılı olurlar.

Bence galatasaraydaki sorun defansta. Resmen attıklarıyla yediklerini kapatmaya çalışıyor gibi. Gol yemediği (Akhisar maçı dışında) yakın zamanda bir maç aklıma gelmedi.
    Kontra atak futbolda çaresiz kalmış takımların taktiğidir.Benim futbol anlayışıma göre futbolu futbol olmaktan çıkaran şeydir bu.Uygulamasınlar demiyorum ancak belirtmek istediğim şey son 4 maçta rakipler kontra atak futbolu uyguladı,maçlarda da bariz Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı.Buna göre kim kimin elinden kaçmış oluyor ? Farklı bir şeyden bahsediyorum ben.Galibiyet alsalardı hak etmediler demezdim ancak her maç sahaya çıkıp rakip ayırt etmeksizin her zaman ki oyunumuzu oynuyorsak -sadece pozisyon bulamıyoruz orası ayrı- ve top sürekli bizdeyse Galatasaray'ın kimseden kurtulduğu yoktur.Eğer bir takım geriye çekilip kontra ataklarla gol arıyorsa o takım rakibinin elinden kurtulmuştur.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kontra atak futbolda çaresiz kalmış takımların taktiğidir.Benim futbol anlayışıma göre futbolu futbol olmaktan çıkaran şeydir bu.Uygulamasınlar demiyorum ancak belirtmek istediğim şey son 4 maçta rakipler kontra atak futbolu uyguladı,maçlarda da bariz Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı.Buna göre kim kimin elinden kaçmış oluyor ? Farklı bir şeyden bahsediyorum ben.Galibiyet alsalardı hak etmediler demezdim ancak her maç sahaya çıkıp rakip ayırt etmeksizin her zaman ki oyunumuzu oynuyorsak -sadece pozisyon bulamıyoruz orası ayrı- ve top sürekli bizdeyse Galatasaray'ın kimseden kurtulduğu yoktur.Eğer bir takım geriye çekilip kontra ataklarla gol arıyorsa o takım rakibinin elinden kurtulmuştur.
    Sana hem katılıyorum hem katılmıyorum. Öncelikle defans futboluyla kontratak futbolunu birbirinden ayırmak gerek. Kontratak futbolu da defansif bir futbol anlayışı elbette ama diğerine nazaran kazanma amacını güden bir oyun anlayışı aslında. Ve bu anlayışı doğru ve iyi bir şekilde uygulayan takımları seyretmek büyük bir keyif veriyor şahsen.

Kontratak futbolunun yaygınlaşması bence Fabio Capello sayesinde (veya yüzünden) oldu. 90'lı yıllarda Milan'ın başındayken takımına oynattığı kontratak futboluyla dönemin en önemli taktik uzmanlarından biri kabul ediliyordu. Nitekim 94 Şampiyonlar Ligi finalinde (Atina'da) Johan Cruyff'un Barcelona'sı karşısında alınan 4-0'lık galibiyetle şimdinin Mourinho'su gibi bir saygınlığa erişmişti.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Rakipler kaleyi açsınlar o zaman. Sizlerinde gönlü hoş olur Kapanan takımları açmak sizin oyuncularınızın becerisine kalmış. Siz bu yorumlarınızla oyuncu grubunun beceriksiz olduğunu kabul ediyorsunuz Kontra atak futbolunu benimsemiş takımlar Şampiyonlar ligini kazandı geçmişte. Çok uzağa gitmeye hiç gerek yok. Geçen sezon Chelsea'nin Şampiyonlar ligini nasıl kazandığı hepimiz gördük.

Mesaj Yetkileri