Son Maclarda Ki Cııkısın Güzel oLmus :D Cok Basarılı Gidiyosun Kardesim. :)
Printable View
Son Maclarda Ki Cııkısın Güzel oLmus :D Cok Basarılı Gidiyosun Kardesim. :)
Hep çıkıştayız ama:D hocam sağolasın,estirmeye devam ediyoruz :)
Ya birgün oynayamadık oyunu,konuya da bakamadık ikinci sayfalardan topluyoruz kariyeri:D Kariyer bölümü çok aktif bugunlerde güzl oluyor böyle güzel...
ÖSS Sonuçlarıda açıklandı herkes için hayırlısı olsun diyorum.
Kariyerimize de devam ediyoruz;
10.Hafta
Gignac ve Cardozo hariç kadrodaki diğer 15 oyuncuda geleceklerinden umutlu olduğumuz genç oyunculardı.Biraz kısır olsada iyi bir oyun sergiledik diyebilirim.
CL Grup 4.Maç
Grubun en zayıf takımı karşısında da gençler de sahadaydı.E gençler Avrupa tecrübesi de kazansın dimi :)
http://img219.imageshack.us/img219/9008/adszktn.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/7447/adszkzr.jpg
Halil 2 golde bu maçta attı,performansı oldukça etkileyici o böyle devam ettikçe bizimde ondan beklentilerimiz artıyor.İnşallah daha da iyi olacak.
11.Hafta
Forma dağılımını mümkün olduğu kadar dengeli yapmaya çalışıyorum bu zaman zaman sıkıntıya sebep olsa da yarınları kazanmak adına önemli bizim için.Bu maçta da diğer parlak regenimiz Gökhan Usta benim G.Gönül'ün veliahtı olarak gördüğüm genç oyuncu ceza sahası dışı sağ çaprazdan Maicon vari bir gol attı ve maçı almamızda büyük bir etken oldu.
FTK Grup 2.Maç
Yine Ankaragücü yine ilginç bir maç ama galip rutin olarak yine biziz.
12.Hafta
Son anlarda gelen gol ve 3 puan serisine devam...
CL Grup 5.Maç
Ya böyle adeletsiz bir maç olamaz,görmedim şimdiye kadar böylesini.Serdar Taşçı dakikalar 78'i gösterirken sakatlandı ve saha kenarına çıktı o ara beraberlik golunu yedik sinir oldum hemen Serdar'ı değiştirdim ama değişiklik bir türlü gerçekleşmedi Serdar'da sanki kenarda ameliyat oluyor,oyuna bir türlü girmedi o arada da 3'ü yedik ondan sonra değişiklik gerçekleşti,ben böyle işin...
Neyse sadece yenilmiş olduk grupta liderliğimiz devam ediyor.
13.Hafta
Rahat bir galibiyet aldık.Biz işi bitirdikten sonra son 10dk.'da Cangele tek kişilik resitali ile 2 gol buldu ama bu onun için teselliden öteye tabi ki gidemedi.
CL Grup 6.Maç
Gignac:2 / Huntelaar:2
Veloso'yu bu sefer Huntelaar'ın başına dikmedim o da 2 gol attı ama bu onlara yetmedi biz Porto ile yola devam ediyoruz Ajax ise UEFA yolcusu bu senede grupta sıfır çeken takım Aberdeen oldu.Yanlız Veloso bu Ajax'ı çok seviyordu hep Huntelaar'ın kafasına vuruyordu bu sefer orta sahada tuttum Veloso'yu maç boyu Enoh ile uğraştı kesin psikolojisi bozulmuştur.
http://img19.imageshack.us/img19/1790/adszvfh.jpg
http://img40.imageshack.us/img40/6647/adszxnl.jpg
http://img32.imageshack.us/img32/9149/adszaxi.jpg
Şampiyonlar Ligi'ne bizimle beraber doğrudan katılan Sivas ise grup mücadelesini 1 puan ile tamamladı.
14.Hafta
Rahat giden maçta Sinan'ın kendi aşarak attığı 2 gol beni saha kenarında çıldırttı ama oyuna 73.dakika da Semih'in yerine giren Halil yine yüzümüzü güldürdü ardı ardına attığı 2 gol ile Denizli'nin ipini çekti.
http://img268.imageshack.us/img268/310/adszyjh.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ld_Cup.svg.png
Dünya Klupler Şampiyonası için Japonya yolcusuyuz.
Dünya Klupler Şampiyonası Yarı Final Maçı
Adamlar cümbür cemaat defans yaptılar,bizim Volkan efendi de alın a die topu adamların ayağına verdi golu yedirdi.cardozo ise yine önde olduğumuz maçta son anlarda kazanılan penaltıyı kaçırdı bu ne istikrardır anlamadım ,nsan kazayla bile bir kere atamaz mı yaa:D
Finalde Brezilya temsilcisi Gremio ile oynayacağız oldukça zorlu bir maç olacak.
Dünya Klupler Şampiyonası Final Maçı
Ortada geçen bir maçtı golleri biz bulduk,kazandık.Müzemize çok değerli bir kupa daha götürüyoruz.Böylece katıldığımız her kupa mücadelesinden zaferle ayrılmış bulunuyoruz.Maçın adamı ise Mehmet Topuz oluyor.
Alacak kupa kalmamış yahu.:D Gençlerle devam et, uzun yıllar zirveden inmezsin. Zaten inecek gibi de durmuyorsun ama.:D
Evet kanka Serkan hocama katılıyorum :D
Artık 1 sezon sonra seni başka takımlarda görmek istiyoruz hocam.
Ya umduğumdan çok daha kısa sürede geldi başarılar ben 5'inci sezondan önce düşünmüyordum bu kadar zaferi hele de bu taktik ile tamamen macera için oynadık ama deli olaylar oldu defansta E.Güngör-Serdar kalede iki Volkan falan inananılır gibi değil benim için alttanda çok güzel oyuncular yetişiyor durdurulmamız çok zor ayrılma konusunda da Kastamonu'luyum ben Kastamanu 2.lig B'ye gelebilirse ilerleyen yıllarda oraya geçebilirim belki yoksa Fener'den başka takım düşünmüyorum şu anda.
Apar topar evden çıkmak durumunda kalmıştım kariyeri yine 2.sayfadan topluyorum:D Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Sadece iki maç oynadığımız Dünya Klupler Şampiyonasında en değerli oyuncular bizden seçildi,nasıl işse:p Turnuvaya dair şunu söylemeliyim takımın oyunundan hiç memnun olmadım ezmemiz gereken takımlar karşısında sıkıntılı durumlara düştük Japonya'nın havası suyu yaramadı heralde takıma :)
15.Hafta
Hafta içinde Şampiyonlar Ligi rakibimiz belli oldu kura şansımızı her zamanki gibi yine yokmuş rakip bir kez daha ManU.Bir kere eledik bir kere daha eleyebiliriz.Tabi geçen seneden kin beslemedilerse :D
16.Hafta
İki çok organize hücumdan çıkardığımız iki gol karşılığında Trabzon kalemizi bile göremeden maçı tamamladı.Çok ezici bir galibiyete imza attık.
17.Hafta
Bu maçla beraber ligin ilk yarısını tamamlamış olduk.Yabancı kontenjanımız olmadığı için transfer işi biraz zor.Galataasaray'ın serbest bıraktığı oyunculardan Semih Kaya kadromuza katıldı.Yine bir Gs'li Yaser ile de sezon sonu için anlaştık.18 yaşındaki bir regenin peşindeyiz,kendisini 16 yaşında iken istedik ama o G.Antep'i tercih etti o zaman fiyatı 750Milyar idi şu anda Leverkusen 8.5 trilyonluk bir teklif ile Antep'in kapısını çaldı bizde teklifimizi verdik bakalım bu sefer tercihi neresi olacak.Kendisi sağ kanat oynuyor bizde orada M.Topuz var yaşı artık 28.Kazım'ı sattık,Aydın beklediğim gelişmeyi gösteremedi en azından Caner'in performansına ulaşsa yeterli olacaktı ama o da olmadı bu adam bize lazım,bekleyip göreceğiz.
İlk yarının ardından veriler;
http://img268.imageshack.us/img268/5880/adszedk.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/6383/adsztcq.jpg
Yedğimiz gol sayısı daha da altlarda olabilirdi,takımın formu iyi Gs ise bu seneki performansı ile beni oldukça şaşırttı ve bizden tek puan alabilen takım.
Sizi genç bir yeteneğimiz ile daha tanıştırmak istiyorum arkadaşlar.Kendisi 2010-2011 sezonunun başında Zeytinburnu'ndan 250Milyarlık bonservis bedeli ile kadromuza katmıştık.Yavaş yavaş forma giymeye de başladı.Huzurlarınızda Gökhan Usta...
Evet arkadaşlar bizden bu gecelik bu kadar herkese iyi geceler.
:s_fenerbahce:
Kanka Gökhan Ustanın üzerine Düş Bence :D
Bence de Gökhan Usta ilk 11 yolu ac. Felaket bir oyuncu olacak gibi duruyor :D
yuh bu oyun bozuk :D sakaryam son sırada olamaz :D
Başarılar dilerim.İnşallah Sakaryamda oralardan kurtulur
Kadroya bak.. :zuhaha Kadro manyak olmuş.
G.Gönül'ün ardından fırsat buldukça oynatıyorum FTK'da 2 maç daha var gruplarda ikisinde de ilk 11'de çıktı.Bu sezon 15 maç civarında forma verebilirsem yeter ona :)
Sakarya'yı oralarda görmek benimde hoşuma gitmiyor açıkçası ama kadroları facia banko yolcu.
Regenlerle daha da manyak olacak şimdi biri geliyor.
FTK Grup 3.Maç
Halil Aydın şov devam ediyor,genç oyuncu gol makinesi oldu bile:D Kasap Konya Ferhat'ı sakatladı 6 ay sahalardan uzak kalacak.
Genç oyuncuyu Leverkusen ile girdiğimiz mücadele de biz kaptık bize 8.25 trilyona patladı zamanında 750 Milyara alamadık neyse sağlık olsun:D
FTK Grup 4.Maç
Gençler yine sahadaydı hiçbir as oyuncumuz bu maçta oynamadı.Halil yine şovunu yaptı Gs'yi kupanın dışına attık.
Urfa'lı arkadaşlara bir haberim var,Kupada çeyrek finalde rakip Ş.Urfa oldu.Kadıköy'e bekleriz :)
Biraz tuzlu olmuş bu adam ama sağlık olsun:D
Sezon sonunda 23 yaş üzerinde olan tüm oyuncularını gönderip gençlerle yeniden yapılan, değişik bir heyecan yaşarsın, yaşatırsın.:D
Valla sağlık olsun gençler için herşey feda olsun :p Ya bende gönderiyim gönderiyim diyorumda kıyamıyorum adamlara tarihe geçti bu adamlar hele bir sene sonu gelsinde.Gignac'ın suyu ısınıyor zaten 2 sezondur memnun değilim performansından ama takım ve camia çok seviyor onu göndersem başıma iş alırmıyım,bilmiyorum.Ama dediğin 2 sezon sonra kesin olur tamamiyle gençlere dönme işi daha sağlam bi takım yaratacak kadar genç yok ortada:D
FTK Grup
Yine grubumuzda sıfır çeken bir takım var:D ya anlamıyorum bir maçta defansa kapansan yine bir beraberlik çıkarırsın tuhaf yani :)
FTK Çeyrek Final 1.Maç
Beklenildiği gibi rahat bir galibiyet aldık.
18.Hafta
Galatasaray'ı Kadıköy'den çıkartmadık.Muazzam futbolumuz vardı yine her büyük maçta olduğu gibi.
FTK Çeyrek Final 2.Maç
Rövanşta da ellimizi kolumuzu sallayarak maçı alıyoruz.
Aydın Yılmaz bu maçtan 1 gün sonra antrenmanın ardından odama geldi ve hocam ben oynamak istiyorum bana yeterli şansı vermiyorsunuz dedi.Bende yeterli şansı verdim sana ama çokta kullanabildiğini söyleyemeceğim,ben ne zaman oynamana karar verdiğimde çıkar oynarsın ama durumdan şikayetçi olacaksan tercih senin dedim.O da hocam oynamak istiyorum ben eğer düzenli forma giyemeyeceksem gitmek istiyorum dedi.Gidecem diyene kal demeyiz uğurlar ola dedim ve Aydın satılık listesinde geçen sezon avrupa klupleri izliyordu kendisini sezon sonunda bir alıcı buluruz inş. ayrıyeten kontratı bitecek olan Emre Belözoğlu ile de sözleşme yenilemeyeceğim henüz bir yere imza atmadı onada kariyerinin kalan kısmında başarılar diliyorum.
19.Hafta
Antep'i sahadan sildik form durumumuz oldukça iyi yine yaklaşan ManU maçı öncesi bizim için iyi haber bu.
Takımın neredeyse tamamı milli oyunculardan kuruluda bu sefer işin cılkı çıktı 32 oyuncu birden milli takımlara gitti sakatlık falan yaşamadan dönerler inşallah zaten Gökhan Gönül sakatlandı 1 ay yok.
20.Hafta
Gençleri saldık sahaya rakibi doğal olarak ezdik ama 2 stoperimiz Sertaç Eren ve Hasan Erbey ayaklarından birer kere rakibe topu verdiler onlarda attı performanslarından sezon başından beri memnun olduğum söylenemez inanılmaz bir hata yapıp gol yediriyorlar toparlamazlarsa ikiside yolcu.Aynı şeyler V.Babacan içinde geçerli.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O riski önümüzdeki sene almayı pek düşünmüyorum işin aslı:D kadro zaten genç 3 tanede iyi oynama şansı bulan regen var bunların yanına 3 tanede seneye eklesek 2 sene sonrası için sağlam bir ekip olur o zaman revizyona gidebilirim.Zaten mümkün olduğunca Türk oyuncular ile oynamak istiyorum.:)
CL 1.Eleme Turu 1.Maç
Öne geçtiğimiz maçta oyun olarak fena değildik ama Emre Güngör ve Marcelo'nun ortak hatası hatta çok sinirlendim ortak eşşeklikleri golu yedirtti bize.Gignac kaçırdıkları ile çıldırttı herkesi suyunu kendi kaynatıyor.2 topumuzda direkte patlayınca sahadan beraberlik çıktı turdan umutsuzum Cardozo'nun yanında Gignac'ta Laurito'da çok formsuz Semih ve Halil kalıyor geriye ne yapacam bilmiyorum.Bu sene CL maceramız erken son bulacak gibi.
Maç sonu basın toplantısına Mendiondo'yu gönderdim ( ya onuda kovamadım bi yönetim tazminatı yüksekdiyoe göndermiyor adamı:D ) geçen sene artistlik yaptığı Sir için bu sefer saygı duyduğum bir teknik adam falan gibi açıklamalar yapmış kuyruğunu toplamış yani tırsak adam insan takımı ateşler biraz.Bala aldılar beraberliği falan demeyi becerememiş.
21 ve 22.Hafta Maçları
G.Birliği kaleye isabetli şut atmadan Emre Güngör'ün kendi kalesine attığı golle öne geçti 88'de "Cesur Yürek" sahneye çıktı maçı aldık.Altay'da 1 kere geldi golu buldu nasıl beceriyorlar 1 kere gelerek hatta bazen hiç gelmeyerek gol bulmayı anlamıyorum bir de ben becerebilsem şunu:D deplasmandaki ManU maçında lazım olur:D
23.Hafta
Rakip az ve öz geldi yine:D "Cesur Yürek" 90'da gençleri fecii bir fırçadan kurtardı yatıp kalkıp dua etsinler balta sapını hazırlamıştım.
FTK Yarı Final 1.Maç
Bu seferde bunlar 3 şutta 2 gol attı:D Gençlerimiz ciddi bir maçı bekliyorlarmış demekki iyi oynadık Semih abileride 2 nefis gol attı ardı ardına sonra ardı ardına 2 şaka gibi gol yedik bu kadar basit golleri bir biz atamıyoruz çıldırıcam ya oyun bize karşı herhalde:D
Bu gece yeniden uğraşamayacağım,uykuda bastırdı artık herkese iyi geceler...
UrfaSpOruma Bak :D İlker Urfa Spor Ss sini Atsana KAcıncı Ligdeyiz Su an :D
Galibiyet serileri devam ediyor. Manchester macında iyi oynamana ragmen beraberlik almıssın. Sanslı Manchester:D
Urfa'yı koyarız tabi,2.Lig B'de oynuyorlar:D o ManU'nun balına ben:D
24.Hafta
Nöbetçi golculer iş başındaydı.Makus talihimiz ise devam ediyor gol yeme konusunda çıldırma noktasına gelmiş durumdayım ki bu durum bize pahalıya da patladı...
CL 1.Eleme Turu 2.Maç
ManU daha iyi oynadı ama Toulalan'ın biri kornerden olmak üzere 2 kafa golu öyle bir adam nasıl yapabiliyor bunu ben anlamadım anlayan varsa da beri gelsin:u:.Avrupa maceramız erken bitti yine 2 topumuz direkte patladı gerçekten ilginç şeyler olmaya başladı maçlarda.
25 - 26 ve 27.Haftalar
Ezici oyunumuz skora bu sezon genelinde olduğu gibi yine yansımadı.
Gignac uyanma sinyalleri verdi attığı 2 golle.
http://img115.imageshack.us/img115/8157/adszgpv.jpg
Artık benim için sözün bittiği nokta yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum :D Rakipleri,hakemleri,federasyonu falan aştık FM'ye karşı mücadele ediyoruz artık :D Sene başından beri istisnasız her maç aynı mevzu sağlık olsun böyle de toplayacağız kupaları.CL gitti elden ama :D
29.Hafta
Böylede galibiyet olmaz ama:D tek kale top oyna 3 gol penaltıdan gelsin!Halil'i 3 kere ceza sahasında indirdiler 3'ünü de gole çevirdik,tuhaf bir maç daha geride kalıyor.
Oyun cinlerimi tepeme çıkardı şimdilik bu kadar arkadaşlar...:)
Hocam scoutları tüm ülkelere yolla
Ondan sonra tüm gençleri al listede sana gösterilen en iyi gençleri sonra kur takımını
İlker Bende Gözlemleyebilirim Sana Oyuncu İsteren Tabiki :D
:) benim Dinarspor'un gözlemcileri bile buluyor yaww :D ya da bulduklarını sanıyolar :p
hehe bulduklarını sanmasıda başarı:D
Hocam sen gözlemlemekle yorulma sen bu gözlemcilere ders ver adam olurlar belki biraz:D
Abi sorma seninkiler bence de sanıyoda:D benimkiler hiçbirşey yapmıyor balta girmemiş ormanlardan adam öneriyorlar bana amaçları neyse :D
30.Hafta
Bu maçın ardından TSL'de üst üste 4.kez şampiyonluğumuzu ilan ettik,ortada lig falan kalmadı artık futbolda ülkeye hakim olan takım biziz.Üst üste 4 sene namağlup şampiyon olduk (daha bu sezon bitmedi ama yenileceğimizi pek zannetmiyorum kolay maçlar kaldı)
FTK Yarı Final 2.Maç
Şampiyonluğunda gazı ile Trabzon'u Kadıköy'de yerle bir ettik.Lig maçında 4-4-2 ile sahaya çıkan Trabzon bu maçta 4-5-1 ile sahadaydı.
31.Hafta
Bu maçta Halil çok etkili oynadı savunmayı çok hırpaladı ardından gelenler golleri attı.
32.Hafta
Bu maç öncesi genç yeteneklerimiz milli takımlara gidince iyice çorba olmuş bir takım sahadaydı ama ne yapacaklarını biliyorlardı nitekim yaptılar kazanmaya devam.
FTK Finali
4'ü bulduktan sonra yine saldık oyunu haybeye 2 gol yedik Türkiye Kupası bir kez daha müzemize geliyor.
33.Hafta
Şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçtn sonra bile bu kadar keyiflenmemiştim:D Denizli'yi yendik ve Denizli küme düştü :D
UEFA Kupası Finali: Lyon:1 - Liile:0
Şampiyonlar Ligi Finali: R.Madrid:0 - Arsenal:2
Bizi eleyen ManU çeyrek finalde Arsenal'e toplamda 4-2 yenilerek elenmiş.
34.Hafta
Sezonun kapanışını Sivas'ta Halil Aydın yaptı.
Sezon Bilgileri
http://img232.imageshack.us/img232/1862/adszdct.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/3379/adszuxjrmx.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/5176/adszsdf.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/5729/adszkit.jpg
Yani bu yenilmezlik serisinin ardından bizi yenecek takım efsane olur :D Cardozo'yu ligde çok oytanmadım bu sezon Sercan'da coşunca gitti gol krallığı ama farketmez Cardozo gönüllerin kralı :D Formayı yine mümkün olduğunca eşit dağıtmaya çalıştım ama Hasan Erbey ve Sertaç Eren vasat bir görüntü çizdiler onlar gidecek yanlarında V.Babacan'da olabilir.
Önceki mesajda vermeyi unuttuğum Sanliurfa;
:D Güzel Bitirmişsin İlker Urfasporumda Fena Gitmiyo :D
Hadi Bakalım Bekliyoruz Ben Bu Sezon 1. Cıktım Grubtan :D
Avrupa klupler sıralamasında 13.sıradayız.
İşte profilim:D
Taraftarların benim yönetimimdeki Fenerbahçe'de belirledikleri en iyi 11;
Cardozo dengesizine dikkat:D 157 maçta 156 gol:D
Yeni sezon transfer bütçemiz,büyük başkan oleeyyy:D ;
Öncelikle Marcelo'nun yerine sağlam bir sol bek lazım Wilshere ve Laurito'yu da kiralık göndererek açılan kontenjanı stoper mevkisi için kullanmayı düşünüyorum 1 şampiyonlar ligi daha alayım da ayrılabilirim bir ihtimal :)
:D Hadi Bakalım :D Bir Dünya Starı Transferi Bekliyorum :D
Bu yenilmezlik serisini rekorlar kısmına koysunlar lütfen:Dmüthiş bi seri ilker hocam tebrik ediorum.Keşke avrupada da aynı şekilde gidebilseydin:)Tek istediğim olay artık bu takımın klasına yakışmayan emrenin yerine sağlam bi stoper gelmesi:Dinler(büyük bi takımdadır muhtemelen:D) yada nuriden birini moutinhonun yerinede monte etsen bence aksamaz orta sahan.sol bek bende hayrettindi 7.5$M fiyat yapmıştı ve müthiş oynuyordu.marcelo bence gereksiz:)seneye şamp liginde en az final inşallah:)
TR liginde 136 olmuş yenilgisiz seri :D yaww sırf bu yüzden uzun seneler oynayamıyorum TR ligini... bir süre sonra TR maçları angarya gibi oluyor :( avrupada başarılar ilker...
Süper Gidiyorsun Şl yi al artık
Hocam yabancılarıma kıyamıyorum ya:D regenleri bekliyoruz sağ tarafa geldi bir tane yukarda ss'i var Gökhan Usta.İnş. bir tane de sola gelecek:D
Abi teşekkürler.Zaten bir kaç gün ara verdim dediğin gibi TR angaryaya döndü özleyeyim takımımı,regenlerimi biraz:D
Sağol hocam.ŞL'yi bir kere aldık,zaten almadık sadece UEFA Kupası kaldı onuda alamayız:D
Masallah renktasim. Cok klas götürüyorsun.
Çok iyi bir seri :).Başarılar.
Çok başarılı sezonlar geçirişin kadro iyi bütçede süper bir yıldız transferi bekliyorum
Daha iyilerinide yapacaksin, süphemiz yok..
Süper bitmiş bu sezon da. Seneye nokta transfer bekliyorum. Ama Fenerbahcenin basından ayrılma. Favori personeli olana kadar devam.