su takimi mac kazanirken gorduk ya sonunda gerisini onemsemiyorum.hakem sifati tasiyan guzide insan icin olan guzel dileklerimi ise sakli tutuyorum.
Printable View
su takimi mac kazanirken gorduk ya sonunda gerisini onemsemiyorum.hakem sifati tasiyan guzide insan icin olan guzel dileklerimi ise sakli tutuyorum.
abi hakem o kadada kötü değildi ya abartmayın
Sonunda kazanbildik ya....
nşallah devamı gelir....
takım bir iki maç üst üste kazanmayı bilirse, kendilerine inanarak psikojik özgüvenlerini de kazanacaklardır. bu bir başlangıçtı, devamının geleceğine inanıyorum.
tbr. ederim galatasarayı
Sırada FB ve BJK var arkadaşlar.Bakalım onlar ne yapacak....
Ya bu kalecilik harbiden nankör mevkii. Bir bakıyosun bi maçta yerden yere vurmuşlar, bir diğer maça bakıyosun göklere çıkarmışlar.
Evet abicim.Panathinaikos maçı varken Rüştü'ye de aynı muamele yapılmıştı..:D
Çok güzel olabilecek bir maçı Haluk Ulusoy Bey'in paralı askerlerinden Çetin Sarıgül mahvetmiştir.Bir futbol oynuyorsunuz ve bu futbol dakika başı kesiliyor.Hem de faul olmayan kararlarla.Orta sahada ne fauller oldu.Hiçbirini vermedi ceza alanında onların çeyreği bile olmadı hemen penaltı noktasını iki kez gösterdi.Demek ki ceza alanının bir çekiciliği var.
Maça gelince,bence maçın yıldızı Mondragon'du eğer bir takımın kalecisi maçın yıldızı oluyorsa;o takım çok pozisyon vermiş demektir.Ercciyes'in Lorant'lı ikinci maçı ve hakeme rağmen iki takımda kötü günler geçirmesine rağmen bu kadar performansada bravo derim yani.
GS kötü günler geçiriyor ve ben bu maçta hakemi saymazsak iyi oynamadığını düşünüyorum.Hakemi sayarsak GS iyi oynamıştır.Ama 10 kişiyide GS bahane yapmasın.Çünkü bu REZİL FB 10 kişiyken Erciyes'e 4 gol attı.Şunuda unutmamak lazım.Gerçek GS'li olmayan taraftarların Çarşamda günkü protestolarına tağmen bu deplasmanı kazanmak herşey adına önemliydi ve kazandılar.
Belki GS kötü gidişe "dur" diyecek.Ya da "devam" diyecek.Ama GS gol yediği zaman protesto eden taraftarlarla GS ne kadar iyi olur bilinemez.Onun için GS taraftarı aklını başına toplayıp iyi gününde değil,kötü gününde yanında olmalıdır.
Çok penaltı kaçıran GS en sonunda penaltı atıcısını bulmuştur.Ondan önemlisi gerçek forvetini bulmuştur.KRAL MRAL hikâye.
En sonunda ise bu hakem en az 4 ay içinde maç alırsa.Haluk Ulusoy Beyefendi direkman istifa etmelidir.Kuddusi Müftüoğlu'nu Mustafa Çulcu değil de,kendisi nasıl FİFA listesine koyuyorsa.Hakem atamalarında da ULUSOY etkin rol oynar.Onun için tüm Türkiye bu ULUSOY'un Bizans oyunlarına dikkat etmesi gerekir...
Heh. Afferin. Yine Haluk Ulusoy devrede. Şike yaptık zaten biz dimi? Haluk Ulusoy dedi gel bakim olum yanıma, git şu maçı GS'ye bi ver gel.
Yahu saçmalama ALLAH AŞKINA. Sanki hakem sırf bize çalıştı. 10 kişi kaldık, tartışmalı bir şekildede BİZE PENALTI verildi. Hayır kardeşim madem bizi destekliyor bu hakem ne diye hem son dakikalarda hemde tartışmalı bir pozisyonda penaltı çalıyor? Üstelik maç başından sonuna kadar Erciyes'e durmadan faul çalındı + itirazdan kaç tane sarı kart çıkardığının haddi hesabı yok. Allah aşkına maçı izleyip yorum yap ya. Çok sinir oluyorum böyle şeylere :mad:
Ben Haluk Ulusoy size maçı verdi demedim.Dikkatli oku ilkbaşta.Hatta bir FB'li olarak şunu söyliyim.Haluk Ulusoy FB'li taraftarlardan bile daha çok FB'nin şampiyon olmasını istiyor.Çünkü üzerindeki baskılar bitecek diye.Bir düşün bakalım Kuddusi Müftüoğlu'nu MHK Başkanı Mustafa Çulcu değil de,TFF başkanı FİFA listesine alıyor.Bunu yapan TFF başkanı çok önemli maçlarada kendi istediği hakemleri atayabilir.Örneğin GS-FB şampiyonluk maçı var kazanan şampiyon.FB şampiyon olamazsa Haluk Ulusoy'u ordan indirecekler acayip bir şekilde Türkiye'de kaos yaşanacak ve ULUSOY bu maça GS'yi kıyacak bir hakemi atıyor ve FB şampiyon oluyor.İşte şimdi Haluk Ulusoy'a FB taraftarı birşey diyebilir mi...? İşte benim dediğim olay bu.GS'ye Bizans oyunları yapılabilir dedim.Ne kadar acı dimi...? Bunlar halbuki Toga,Brunei Krallıkları'nda olacakken,bir zamanlar Dünya'ya hakim olan Türkiye'de oluyor.Çok yazık...
Bak eğer FB ile GS şampiyonluğa çekişirse bir FB'li olarak FB ile GS maçlarını karşılaştırın derim.Ayrıca ULUSOY GS'ye yapacağı şikeyi şimdi akrabalık ilişkisi olan BJK'ye yapacaktır.Onun şampiyon olmasını isteyecektir.Yani Türkiye'de bu adam olduğu sürece çok oyunlar döner...
kardes konuyu da haluk ulusoy konusuna getirmissin
Sarıgül'den şaşkınlık veren açıklama
22 Ekim 2006 11:10
Kritik pozisyonlarda verdiği kararlarla hem Erciyes’in, hem de G.Saray’ın tepkilerine hedef olan hakem Çetin Sarıgül, karşılaşma sonra ilginç bir açıklama yaptı...
Ligde ilk kez bir Galatasaray maçı yöneten Çetin Sarıgül, verdiği kararlar ve tavırlarıyla Sarı-Kırmızılı futbolcuları çileden çıkardı.
İlk kırmızı kart
Galatasaray’ın başı hakem hatalarıyla dertte... Son olarak Ankaragücü maçında Tita’nın ofsayttan attığı golle 2 puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar, dün de az kalsın Çetin Sarıgül’un kurbanı oluyordu! 45+1’de Erciyessporlu Lazarov’un peşinden koşan Orhan Ak, rakibine herhangi bir müdahalede bulunmamasına rağmen, Bulgar futbolcunun düşmesiyle hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İkinci sarı kartını gören Ak, böylece Galatasaray’da bu sezon ilk kırmızı kartı gören isim oldu.
Sonradan dengelendi
Başarılı savunma oyuncusu hatalı karara isyan ederken, soyunda odasının yolunu tuttuğu sırada sinirden formasının yakasını yırttı. Sarıgül, kendisine dakikalarca hakaret eden Ümit Karan’ı atma cesaretini ise gösteremedi. 80’de Galatasaray’ın ceza sahasında Mondragon’a takılıp yere düşen Djalovic’in pozisyonunda yanlış bir penaltı kararına imza atan Sarıgül, 87’de Emre Toraman’ın Ümit Karan’ı yere indirdiği pozisyonda da penaltı çalıp, hatalı kararlarını dengelemeye çalıştı.
Ve Çetin Sarıgül'ün ilginç açıklaması
Kritik pozisyonlarda verdiği kararlarla hem Erciyesspor’un, hem de Galatasaray’ın tepkilerine hedef olan hakem Çetin Sarıgül, karşılaşma sonra ilginç bir açıklama yaptı.
"Bu maçtan zevk aldım. Verdiğim kararların sonuna kadar arkasındayım. Çaldığım iki penaltıdan da eminim" diyen Sarıgül, kolay sarı kart gösterdiği eleştirileri için, "Futbolcuların hakeme itiraz edemeyeceğini artık bilmesi gerekiyor. Çünkü verilen sarı kartların çoğu itirazlardan oldu" açıklamasını yaptı.
Çetin Sarıgül'ün hakemlik eğitimini nerden aldığını açıkçası merak ediyorum...?
tamam beyler konuyu saptirmayin biz dunku galibiyetimize donelim onu kutluyalim
.Erciyes-G.Saray mücadelesi önce maçı seyretmek için bu şehre giden Özhan Canaydın dedi-kodu kulislerini hareketlendiren şok bir görüşme yaptı...
Maçtan önce Özhan Canaydın ve Adnan Sezgin, Ersun Yanal ile bir araya geldi. Bu görüşme camia içinde dedikodu kazanını da hareketlendirdi.
Otelde buluştular
Dün K.Erciyesspor-Galatasaray maçından önce şok bir buluşma yaşandı... Önceki gün Süper Lig’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan V.Manisa Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kayseri Hilton Otel’de bir araya geldi.
Sivasspor maçı dönüşü karayoluyla Kayseri’ye geçen ve buradan da uçakla İzmir’e gidecek olan Yanal ile Canaydın’ın bu buluşması Sarı-Kırmızılı camia içinde farklı şekilde yorumlandı.
Samimi atmosfer
Ligde ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçlar sonrası tam da Gerets’in gönderileceğinin konuşulduğu şu günlerde gerçekleşen bu buluşma, kafalarda soru işareti bıraktı.
Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en iyi teknik direktörler arasında gösterilen ve bu sezon Vestel Manisaspor’un başında Süper Lig’in liderlik koltuğuna kurulan Yanal’ın adı aynı zaman da Fenerbahce ve bazı Avrupa takımlarıyla da birlikte anılırken daha şimdiden bu üçlünün ne konuştuğu da merak konusu oldu.
Kaynak: Fanatik
Bence galatsaraya gelmezi yuzde0 o gelirse hakan gider
Hayırdır inşallah!
Maçtan önce Özhan Canaydın ve Adnan Sezgin, Ersun Yanal ile bir araya geldi. Bu görüşme camia içinde dedikodu kazanını da hareketlendirdi.
Otelde buluştular
Dün K.Erciyesspor-Galatasaray maçından önce şok bir buluşma yaşandı... Önceki gün Süper Lig’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan V.Manisa Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kayseri Hilton Otel’de bir araya geldi. Sivasspor maçı dönüşü karayoluyla Kayseri’ye geçen ve buradan da uçakla İzmir’e gidecek olan Yanal ile Canaydın’ın bu buluşması Sarı-Kırmızılı camia içinde farklı şekilde yorumlandı.
Samimi atmosfer
Ligde ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçlar sonrası tam da Gerets’in gönderileceğinin konuşulduğu şu günlerde gerçekleşen bu buluşma, kafalarda soru işareti bıraktı. Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en iyi teknik direktörler arasında gösterilen ve bu sezon Vestel Manisaspor’un başında Süper Lig’in liderlik koltuğuna kurulan Yanal’ın adı aynı zaman da Fenerbahce ve bazı Avrupa takımlarıyla da birlikte anılırken daha şimdiden bu üçlünün ne konuştuğu da merak konusu oldu.
kaynak fotomac
Jose, Hakan ile ilgili takıntıların, sorunların fln mı var? Hayır adam ilk 18'de bile değil nerden aklına geldi anlamadım? Kral mral hikaye değil bu bir gerçek bunu artık kabullenenin. Adam Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsüdür. (nokta)Quote:
Originally Posted by JoseMourinho-FB
Maça dönecek olursak, Gerets'in bir an önce çift forvete dönmesi lazımdır. Ya Ayhan ya da İnamoto'yu kesecek, ya da Aydın'ın yerine Arda'yı, Arda'nın mevkisinede Ayhan'ı monte edecek. Bursa maçında bari Hasan - Ümit ikilisiyle başlasın.
bence jose çok aşırı fb fanatıkliği yapıyoo
jose yeter artık
ya tamam jose konuyu baska yere cevirme
1= hakan sukur hala kral ama yaslandi
2=eger haluk ulusoy galatasarayi kollasaydi
vestel manisa macini kazanmistik
erciyes macini rahat kazanmistik
artik lutfen konumuza donelim galibiyet sevincini konusalim
e yuh yani hakem tarafmı tutuyo hemde bizi tutuyo he :n: komik.Yav Allah aşkına orhanın yaptıkları sarı kartlıkmıydı ya penaltıda penaldı değil(ikiside)
ayrıca
jose yeter ama ya bu kaç oldu tüm gs konularında tartışma çıkarıyosun kendine hakim ol biraz ya!!!!!
Çok fazla ömrü yok demekki burada......
JOSE;
"KRAL MRAL hikaye "....Bak canım öyle ileri geri laflar edemezsin burada..Konuyu Haluk Ulusoy'dan açtın , Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük golcüye takıldınve en son Erciyesin Pozisyonları dedin....Karar ver kimi suçlayacağına ve her önüne gelene de takılıp ileri geri konuşma...
Ayrıca Eray abi Kral Mral olayına son nktayı koymuş.(nokta)
Sonunda tartışma bitti ya....:D:D:D
iyisallah haftaya da kazanip bir sei yakalariz
Haftaya Bursa ile mi oynayacağız...
Galatasaray - Bursaspor
Türkiye Kupası A Grubu 1. Maçı
Tarih: 25.10.2006 20:00
Galatasaray -Gençlerbirliği
Süper Lig 11. Hafta
Tarih: 28.10.2006 19:00
2 kere üst üste kendi evimizde oynayacağız. İnşallah 2 maçıda kazanırız.
İnşallah kazanırda kendimize geliriz.
İşte bu hesap...:D:DQuote:
Originally Posted by Bilge Kağan