Stad dışı olaylarda Ankara'da oynanan maçta 2 takım ceza aldı. Deplasman takımı olmasına rağmen Beşiktaş almıştı.
Printable View
Stad dışı olaylarda Ankara'da oynanan maçta 2 takım ceza aldı. Deplasman takımı olmasına rağmen Beşiktaş almıştı.
Herkes istediğini desin Türkiye de hangi şey doğru oluyorki bence pek fazla şaşırmamak lazım bu karara..Acaba fenerli arkadaşlar aynı şey kendi başlarına gelse bu konuda olduğu kadar ''objektif'' olabilecekler miydi? tabiki şuan ''evet olurduk'' ''biz gördüğmüzü söylüyoruz'' falan diyebilirler ama öle bir ortamda burdaki gs li arkadaşlardan farklı konuşacaklarını düşünmüyorum bikaç gerçekten objektif yorum yapan arkadaşı dahil etmiyorum tabiki bu yoruma neyse sonuç olarak hayırlısı olsun..
Belkide yine bizimkiler şişe falan atacak 5 maç saha kapanacak bu daha çok işinize gelcek :)
Levent Kızıl bu olaya el atamamış tüh yazık oldu şimdi bak. Bursaspor ve Ankaragücü'ne küfür eden Galatasaray taraftarı Tribünden adam atan Galatasaray taraftarı sahası kapanan Ankaragücü.
Standart çok iyi bravo Tff.
Hiçbir stadın kapatılmaması lazım. Çünkü; içeri girerken bizi takımın güvenlik çalışanları değil, polis arıyor. Stada bıçağın girmesini polis sağlıyor kulübün bir suçu yok. Nede olsa kulübün sorumluluğu değil. Devletin sorumluluğu...
Diyarbakırda yaşananlarda kulübün suçu yokki, orada bulunan insanlar yapıyor. Stad kapatılması, hükmen yenilgi alınması yanlış oldu.
Stadlarda küfür ediliyor, bu kulübün sorumluluğu olamaz ki, orada bulunan insanlar yapıyor.
Yazdığım yorum ile bunları belirtiyorsun.
Tribünde kavga çıkarsa buda kulüp sorumluluğudur. Nasıl orada birisi bir kavga yüzünden bıçaklanıyorsa, bu kavgada birisi aşağı düşüyorsa bu kulüp sorumluluğudur. Stadın kapatılması gerekirdi.
Ama ben kapatılmadığı için mutluyum, televizyon karşısında hiçbir zaman seyircisiz maçlardan zevk alamadım kaldı ki, bu bir derbi olduğundan seyircisiz oynatılma cezası verilmedi. Yarın aynı olay Fenerbahçe, Beşiktaş'ın başına gelirse TFF gene aynı kararı verecektir.
Eğer bundan sonraki maç bir anadolu kulübü ile oynansaydı o stad kesinlikle kapatılmıştı.
boşa yapıyoruz tartışmaları :) gülüp geçeceksiniz, mantık aramayacaksınız verilen kararlarda. çünkü bu T.F.F. :D
Arkadaşlar silinen mesajların hesabını burada değil özel mesaj yoluyla ya da destek merkezi aracılığıyla sormanızı rica ediyorum.
Bu olay sonunda saha kapansa, bazı ''çılgın'' taraftarlar ezeli rakiplerinin maçlarına giderek tribünlerden atlamaya başlar ve sağ kalırlarsa kendi takımdaşları tarafından gazi muamelesi görürlerdi.
Aynen , olay hiç bitmezdi kendilerini feda ederlerdi .