Skor tahmini oynayacaktım aslında ama sonra riske girmiyim dedim. 1-2 Dortmund alır.
Printable View
Skor tahmini oynayacaktım aslında ama sonra riske girmiyim dedim. 1-2 Dortmund alır.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...9b&oe=54EAF394
bravo gerçekten bravo :)
Bu 2 kanal verecek deniyor (kanyak: mynet)
AZ TV FREKANS AYARLARI:
Uydu: AzerSpace 46
Frekans: 11169 H 20400
Biss:
Provider: 011169 (001BB2)
Key: Of Sid: 0002
Key Data: 123 456 00 654 321 00
ZDF TV KURULUM FREKANSI
Uydu: Astra 19.2° E
Frekans: 11362 H 22000
ZDF Ve Az Tv Kanalların Biss Key Ayarları
1. Uydu alıcınızın çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.
2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.
3. Açılacak menüde yer alan leme tiplerinden ( Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) olanını seçin.
4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
ID: 0x1FFF (eğer 6 haneli ise ID 0x001FFF olarak girilmelidir.)
TP: 10968/11200 (H) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)
Key Değeri: 1234560065432100 (eğer 14 hane varsa key değeri 12345600654321 olmalıdır.)
5. yi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.
6. yi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal li’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.
7. Eğer alıcınız hala yi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.
Dortmund , gassarayimizi hafife almis bu kadro ile
Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Sokratis,Hummels, Bender, Kehl, Reus, Mkhitaryan, Aubameyang, Kagawa
Hafife almış ? Kim oynayacaktı abi ?
Koreografi yapılacakmış sanıyorum ama taraftar yok sahada twitter da görüntü gördüm.
3D taraftar falan yapsalar da dolu gözükse bari. :n: Maç öncesi yazım orada kalsın, maç sonu lazım olur. :0:
4-2-4 o kadro bildigim kadariyla almanyada veya clde hic boyle oynamadi dortmund
uefaya gore boyleymis 4-2-3-1 , dortmund kontradan gol aricak kadro yapisi onu gosteriyor hizli oyuncularla cabuk cikmak isticeklerdir..
https://pbs.twimg.com/media/B0kd4pKCIAEa3DD.jpg
Hani Dortmund'ın kadroda çok eksik vardı, bildiğin herkes oynuyor. Adamların kenarda da İmmobile, Adrian Ramos ve İlkay var hamle şansı çok fazla. Formda olmayabilirler ama çok tehlikeli adamlar var, dikkatli olmak lazım.
Buyur abim :0:
http://inciswf.com/8bit.swf
Yan sekmede 20 dakikadadır tv georgia bekletiyorum yayınlanacak diye, olympiakos-juve maçı çıktı iyi mi
başarılar galatasaray
koreografi cok iyi olmus
gunduz kilic , metin oktay , ali samiyen...
Aliriz maci diyin, GS taraftari ŞL'nde umutsuz olmamali. :) Karabuk ile falan oynasaydik umutlu olmazdim da ŞL bizim gercek ligimiz unutmayin. Aslinda boyle maclarda taktikten cok 11 koca yurek lazim, taktige cok takilmayin. Bir zamanlar Berkantlarla Liverpoollara dokturuyorduk. :)
1tv gerogia fos çıktı. Juve maçını veriyor.
Var mı veren kanal? Bende AZTV ve ZTV yok ?
Eskinin Hotbird'inde (değişti sanırım adı, emin değilim) ZDF şifresiz olarak veriyor. İmkanı olanlar için 11054 / 27500 / horizontal kanal bilgileri
Nasıl bi kontra bu
Net penaltiydi...
Şu golleri gördükçe Avrupa'da mücadele eden eski Beşiktaş geliyor aklıma. Hep böyle saçma sapan basit goller yerdik. Yazık 2-0
Görünen köy kılavuz istemez.
Orta alanda gene 3 kişi yazılmış ama ben bir Melo'yu görüyorum. Hamit'e gelen her top kayıp. Selçuk'u da pek göremedik. Sneijder Pandev Burak 3lüsüne pek top gelmedi zaten.
Artik belli oldu, ilk golu atmaliydik. 0-5 olabilir sonuc.
Pozisyon bilgisi sıfır olan 2 stoperle normal bunlar.
Dortmund bey ne yapıyorsunuz...
Aubameyang 2 yaptı
2 Golde de Galatasaray defansı 2 kişi bence tek açıklama bunun nedeni olabilir
prandelli istifa... bu kadroyu boyle oynatmaya luksu yok manciniyi ozledim vallahi.
Beşiktaş'ın rekoru egale edebilir miyiz acaba?
pozisyonlara bak ya. Aumabeyang her pozisyonda demarke çünkü stoperlerin ikisi de at gözlüğü takıyor adamı göremiyor. Adama değil topa bakıyorlar. Adama değil kaleye koşuyorlar.
Maçı izlemiyorum ama ilk yarıdan maçın biteceğini düşünüyordum umarım Galatasaray gol bulur ve maça ortak olur..
Beğensen de beğenmesen de şu takımda creative olan Bruma ve Olcanı kadroya alacaksın Prandelli,oynatmıyorsan bile 18 e al-ma-lı-sın
Valla ben de umuyorum. Türk futbolunun iyiliği için.
Öyle bir skor olsun olmasın, bu futbolla bir yere gideceğimiz yok. Ben olsam devre arası hala para ediyorken Muslera, Telles ve Sneijder'ı satarım. Maaşı yüksek oyuncularla konuşurum ya maaşı düşürün ya takım bulun diye. Böylece hem gereksiz yere o kadar para saçmayız hem de FFP açısından rahatlarız. O parayla da gelebilecek gurbetçiler, umut vadeden ucuz ve genç yabancılar ve kalburüstü yerlilerden bir kadro kurarım.
Başa da oyuncularla kaynaşacak genç bir hoca getiririm. Biliç gibi, Mainz'ın hocası Tuchel gibi...
Reus müthiş attı
Adamlar sahaya o kadar güzel yayılmış ki bir şey yapabilmemiz mümkün değil.
Şu anda parayla saadet olunmayacağına en iyi örnek bizim takım aslında (TR ligi için). FM'de kadroyu çok derinleştirip ani değişiklikler yapınca takım uyumu bozuluyordu ya GS'de aynı hesap. Ünal Aysal mahvetti bence bu takımı. En başından beri söylüyorum ama herkes bana karşı çıkıyor. Hem maddi hem manevi anlamda yönetmeyi bilmiyor Aysal.