Gerçekleri söylemek ne zamandan beri Gs düşmanlıgı oldu?
Printable View
olmiyan seyi carpitmak dusmanlikdan , garezden baska hic birsey degildir , ben maci canli izledim boyle biseyi farketmedim , macdan sonra 2 saat daha yorumlari falan izledim digiturkde 1 kisi bile bahsetmedi boyle bir olaydan ama ne hikmetse bir fenerli arkadasimiz boyle 2 resim alip 2. nouma vakasi demis , bu garez ve dusmanlik hatta cekememezlikden baska birsey degildir
Sahayı kapattırmaya çalıştınız olmadı şimdi de takımın en iyilerinden bir oyuncuyu cezalandırmak istiyorsunuz.Anlayabiliyorum tabii sizleri :) Nouma'yla alakası yok bu durumun.Medyanın amacı olayı en büyük şekilde büyütebilmek.Bunu da başarıyor.
Boş konuşmalarınız gerçekten beni güldürüyor biz 1 yıl boyunca sizle maç yapsakda farklı galibiyetlerin tadını çıksak diye bekleriz hep bu günler bizim eğlencemiz sizin kabusunuz olmuştur ama siz hala yüzsüzce ''sizi anlayabiliyorum,bizden cok tırsıyorsunuz'' tarzında kendinizin bile inanmadığı laflar söyleyip burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur :) Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
Anladımki bu olay bi kaç çapsız taraftar sitesinin abartmasından başka bir şey değil.
yav Keita'yı bi çözemedim gitti su 2 metre uzağına düşüyor bu yere atLıyor yav takıma da zarar veriyor ama bu pozisyonda video görüntülerine bakmadan karar vermek yanlış olur ama yaptıysa ceza alalım ben kabullenirim...
Katılmıyorum,eğer böyle bir olay olursa Galatasaraylı arkadaşlarımdan hiçbirinin hiçbirşey demeye hakkı olmaz,fakat Fenerbahçeli olanların da o hareketi yapanı savunma hakkı olmaz.
Eğer biri öyle bir şey yaparsa,bence bu forumda yorum yapmayı bırakmalı o kişi.Fanatiklikle ilgili ciddi sorunları vardır bunu yapacak kişinin.
konu kaydığından mütevellit, kilitlenmiştir. biraz ortam yumuşasın, uygun görülürse tekrar açılır.