Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 70.83%
  • Antalyaspor

6 25.00%
  • Berabere

1 4.17%
1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bir acidan iyi oldu GS icin, simdi en azindan 2 agir Trabzon maci oynamayacak ve tum konsantrasyonu lige ve Avrupa Kupasina verecek. Hos, bu oyunla zaten Ath. Madrid'e karsi pek sansiniz yok ya, ama Avrupa'da GS her zaman 2 vites yuksek oynuyor.
    FB bu sene de kupayi alamazsa bir dahaki seneler katilmasin daha iyi.
    Benim gonlum Trabzon'dan yana, Senol Gunes'ten sonra cok iyi futbol oynuyorlar ve bence kupayi hak ediyorlar, insallah Trabzon finale cikip alir kupayi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bir acidan iyi oldu GS icin, simdi en azindan 2 agir Trabzon maci oynamayacak ve tum konsantrasyonu lige ve Avrupa Kupasina verecek. Hos, bu oyunla zaten Ath. Madrid'e karsi pek sansiniz yok ya, ama Avrupa'da GS her zaman 2 vites yuksek oynuyor.
    Benim gonlum Trabzon'dan yana, Senol Gunes'ten sonra cok iyi futbol oynuyorlar ve bence kupayi hak ediyorlar, insallah Trabzon finale cikip alir kupayi.
    bu kadarda kör olmayın ya.galatasaray tek kale top oynadı ve de çok iyi oynadı.at.madrid gelsin biz bu oyunla onları yenemezsek bende fenerli olurum bu kadar büyük konusuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    bu kadarda kör olmayın ya.galatasaray tek kale top oynadı ve de çok iyi oynadı.at.madrid gelsin biz bu oyunla onları yenemezsek bende fenerli olurum bu kadar büyük konusuyorum.
    O zaman sen yavaştan sarı lacivert renge bürünsen iyi olur. Galatasaray bu defansla bu hücum hattıyla Atletico Madrid'i yenemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    tabi doğru söylüyorsun arkadaşım. galatasaray'ın karşısında mavi formalarıyla man city'yi izledim. gs, man city'ye karşı bile tek kale oynadı. atl. madrid'i mi yenemeyecek?

ayrıca bu sezon gs'nin şampiyon olma ihtimalini çok net söylüyorum sakın bana kızmayın %0. bana kalırsa gs ilk yarıdaki(ligin) kadro kalitesini koruyamadı ve iki tane kapalı kutu adam getirdi(neill'i bunlardan ayırıyorum.). ikisininde oynadığı maç sayısı çok az ve dolayısıyla kopndüsyonları yok. kısacası hazır değiller. eğer gs'de madem haldun üstünel gibi bir yönetici var o zaman hazır olan oyuncuları alması gerekiyordu. örnek verecek olursak geçen sene ernst bjk'ye gelmeden önce bundesliga'da 17 maçın 16'sında oynamıştı. sonuçta devre arası yapılan transferin tutma olasılığı futbolcunun kalitesi ve en önemlisi maç kondüsyonuyla doğru orantılı. jo ve santos'da yetenekli oyunlar ancak fizik güçleri olmadığı için ben şahsen pek bir katkı sağlayacaklarını düşünmüyorum.

saygılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    O zaman sen yavaştan sarı lacivert renge bürünsen iyi olur. Galatasaray bu defansla bu hücum hattıyla Atletico Madrid'i yenemez.
    at.madrid'i barcelona falan zannediyosun herhalde sen.onların savunmasın da neill'le servet yok.bizden beter haldeler.zaten biz bu oyunumuzu oynarsak o renklere bürünmem.

Athletico Madrid'in forvetleri Veysel ve Necati degil, orta alaninda da Korhan ve Sedat yok. GS orta alani bu kadar bos birakirsa ve defansin arasina bu kadar kolay adam kacirirsa pek sansi olmaz.....
    valla at.madrid maçı çift maç olduğu için ilk maçta bu kadar açık vermeyiz avantajlı skoru da aldıkmı.ali samiyende antalyaspor dan ders alıp zaman geçirmeyi öğrenicez merak etmeyin.

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Fener'li olmak bu kadar kolay değil..
    bende onu diyorum zaten galatasaray her türlü geçer atletico hem fikir olduğumuza sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kendi ağzınla da söylemişsin zaten o maçla bu maçın havası bir olabilir mi?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri