Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 129 sonuç

Konu: TSL 06/07 10. hafta | K.Erciyesspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heh. Afferin. Yine Haluk Ulusoy devrede. Şike yaptık zaten biz dimi? Haluk Ulusoy dedi gel bakim olum yanıma, git şu maçı GS'ye bi ver gel.

Yahu saçmalama ALLAH AŞKINA. Sanki hakem sırf bize çalıştı. 10 kişi kaldık, tartışmalı bir şekildede BİZE PENALTI verildi. Hayır kardeşim madem bizi destekliyor bu hakem ne diye hem son dakikalarda hemde tartışmalı bir pozisyonda penaltı çalıyor? Üstelik maç başından sonuna kadar Erciyes'e durmadan faul çalındı + itirazdan kaç tane sarı kart çıkardığının haddi hesabı yok. Allah aşkına maçı izleyip yorum yap ya. Çok sinir oluyorum böyle şeylere
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Heh. Afferin. Yine Haluk Ulusoy devrede. Şike yaptık zaten biz dimi? Haluk Ulusoy dedi gel bakim olum yanıma, git şu maçı GS'ye bi ver gel.

Yahu saçmalama ALLAH AŞKINA. Sanki hakem sırf bize çalıştı. 10 kişi kaldık, tartışmalı bir şekildede BİZE PENALTI verildi. Hayır kardeşim madem bizi destekliyor bu hakem ne diye hem son dakikalarda hemde tartışmalı bir pozisyonda penaltı çalıyor? Üstelik maç başından sonuna kadar Erciyes'e durmadan faul çalındı + itirazdan kaç tane sarı kart çıkardığının haddi hesabı yok. Allah aşkına maçı izleyip yorum yap ya. Çok sinir oluyorum böyle şeylere
    Ben Haluk Ulusoy size maçı verdi demedim.Dikkatli oku ilkbaşta.Hatta bir FB'li olarak şunu söyliyim.Haluk Ulusoy FB'li taraftarlardan bile daha çok FB'nin şampiyon olmasını istiyor.Çünkü üzerindeki baskılar bitecek diye.Bir düşün bakalım Kuddusi Müftüoğlu'nu MHK Başkanı Mustafa Çulcu değil de,TFF başkanı FİFA listesine alıyor.Bunu yapan TFF başkanı çok önemli maçlarada kendi istediği hakemleri atayabilir.Örneğin GS-FB şampiyonluk maçı var kazanan şampiyon.FB şampiyon olamazsa Haluk Ulusoy'u ordan indirecekler acayip bir şekilde Türkiye'de kaos yaşanacak ve ULUSOY bu maça GS'yi kıyacak bir hakemi atıyor ve FB şampiyon oluyor.İşte şimdi Haluk Ulusoy'a FB taraftarı birşey diyebilir mi...? İşte benim dediğim olay bu.GS'ye Bizans oyunları yapılabilir dedim.Ne kadar acı dimi...? Bunlar halbuki Toga,Brunei Krallıkları'nda olacakken,bir zamanlar Dünya'ya hakim olan Türkiye'de oluyor.Çok yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Ben Haluk Ulusoy size maçı verdi demedim.Dikkatli oku ilkbaşta.Hatta bir FB'li olarak şunu söyliyim.Haluk Ulusoy FB'li taraftarlardan bile daha çok FB'nin şampiyon olmasını istiyor.Çünkü üzerindeki baskılar bitecek diye.Bir düşün bakalım Kuddusi Müftüoğlu'nu MHK Başkanı Mustafa Çulcu değil de,TFF başkanı FİFA listesine alıyor.Bunu yapan TFF başkanı çok önemli maçlarada kendi istediği hakemleri atayabilir.Örneğin GS-FB şampiyonluk maçı var kazanan şampiyon.FB şampiyon olamazsa Haluk Ulusoy'u ordan indirecekler acayip bir şekilde Türkiye'de kaos yaşanacak ve ULUSOY bu maça GS'yi kıyacak bir hakemi atıyor ve FB şampiyon oluyor.İşte şimdi Haluk Ulusoy'a FB taraftarı birşey diyebilir mi...? İşte benim dediğim olay bu.GS'ye Bizans oyunları yapılabilir dedim.Ne kadar acı dimi...? Bunlar halbuki Toga,Brunei Krallıkları'nda olacakken,bir zamanlar Dünya'ya hakim olan Türkiye'de oluyor.Çok yazık...
    Galatasaray'a laf geldiğini sandım ben. Ondan dolayı öyle yazdım. Bu arada Ulusoy eğer öyle birşey yaparsa bu kezde bizim taraftarlarımız ona birşey der

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Galatasaray'a laf geldiğini sandım ben. Ondan dolayı öyle yazdım. Bu arada Ulusoy eğer öyle birşey yaparsa bu kezde bizim taraftarlarımız ona birşey der
    Bak eğer FB ile GS şampiyonluğa çekişirse bir FB'li olarak FB ile GS maçlarını karşılaştırın derim.Ayrıca ULUSOY GS'ye yapacağı şikeyi şimdi akrabalık ilişkisi olan BJK'ye yapacaktır.Onun şampiyon olmasını isteyecektir.Yani Türkiye'de bu adam olduğu sürece çok oyunlar döner...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Çok güzel olabilecek bir maçı Haluk Ulusoy Bey'in paralı askerlerinden Çetin Sarıgül mahvetmiştir.Bir futbol oynuyorsunuz ve bu futbol dakika başı kesiliyor.Hem de faul olmayan kararlarla.Orta sahada ne fauller oldu.Hiçbirini vermedi ceza alanında onların çeyreği bile olmadı hemen penaltı noktasını iki kez gösterdi.Demek ki ceza alanının bir çekiciliği var.

Maça gelince,bence maçın yıldızı Mondragon'du eğer bir takımın kalecisi maçın yıldızı oluyorsa;o takım çok pozisyon vermiş demektir.Ercciyes'in Lorant'lı ikinci maçı ve hakeme rağmen iki takımda kötü günler geçirmesine rağmen bu kadar performansada bravo derim yani.

GS kötü günler geçiriyor ve ben bu maçta hakemi saymazsak iyi oynamadığını düşünüyorum.Hakemi sayarsak GS iyi oynamıştır.Ama 10 kişiyide GS bahane yapmasın.Çünkü bu REZİL FB 10 kişiyken Erciyes'e 4 gol attı.Şunuda unutmamak lazım.Gerçek GS'li olmayan taraftarların Çarşamda günkü protestolarına tağmen bu deplasmanı kazanmak herşey adına önemliydi ve kazandılar.

Belki GS kötü gidişe "dur" diyecek.Ya da "devam" diyecek.Ama GS gol yediği zaman protesto eden taraftarlarla GS ne kadar iyi olur bilinemez.Onun için GS taraftarı aklını başına toplayıp iyi gününde değil,kötü gününde yanında olmalıdır.

Çok penaltı kaçıran GS en sonunda penaltı atıcısını bulmuştur.Ondan önemlisi gerçek forvetini bulmuştur.KRAL MRAL hikâye.

En sonunda ise bu hakem en az 4 ay içinde maç alırsa.Haluk Ulusoy Beyefendi direkman istifa etmelidir.Kuddusi Müftüoğlu'nu Mustafa Çulcu değil de,kendisi nasıl FİFA listesine koyuyorsa.Hakem atamalarında da ULUSOY etkin rol oynar.Onun için tüm Türkiye bu ULUSOY'un Bizans oyunlarına dikkat etmesi gerekir...
    kardees maci izledinmi galatsaray cok pozisyon vermedi rakip genelde uzaktan sut cekti bundada basali oldular

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    kardees maci izledinmi galatsaray cok pozisyon vermedi rakip genelde uzaktan sut cekti bundada basali oldular
    Pozisyon derken zaten uzaktan şekilen şutları kastettim.Sonuçta her ne kadar ceza alanı içindeki gibi net pozisyonlar olmasa da.Bu maçta Erciyes'in pozisyonları bunlardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes konuyu da haluk ulusoy konusuna getirmissin

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Sarıgül'den şaşkınlık veren açıklama
    22 Ekim 2006 11:10

Kritik pozisyonlarda verdiği kararlarla hem Erciyes’in, hem de G.Saray’ın tepkilerine hedef olan hakem Çetin Sarıgül, karşılaşma sonra ilginç bir açıklama yaptı...

Ligde ilk kez bir Galatasaray maçı yöneten Çetin Sarıgül, verdiği kararlar ve tavırlarıyla Sarı-Kırmızılı futbolcuları çileden çıkardı.

İlk kırmızı kart
    Galatasaray’ın başı hakem hatalarıyla dertte... Son olarak Ankaragücü maçında Tita’nın ofsayttan attığı golle 2 puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar, dün de az kalsın Çetin Sarıgül’un kurbanı oluyordu! 45+1’de Erciyessporlu Lazarov’un peşinden koşan Orhan Ak, rakibine herhangi bir müdahalede bulunmamasına rağmen, Bulgar futbolcunun düşmesiyle hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İkinci sarı kartını gören Ak, böylece Galatasaray’da bu sezon ilk kırmızı kartı gören isim oldu.

Sonradan dengelendi
    Başarılı savunma oyuncusu hatalı karara isyan ederken, soyunda odasının yolunu tuttuğu sırada sinirden formasının yakasını yırttı. Sarıgül, kendisine dakikalarca hakaret eden Ümit Karan’ı atma cesaretini ise gösteremedi. 80’de Galatasaray’ın ceza sahasında Mondragon’a takılıp yere düşen Djalovic’in pozisyonunda yanlış bir penaltı kararına imza atan Sarıgül, 87’de Emre Toraman’ın Ümit Karan’ı yere indirdiği pozisyonda da penaltı çalıp, hatalı kararlarını dengelemeye çalıştı.

Ve Çetin Sarıgül'ün ilginç açıklaması
    Kritik pozisyonlarda verdiği kararlarla hem Erciyesspor’un, hem de Galatasaray’ın tepkilerine hedef olan hakem Çetin Sarıgül, karşılaşma sonra ilginç bir açıklama yaptı.

"Bu maçtan zevk aldım. Verdiğim kararların sonuna kadar arkasındayım. Çaldığım iki penaltıdan da eminim" diyen Sarıgül, kolay sarı kart gösterdiği eleştirileri için, "Futbolcuların hakeme itiraz edemeyeceğini artık bilmesi gerekiyor. Çünkü verilen sarı kartların çoğu itirazlardan oldu" açıklamasını yaptı.

Çetin Sarıgül'ün hakemlik eğitimini nerden aldığını açıkçası merak ediyorum...?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tamam beyler konuyu saptirmayin biz dunku galibiyetimize donelim onu kutluyalim

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Çetin Sarıgül'ün hakemlik eğitimini nerden aldığını açıkçası merak ediyorum...?
    diğerleri nereden alıyorsa oda oradan sonuçta hepsi aynı çokı hata yapan beceriksizler kümesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

.Erciyes-G.Saray mücadelesi önce maçı seyretmek için bu şehre giden Özhan Canaydın dedi-kodu kulislerini hareketlendiren şok bir görüşme yaptı...

Maçtan önce Özhan Canaydın ve Adnan Sezgin, Ersun Yanal ile bir araya geldi. Bu görüşme camia içinde dedikodu kazanını da hareketlendirdi.

Otelde buluştular
    Dün K.Erciyesspor-Galatasaray maçından önce şok bir buluşma yaşandı... Önceki gün Süper Lig’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan V.Manisa Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kayseri Hilton Otel’de bir araya geldi.

Sivasspor maçı dönüşü karayoluyla Kayseri’ye geçen ve buradan da uçakla İzmir’e gidecek olan Yanal ile Canaydın’ın bu buluşması Sarı-Kırmızılı camia içinde farklı şekilde yorumlandı.

Samimi atmosfer
    Ligde ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçlar sonrası tam da Gerets’in gönderileceğinin konuşulduğu şu günlerde gerçekleşen bu buluşma, kafalarda soru işareti bıraktı.

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en iyi teknik direktörler arasında gösterilen ve bu sezon Vestel Manisaspor’un başında Süper Lig’in liderlik koltuğuna kurulan Yanal’ın adı aynı zaman da Fenerbahce ve bazı Avrupa takımlarıyla da birlikte anılırken daha şimdiden bu üçlünün ne konuştuğu da merak konusu oldu.

Kaynak: Fanatik
    Bence galatsaraya gelmezi yuzde0 o gelirse hakan gider

Hayırdır inşallah!

Maçtan önce Özhan Canaydın ve Adnan Sezgin, Ersun Yanal ile bir araya geldi. Bu görüşme camia içinde dedikodu kazanını da hareketlendirdi.

Otelde buluştular
    Dün K.Erciyesspor-Galatasaray maçından önce şok bir buluşma yaşandı... Önceki gün Süper Lig’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan V.Manisa Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kayseri Hilton Otel’de bir araya geldi. Sivasspor maçı dönüşü karayoluyla Kayseri’ye geçen ve buradan da uçakla İzmir’e gidecek olan Yanal ile Canaydın’ın bu buluşması Sarı-Kırmızılı camia içinde farklı şekilde yorumlandı.

Samimi atmosfer
    Ligde ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçlar sonrası tam da Gerets’in gönderileceğinin konuşulduğu şu günlerde gerçekleşen bu buluşma, kafalarda soru işareti bıraktı. Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en iyi teknik direktörler arasında gösterilen ve bu sezon Vestel Manisaspor’un başında Süper Lig’in liderlik koltuğuna kurulan Yanal’ın adı aynı zaman da Fenerbahce ve bazı Avrupa takımlarıyla da birlikte anılırken daha şimdiden bu üçlünün ne konuştuğu da merak konusu oldu.

kaynak fotomac

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    KRAL MRAL hikâye.
    Jose, Hakan ile ilgili takıntıların, sorunların fln mı var? Hayır adam ilk 18'de bile değil nerden aklına geldi anlamadım? Kral mral hikaye değil bu bir gerçek bunu artık kabullenenin. Adam Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsüdür. (nokta)

Maça dönecek olursak, Gerets'in bir an önce çift forvete dönmesi lazımdır. Ya Ayhan ya da İnamoto'yu kesecek, ya da Aydın'ın yerine Arda'yı, Arda'nın mevkisinede Ayhan'ı monte edecek. Bursa maçında bari Hasan - Ümit ikilisiyle başlasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Jose, Hakan ile ilgili takıntıların, sorunların fln mı var? Hayır adam ilk 18'de bile değil nerden aklına geldi anlamadım? Kral mral hikaye değil bu bir gerçek bunu artık kabullenenin. Adam Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsüdür. (nokta)

Maça dönecek olursak, Gerets'in bir an önce çift forvete dönmesi lazımdır. Ya Ayhan ya da İnamoto'yu kesecek, ya da Aydın'ın yerine Arda'yı, Arda'nın mevkisinede Ayhan'ı monte edecek. Bursa maçında bari Hasan - Ümit ikilisiyle başlasın.
    cok haklisin eray ama bu arkasa kac haftadir galataray alehine mesajalr yazmaya devam ediyor ustelik maclarimizida sikeyle kazaniyormusuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence jose çok aşırı fb fanatıkliği yapıyoo

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    cok haklisin eray ama bu arkasa kac haftadir galataray alehine mesajalr yazmaya devam ediyor ustelik maclarimizida sikeyle kazaniyormusuz
    Ben şikeyle kazanıyorsunuz diye birşey demedim.Belki evet Hakan Şükür'ün aleyhine çok mesaj yazdım ama bir bu konuda yazdığım tüm mesajları oku istersen."GS bu maçı şikeyle kazandı." diye birşey demiş miyim...?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

jose yeter artık

Bu yazı FB fantikliği mi...? Düpedüz GS üzerine Bizans oyunları oynanabilir dedim.Bu mu Fb fanatikliği...?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ya tamam jose konuyu baska yere cevirme
    1= hakan sukur hala kral ama yaslandi
    2=eger haluk ulusoy galatasarayi kollasaydi
    vestel manisa macini kazanmistik
    erciyes macini rahat kazanmistik

artik lutfen konumuza donelim galibiyet sevincini konusalim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

e yuh yani hakem tarafmı tutuyo hemde bizi tutuyo he komik.Yav Allah aşkına orhanın yaptıkları sarı kartlıkmıydı ya penaltıda penaldı değil(ikiside)

ayrıca

jose yeter ama ya bu kaç oldu tüm gs konularında tartışma çıkarıyosun kendine hakim ol biraz ya!!!!!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Çok fazla ömrü yok demekki burada......
    JOSE;
    "KRAL MRAL hikaye "....Bak canım öyle ileri geri laflar edemezsin burada..Konuyu Haluk Ulusoy'dan açtın , Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük golcüye takıldınve en son Erciyesin Pozisyonları dedin....Karar ver kimi suçlayacağına ve her önüne gelene de takılıp ileri geri konuşma...
    Ayrıca Eray abi Kral Mral olayına son nktayı koymuş.(nokta)

Çok güzel olabilecek bir maçı Haluk Ulusoy Bey'in paralı askerlerinden Çetin Sarıgül mahvetmiştir.Bir futbol oynuyorsunuz ve bu futbol dakika başı kesiliyor.Hem de faul olmayan kararlarla.Orta sahada ne fauller oldu.Hiçbirini vermedi ceza alanında onların çeyreği bile olmadı hemen penaltı noktasını iki kez gösterdi.Demek ki ceza alanının bir çekiciliği var.

Maça gelince,bence maçın yıldızı Mondragon'du eğer bir takımın kalecisi maçın yıldızı oluyorsa;o takım çok pozisyon vermiş demektir.Ercciyes'in Lorant'lı ikinci maçı ve hakeme rağmen iki takımda kötü günler geçirmesine rağmen bu kadar performansada bravo derim yani.

GS kötü günler geçiriyor ve ben bu maçta hakemi saymazsak iyi oynamadığını düşünüyorum.Hakemi sayarsak GS iyi oynamıştır.Ama 10 kişiyide GS bahane yapmasın.Çünkü bu REZİL FB 10 kişiyken Erciyes'e 4 gol attı.Şunuda unutmamak lazım.Gerçek GS'li olmayan taraftarların Çarşamda günkü protestolarına tağmen bu deplasmanı kazanmak herşey adına önemliydi ve kazandılar.

Belki GS kötü gidişe "dur" diyecek.Ya da "devam" diyecek.Ama GS gol yediği zaman protesto eden taraftarlarla GS ne kadar iyi olur bilinemez.Onun için GS taraftarı aklını başına toplayıp iyi gününde değil,kötü gününde yanında olmalıdır.

Çok penaltı kaçıran GS en sonunda penaltı atıcısını bulmuştur.Ondan önemlisi gerçek forvetini bulmuştur.KRAL MRAL hikâye.

En sonunda ise bu hakem en az 4 ay içinde maç alırsa.Haluk Ulusoy Beyefendi direkman istifa etmelidir.Kuddusi Müftüoğlu'nu Mustafa Çulcu değil de,kendisi nasıl FİFA listesine koyuyorsa.Hakem atamalarında da ULUSOY etkin rol oynar.Onun için tüm Türkiye bu ULUSOY'un Bizans oyunlarına dikkat etmesi gerekir...
    Bir yazı ancak bu kadar çarptırılabilir.Allah aşkına okuyunda "hakem GS'yi tutuyor" diye bir ifade var mı...?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    e yuh yani hakem tarafmı tutuyo hemde bizi tutuyo he komik.Yav Allah aşkına orhanın yaptıkları sarı kartlıkmıydı ya penaltıda penaldı değil(ikiside)

ayrıca

jose yeter ama ya bu kaç oldu tüm gs konularında tartışma çıkarıyosun kendine hakim ol biraz ya!!!!!
    doğru kendinizi tutamıyorsanız rakip takımlarla iligili topiclerden uzak durun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bak eğer FB ile GS şampiyonluğa çekişirse bir FB'li olarak FB ile GS maçlarını karşılaştırın derim.Ayrıca ULUSOY GS'ye yapacağı şikeyi şimdi akrabalık ilişkisi olan BJK'ye yapacaktır.Onun şampiyon olmasını isteyecektir.Yani Türkiye'de bu adam olduğu sürece çok oyunlar döner...
    al kardes bak
    ben cok fazla tartismaya girmek istemiyorum baska
    Galibiyete Gelelim En Sonunda Galip geldik bu yuzden mutluyum

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Sonunda tartışma bitti ya....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

iyisallah haftaya da kazanip bir sei yakalariz

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Haftaya Bursa ile mi oynayacağız...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Galatasaray - Bursaspor
    Türkiye Kupası A Grubu 1. Maçı
    Tarih: 25.10.2006 20:00

Galatasaray -Gençlerbirliği
    Süper Lig 11. Hafta
    Tarih: 28.10.2006 19:00

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 kere üst üste kendi evimizde oynayacağız. İnşallah 2 maçıda kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

İnşallah kazanırda kendimize geliriz.
    Quote Originally Posted by Bilge Kağan
    Ey Türk.!!!Titre ve kendine gel
    İşte bu hesap...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri