Mustafa bugün dünyaları kaçırdı.Biri gol olsa zaten turu geçicektik.Necati'de maşallah öyle bir hırs yapmışki 90 dakka at gibi koştu.Sonuç olarak tek üzüldüğüm rakiplerin sevinmesi..
Mustafa bugün dünyaları kaçırdı.Biri gol olsa zaten turu geçicektik.Necati'de maşallah öyle bir hırs yapmışki 90 dakka at gibi koştu.Sonuç olarak tek üzüldüğüm rakiplerin sevinmesi..
Arkadaşlar sadece Galatasaray'a değil tüm 3 büyüklerin maçında böyle şeyleri görüyoruz mücadele süperdi gerçekten harikaydı iki takım tebrikler Antalyaspor ayrıca Emre Çolak ve Neill'e kocaman alkışlarımı gönderiyorum..
Quote:
Gerçekten Aygün.Arda gerçekten harikaydı.Toplarımız direkten döndü.Penaltı bile direği sıyırdı.Şanssızdık...
Şanssızlığı kırmak kendi elinde oyuncuların. 24 şu içinde 4 tanesi gol olmazmı yahu. nasıl futbolcular bunlar. birde aldıkları paralara ne demeli.
Bu mudur aldığınız paraların karşılğı??
Sokaktaki bi adama verin bakalım senelik 1milyon euro nasıl maradona kesilir...
Futbolcularımızda sıkıntı var. Çok sağlam cezayı hakediyorlar artık
Bence kaçırılan pozisyon başına para ve idman cezası kesilmeli artık başka yolu yok!!!!
Maçın en kötü adamı Mustafa Sarp'tır. Kaçırdığı gollerden birini yazsaydı bunlar olmazdı belki de. :)
İşte teknik adamlık burda ortaya çıkacak.
Hakedenlere formalarını vereceksin. sahara ruh gibi gezinenlere vee veee özellliklee bulduğu pozisyonları harcayanlara büyük meblağlar şeklinde cezalar vericeksin. Üsütne idman cezası. bak bakalım bidaha kaçıyoru pozisyonlar...
Disiplin şart. çok dağıldı takım. çok...
Ya ben hakemi çok beğendim saçma zaman geçirmelere ve sakatlamaya yönelik sertlikteki hareketlere hiç acımadı ama birilerinin bir şeyler yapması lazım yoksa ülkemizde sağlam yıldız veya bu potansiyeli taşıyan genç olmayacak aşırı sert oynuyolar hatta bi ara sanırım Sedat'tı Caner'i itti çekti en sonunda kafasına bi tane şaplak attı ayıp ama bu yaptıkları gencecik çocuklar bunlar...
Neden rezil olmak olsun ki? Zaman geçirmek için yapıyor adam gayet normal değil mi skor takımı lehine iken?
Delikanlı gibi oynamayan rezil durumuna düşer. Eğer ben Anadolunun güçlü bir klübüyüm diyorsan savaşarak oynayacaksın. Yatarak değil. Yatmanında bir adamı vardır.
Adam top bizim yarısahadayken yere atıyor kendini. Ayağını tutuyor. arda Geliyor kızıyor numara yapma diye. Yere düşen , düşen değil yatan diyelim Ardaya kızıyor. Ayağını gösteriyor. Ben bile sandımki gerçekten sakatlandı. Adam sedyeye bindi saha kenarına Geldiği "an"da sedyeden atlıyor dimdik ayağa kalkıyor.
Korkacak tabi yahu adam. Ama ben bunda rezil bir durum görmüyorum sonuçta Galatasaray ile oynuyorsan.
Antalkya tamamen yapılması gerekeni yaptı. Kmse antalya şöyle yaptı böyle yaptı diye konuşmasın.
Kendimize bakalım önce, daha sonra antalya gelir
Sarp ne yaptı maçta???
Keita ne yaptı??
Dos Santos hayalet sanki
nerde eski uğur uçar???
mehmet topall...bi sakatlandı bitti gitti..
daha dvm ederimde yazık ellerime..
Tüm takıma büyük ceza lazım. Özellikle maç seçen ve bulduğu pozisyonları sanki evinde pes oynuyormuş gibi dışarı atan futbolcularımıza!!!
Galatasaray'ın defansı ve hücum hattı bu kadar kötüyken Antalyaspor'un tur atlıyacağını düşünüyordum nitekim öylede oldu. Tebrikler Yarı finalist Antalyaspor.
Herkes 2. golde Mustafa Sarp'ın hatasından bahsetmiş ama Mustafa kadar Emre Çolak'da suçludur. Takımın atağa çıkarken defansının dengesi kaybolmuşken orta sahada öyle top kaybedersen Necati Ateş gibi bulduğunu yazan bir forvet gözünün yaşına bakmaz.
Mustafa Sarp adamı deli eder yav.O kadar net pozisyonu nasıl kaçırdı anlamadım.Antalyaspor atamayana atarlar icabı yaptı.Elenmeyi haketmedik zaten son dakikalarda yaşananlar rezillikti Elano çok güzel oynadı maçın adamı Elano ve ya Caner diyebiliriz.Bakalım Antalyaspor,Trabzonspor karşısında ne yapacak?
Bir acidan iyi oldu GS icin, simdi en azindan 2 agir Trabzon maci oynamayacak ve tum konsantrasyonu lige ve Avrupa Kupasina verecek. Hos, bu oyunla zaten Ath. Madrid'e karsi pek sansiniz yok ya, ama Avrupa'da GS her zaman 2 vites yuksek oynuyor.
FB bu sene de kupayi alamazsa bir dahaki seneler katilmasin daha iyi.:)
Benim gonlum Trabzon'dan yana, Senol Gunes'ten sonra cok iyi futbol oynuyorlar ve bence kupayi hak ediyorlar, insallah Trabzon finale cikip alir kupayi.
Antalya ya helal olsun.Adamlara iftira atıldı çıkıp çatır çatır oynayıp alınlarının hakkıyla yarı finale cıktılar.Necati ve özellikle Yalçın ın tebrik ederim...
Athletico Madrid'in forvetleri Veysel ve Necati degil, orta alaninda da Korhan ve Sedat yok. GS orta alani bu kadar bos birakirsa ve defansin arasina bu kadar kolay adam kacirirsa pek sansi olmaz.....
Konuyu Fenerbahçe'ye niye getiriyorsunuz ki saçma..Burada Antalyaspor maçı konuşuluyor.Gerçekten defansta sorun büyük.Eğer bu maçta ki gibi oynayacaksak Simao,Agüero,Forlan gibi oyuncular bu defansı yıkıp geçerler ancak ben Rijkaard'a güveniyorum.Bi bildiği vardır.
Antalyaya Bak Sen:D Helal Olsun Valla Adamlara. Eğer Fenerbahçe Bu Senede Alamazsa Bencede Bir Daha Katılmasın Türkiye Kupasına.
at.madrid'i barcelona falan zannediyosun herhalde sen.onların savunmasın da neill'le servet yok.bizden beter haldeler.zaten biz bu oyunumuzu oynarsak o renklere bürünmem.
valla at.madrid maçı çift maç olduğu için ilk maçta bu kadar açık vermeyiz avantajlı skoru da aldıkmı.ali samiyende antalyaspor dan ders alıp zaman geçirmeyi öğrenicez merak etmeyin.
bende onu diyorum zaten galatasaray her türlü geçer atletico hem fikir olduğumuza sevindim.
Bu hafta ligde maçımıızın olmamasını avantaja çekebiliriz.Oyuncular iyi kondisyon depolarsa At.Madrid'i devirebiliriz hiç bir engel kalmaz.Necati'de yaka yaka bizim canımızı yakıyor hep olcak iş değil ancak ilk dakikalarda Necati'ye bir şey oldu yere düştü felan tam anlayamadım ama korkuttu beni.