Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
uefaya gore boyleymis 4-2-3-1 , dortmund kontradan gol aricak kadro yapisi onu gosteriyor hizli oyuncularla cabuk cikmak isticeklerdir..
![]()
Hani Dortmund'ın kadroda çok eksik vardı, bildiğin herkes oynuyor. Adamların kenarda da İmmobile, Adrian Ramos ve İlkay var hamle şansı çok fazla. Formda olmayabilirler ama çok tehlikeli adamlar var, dikkatli olmak lazım.
Buyur abim
http://inciswf.com/8bit.swf
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yan sekmede 20 dakikadadır tv georgia bekletiyorum yayınlanacak diye, olympiakos-juve maçı çıktı iyi mi
başarılar galatasaray
koreografi cok iyi olmus
gunduz kilic , metin oktay , ali samiyen...
Aliriz maci diyin, GS taraftari ŞL'nde umutsuz olmamali.Karabuk ile falan oynasaydik umutlu olmazdim da ŞL bizim gercek ligimiz unutmayin. Aslinda boyle maclarda taktikten cok 11 koca yurek lazim, taktige cok takilmayin. Bir zamanlar Berkantlarla Liverpoollara dokturuyorduk.
![]()
1tv gerogia fos çıktı. Juve maçını veriyor.
Var mı veren kanal? Bende AZTV ve ZTV yok ?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Eskinin Hotbird'inde (değişti sanırım adı, emin değilim) ZDF şifresiz olarak veriyor. İmkanı olanlar için 11054 / 27500 / horizontal kanal bilgileri
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Nasıl bi kontra bu
FM Gazetesi
Net penaltiydi...
Şu golleri gördükçe Avrupa'da mücadele eden eski Beşiktaş geliyor aklıma. Hep böyle saçma sapan basit goller yerdik. Yazık 2-0
FM Gazetesi
Görünen köy kılavuz istemez.
Orta alanda gene 3 kişi yazılmış ama ben bir Melo'yu görüyorum. Hamit'e gelen her top kayıp. Selçuk'u da pek göremedik. Sneijder Pandev Burak 3lüsüne pek top gelmedi zaten.
Artik belli oldu, ilk golu atmaliydik. 0-5 olabilir sonuc.
Pozisyon bilgisi sıfır olan 2 stoperle normal bunlar.
Dortmund bey ne yapıyorsunuz...
Aubameyang 2 yaptı
2 Golde de Galatasaray defansı 2 kişi bence tek açıklama bunun nedeni olabilir
prandelli istifa... bu kadroyu boyle oynatmaya luksu yok manciniyi ozledim vallahi.
Beşiktaş'ın rekoru egale edebilir miyiz acaba?
pozisyonlara bak ya. Aumabeyang her pozisyonda demarke çünkü stoperlerin ikisi de at gözlüğü takıyor adamı göremiyor. Adama değil topa bakıyorlar. Adama değil kaleye koşuyorlar.
Maçı izlemiyorum ama ilk yarıdan maçın biteceğini düşünüyordum umarım Galatasaray gol bulur ve maça ortak olur..
Beğensen de beğenmesen de şu takımda creative olan Bruma ve Olcanı kadroya alacaksın Prandelli,oynatmıyorsan bile 18 e al-ma-lı-sın
steam : aytekin79
Valla ben de umuyorum. Türk futbolunun iyiliği için.
Öyle bir skor olsun olmasın, bu futbolla bir yere gideceğimiz yok. Ben olsam devre arası hala para ediyorken Muslera, Telles ve Sneijder'ı satarım. Maaşı yüksek oyuncularla konuşurum ya maaşı düşürün ya takım bulun diye. Böylece hem gereksiz yere o kadar para saçmayız hem de FFP açısından rahatlarız. O parayla da gelebilecek gurbetçiler, umut vadeden ucuz ve genç yabancılar ve kalburüstü yerlilerden bir kadro kurarım.
Başa da oyuncularla kaynaşacak genç bir hoca getiririm. Biliç gibi, Mainz'ın hocası Tuchel gibi...
Reus müthiş attı
Adamlar sahaya o kadar güzel yayılmış ki bir şey yapabilmemiz mümkün değil.
Şu anda parayla saadet olunmayacağına en iyi örnek bizim takım aslında (TR ligi için). FM'de kadroyu çok derinleştirip ani değişiklikler yapınca takım uyumu bozuluyordu ya GS'de aynı hesap. Ünal Aysal mahvetti bence bu takımı. En başından beri söylüyorum ama herkes bana karşı çıkıyor. Hem maddi hem manevi anlamda yönetmeyi bilmiyor Aysal.
FM Gazetesi