Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: İkinci Nouma vakası!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maçı televizyondan izlerken bizde şaşırmıştık ne yapıyor bu adam diye.Trabzon taraftarının da tepki sesleri duyuldu hatta. Çok merak ediyorum TFF bunu nasıl kurtaracak.Para cezası verirler belki yine

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

son haftalara doğru her takımın ufacık bir hareketi diğer takım taraftarlarına batar oldu her takım için söylüyorum bunu bu kadar kasmayın kendinizi gidin ders falan çalışın bir maçtan sırf bişey çıkarmak için 20 kere izleyen adam tanıyorum etrafımda rahat olun biraz..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Togiii View Post

Aynı şey sonuçta ona veriyorsa buna vermiyo TFF.Adaleti sağlayamıyor demekki.Kimse burda kendi takımı için TFF adaleti sağlamıyor demez.Üstte bir arkadaş öyle yazmışta sonuçta o pozisyonda TFF ceza vermiyosa buna veriyosa gene adaletli olmuyor.Volkana veriyorsa Keita'ya vermiyorsa gene adaletsiz olay bu.İlla böle oldu diye TFF Galatasaraylı diyosanız daha ne diyelim ztn.

Benim yazımı kastediyosan eğer, ben yazımda federasyon Galatasaraylı demedim. Herkes kendi takımının haksızlığa uğradığını düşünüyor dedim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vallahi çok eğlenceli oluyor böyle birinin ceza alacak bir mesaj yazması. Gülerek izliyorum. Cezayı veriyor vermesi gereken yöneticimiz, sonra bakıyorsun ki üye susuyor.

Forum kurallarımızı forum sayfası ilk açıldığında okumanız gerekir. Özellikle buraya yorum yazmadan önce mutlaka okumanız gerekir. Belli bir standart oluşturduk ki taraftar forumuna dönmesin bura.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Carlos Amerikan Güreşi'ne merak saldığı için suçludur, Keita da aynı dilde cevap verdiği için.

Taraftar şişe attığı için suçludur, Keita şişeyi alıp federasyon görevlisine götürünce suçlu bulunduğunu görüp, şeye yasal yaptırım yapılması için atlar, lisanslı yüzlerce futbolcunun yaşamını tehlikeye atan şeye aynı dilde cevap vermeyip aktörlük yapma gereği duyduğu için suçludur.

Volkan direk tribünlere bakarak avuçladığı, Keita ise dönerken şortunu düzelttiği ve dönerken 1 saniyelik bir süreçte yüzü tribüne dönük olduğu için suçludur.

Son cümlemi de kendin anla...
    Bu arada Keita'yı tebrik ediyorum.Suyu atanlara uymayıp sahtekarlığa başvurduğu için.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben cezama razıyım, cezada standart olduğu sürece...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu arada Keita'yı tebrik ediyorum.Suyu atanlara uymayıp sahtekarlığa başvurduğu için.
    Çok iyi oldu, çok da güzel iyi oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hırsızın hiç mi suçu yok? biz zaten keita nın kendini yere attığını kabul ediyoruz ama nedense kimse o şişe niye atıldı diye sormuyor benim anlamadığım konu bu. zaten keitanın yere attığını kendini herkes gördü ee daha ne tartışılıyor anlamadım ??

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

ceza işine gelince keita ya ceza filan verilmez hafta içindeki karardan sonra rengini belli etti pfdk.
    Kesinlike katılıyorum, PFDK iflas etti.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Lütfen arkadaşlar biraz daha sakin olalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

konu dışına çıkmayalım lütfen. keita'ya ceza gelecek veya gelmeyecek. bunu bu konu altından tartışacakken neden eskilere dönüyorsunuz?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ortamı germeye ne gerek var şimdi durup dururken ?? bazı üyelerin bilerek milleti kızdırdığını ve ''bakın şimdi nasıl cevap yazıcaklar'' diyerek oturdukları yerden güldüklerini düşünüyorum..

Neyse sonuç olarak suçlu olup olmadığını TFF izleyip karar verecek suçlu görürse cezasını verir..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ayıptır yahu Keita'da insan kaşınamaz mı .İyi ki forumu kapatmışım burada ne kavgalar dönmüş .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Genel olarak yorumlara baktım da, tribün tepkisi ceza vermek için kıstas olamaz. Tribün rakip takımla ilgili herşeye tepki verir maçta. Resimlerden net olarak bir şey anlaşılmıyor, ben maçın tamamını izledim orada da dikkatimi çekmedi. Sadece benim değil Lig TV'nin de dikkatini çekmemiş ki bu konu ile ilgili bir tekrar yada görüntü vermediler maç içinde. Bence ceza gelmez. Gelirse de kimse bir şey diyemez.

Su şişesi olayına gelince, o yabancı maddeyi atan suçludur öncelikle. Çünkü olaya sebebiyet veren madde atandır. Neden - sonuç ilişkisi diye bir şey var. Ha Keita'nın yaptığı doğru değil, etik değil. Onu savunmuyorum. Ama adam belli ki bu yabancı madde olaylarına yabancı, Fenerbahçe maçında da yaptı buna benzer hareketler. Nedenini ancak kendisinden öğrenebiliriz herhalde.

Başlık bence çok acımasız bunu da belirteyim, Nouma'nın olayı çok barizdi. Neyse, hayırlısı olsun...

bu saatten sonra ceza meza kalmaz. standart zaten olamaz. son zamanlarda verilen cezala ve içinde bulunduğumuz durum, önceden verilen cezalarla karşılaştırılıp verilecek olsaydı daha çook farklı cezalar verilmeliydi birkaç hafta önce.
    keitanın ne yaptığını anlayamadım ben maç sırasında. önden çekim bulursa federasyon bir ceza verir. ama "gereken" cezayı verebilir mi ya da verir mi bilemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ne yani herkesin kaşınıyor.Benim bi yerim kaşınsa duramam kaşımadan.Sahada olanlar hiç bir şey yapmayacak bunu istiyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Ne yani herkesin kaşınıyor.Benim bi yerim kaşınsa duramam kaşımadan.Sahada olanlar hiç bir şey yapmayacak bunu istiyorsunuz.
    Bu yorumun üstüne bu konuya bir daha cevap yazılmamalıdır.

Bu cevabın önünde saygıyla eğiliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ne cok GS dusmani varmis ya , firsat araniyor ki bu durum olsada saldirsak diye , devam gencler devam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

futbolcu numara da yapar istediğini yapar.çok futbolcu var böyle fenerde de var merak etmeyin.her futbolcu küfür eder ismail abi bunu sende biliyosun.emre nin nasıl küfür ettiğini nasıl hakemin üstüne yürüdüğünüde gördük biz.burda keita'nın suratı tribüne dönmüş diye hareket yaptı deniliyo.ismail abi sen o resimleri koyarak kendini yalanladın bir nebze.volkan la runje tribüne bakarak yapıyor göz göre göre.keita'nın tribüne bakıp bakmadığı meçhul.ben maçı 90 dakika izledim hiç bir tepki görmedim duymadım nedense.top keitaya gelince protesto ediliyorumuş.onuda görmedim duymadım.2 tane saçma sapan resim koyarak belli olmuyo hareket yapıp yapmadığı.burda tartışma sabaha kadar devam eder.herkes bişeyi gösterir.bu böle yaptı şu şöle elledi bu böyle tuttu şu küfür etti vs. bunları geçin de futbolunuza bakın birazcık. hadi herkese iyi akşamlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ne cok GS dusmani varmis ya , firsat araniyor ki bu durum olsada saldirsak diye , devam gencler devam
    Gerçekleri söylemek ne zamandan beri Gs düşmanlıgı oldu?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Gerçekleri söylemek ne zamandan beri Gs düşmanlıgı oldu?
    olmiyan seyi carpitmak dusmanlikdan , garezden baska hic birsey degildir , ben maci canli izledim boyle biseyi farketmedim , macdan sonra 2 saat daha yorumlari falan izledim digiturkde 1 kisi bile bahsetmedi boyle bir olaydan ama ne hikmetse bir fenerli arkadasimiz boyle 2 resim alip 2. nouma vakasi demis , bu garez ve dusmanlik hatta cekememezlikden baska birsey degildir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sahayı kapattırmaya çalıştınız olmadı şimdi de takımın en iyilerinden bir oyuncuyu cezalandırmak istiyorsunuz.Anlayabiliyorum tabii sizleri Nouma'yla alakası yok bu durumun.Medyanın amacı olayı en büyük şekilde büyütebilmek.Bunu da başarıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Sahayı kapattırmaya çalıştınız olmadı şimdi de takımın en iyilerinden bir oyuncuyu cezalandırmak istiyorsunuz.Anlayabiliyorum tabii sizleri Nouma'yla alakası yok bu durumun.Medyanın amacı olayı en büyük şekilde büyütebilmek.Bunu da başarıyor.
    haklısın dur daha neler çıkacak fener medyası tarafından adamlar işini biliyorlar ama bak fenerli arkadaşlar hemen nasıl olayı büyüttüler ve ortamı galeyana getirdiler tebrik ediyorum bu haberi yapanı gerçekten kendi açısından başarılı bir hamle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boş konuşmalarınız gerçekten beni güldürüyor biz 1 yıl boyunca sizle maç yapsakda farklı galibiyetlerin tadını çıksak diye bekleriz hep bu günler bizim eğlencemiz sizin kabusunuz olmuştur ama siz hala yüzsüzce ''sizi anlayabiliyorum,bizden cok tırsıyorsunuz'' tarzında kendinizin bile inanmadığı laflar söyleyip burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anladımki bu olay bi kaç çapsız taraftar sitesinin abartmasından başka bir şey değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yav Keita'yı bi çözemedim gitti su 2 metre uzağına düşüyor bu yere atLıyor yav takıma da zarar veriyor ama bu pozisyonda video görüntülerine bakmadan karar vermek yanlış olur ama yaptıysa ceza alalım ben kabullenirim...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Demre View Post
    1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
    Katılmıyorum,eğer böyle bir olay olursa Galatasaraylı arkadaşlarımdan hiçbirinin hiçbirşey demeye hakkı olmaz,fakat Fenerbahçeli olanların da o hareketi yapanı savunma hakkı olmaz.

Eğer biri öyle bir şey yaparsa,bence bu forumda yorum yapmayı bırakmalı o kişi.Fanatiklikle ilgili ciddi sorunları vardır bunu yapacak kişinin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Boş konuşmalarınız gerçekten beni güldürüyor biz 1 yıl boyunca sizle maç yapsakda farklı galibiyetlerin tadını çıksak diye bekleriz hep bu günler bizim eğlencemiz sizin kabusunuz olmuştur ama siz hala yüzsüzce ''sizi anlayabiliyorum,bizden cok tırsıyorsunuz'' tarzında kendinizin bile inanmadığı laflar söyleyip burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
    ortamı germiyecek konuşmalar yaparsak daha iyi olur burda çoçukça biz sizi hep yenioz ağlamayın nası yendik ama hebele hübele yapmıyalım lütfen..sen böyle birşey yapmamışsın fakat cümleyi değiştirip aynı anlama getirmişsin dikkat edelim

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri