Quote Originally Posted by LaKe View Post
Heh. Afferin. Yine Haluk Ulusoy devrede. Şike yaptık zaten biz dimi? Haluk Ulusoy dedi gel bakim olum yanıma, git şu maçı GS'ye bi ver gel.

Yahu saçmalama ALLAH AŞKINA. Sanki hakem sırf bize çalıştı. 10 kişi kaldık, tartışmalı bir şekildede BİZE PENALTI verildi. Hayır kardeşim madem bizi destekliyor bu hakem ne diye hem son dakikalarda hemde tartışmalı bir pozisyonda penaltı çalıyor? Üstelik maç başından sonuna kadar Erciyes'e durmadan faul çalındı + itirazdan kaç tane sarı kart çıkardığının haddi hesabı yok. Allah aşkına maçı izleyip yorum yap ya. Çok sinir oluyorum böyle şeylere
Ben Haluk Ulusoy size maçı verdi demedim.Dikkatli oku ilkbaşta.Hatta bir FB'li olarak şunu söyliyim.Haluk Ulusoy FB'li taraftarlardan bile daha çok FB'nin şampiyon olmasını istiyor.Çünkü üzerindeki baskılar bitecek diye.Bir düşün bakalım Kuddusi Müftüoğlu'nu MHK Başkanı Mustafa Çulcu değil de,TFF başkanı FİFA listesine alıyor.Bunu yapan TFF başkanı çok önemli maçlarada kendi istediği hakemleri atayabilir.Örneğin GS-FB şampiyonluk maçı var kazanan şampiyon.FB şampiyon olamazsa Haluk Ulusoy'u ordan indirecekler acayip bir şekilde Türkiye'de kaos yaşanacak ve ULUSOY bu maça GS'yi kıyacak bir hakemi atıyor ve FB şampiyon oluyor.İşte şimdi Haluk Ulusoy'a FB taraftarı birşey diyebilir mi...? İşte benim dediğim olay bu.GS'ye Bizans oyunları yapılabilir dedim.Ne kadar acı dimi...? Bunlar halbuki Toga,Brunei Krallıkları'nda olacakken,bir zamanlar Dünya'ya hakim olan Türkiye'de oluyor.Çok yazık...