İbocm haklısn ama zico gitti diyelim yeni hocayla cok zor olur. Avrupa şampiyonası var Ee bide 2 ön eleme oynayacağız.
Printable View
Zico'ya muhtemelen teklifler var.Zaten o Fenerbahçe'ye gelirken burayı bir sıçrama tahtası olarak kullanacağını söylüyordu.Yani asıl hedefi daha büyük liglere gitmekti.E teklif gelincede gitmek istemesi normal.Zaten hedefide buydu.Buradayken Zico'ya yaptıklarına rağmen yapılan bitmek bilmeyen eleştiriler ortada.(Hoş başka bir lige gitse yine eleştiri olacaktır) Bu sene kaçırılan şampiyonluğun verdiği üzüntüde Aziz başkanın ısrarcı olmamasına etki ediyor diye düşünüyorum.
Daum bu takımın temelini kurdu,Zico geldi bunun üstüne bir şeyler koyarak zaten ligde başarılı olan takımı Avrupa'dada geliştirdi.Yeni gelecek hocanın Daum ve Zico'nun yaptıklarının üstüne koyarak devam etmesi gerekiyor kesinlike.Yoksa geçen sezon elde edilen başarı,katedilen yol bir anda yok olabilir.Yeni gelecek yabancı hocanın ülkemize uyumuda var.Eğer birde yeni bir sistem değiştirirse vay o zaman Fenerbahçe'nin haline..
Aziz Başkan, Zico'ya çok kızgın ama; kendisi bu kulübe getirirken kefil olduğu için bir türlü karar veremiyor eğer kendisi getirmeseydi çoktan kovmuştu.
Aragones irkcidir, boyle sacma haber olmaz:)
Bence bu yolun dönüşü yoktur. Zico gideceğim dediyse olay bitmiştir, kalsa da eski heyecanı olmayacak.
Aziz Yıldırım FB TV'deki açıklamalarında herşeyin planlı programlı olduğunu ve geleceğe yönelik çalışıldığını söylemişti, Aragones bu sözlere ters düşüyor.
Scolari bizi uçurur Umarım o gelir ...
Zico Cl'de başarılı ama Türkiyeyi tanımamasından bence.Çift forvet oynatsa Türkiyede çok başarılı olurdu.
zico deividle maldonadoyuda yanında götürse bari
Deivid'i beğenmiyormusunuz? Ben Galatasaraylıyım ama buna rağmen şaşırdım yani, ne biliyim iyi oyuncu ya.:)
Ben beğeniyorum Deivid'i, bu sene cl de en iyi oynayan oyuncularımızdan biriydi Deivid..
Sitede Deivid'i beğenmeyenlerin başında geliyorumdur. Sevmiyorum adamı. İyide oynamıyor bence.
Arada geliyor süper bi gol atıyor herkesin gözüne giriyor iyi oyuncu oluyor.
Neden kötü olduğunu düşünüyorsun?
Geldiğinden beri sevmiyorum. Oyun tarzını beğenmiyorum. Forvet desen değil, kanat desen değil, forvet arkasıda değil.
Çoğu maçta etkisiz bir görüntü veriyor bana göre. Enteresan bir şekilde etkisiz olduğu maçlarda yada ondan sonra maçta birden parlıyo bi gol atıyo, üstelik bu gol süper estetik mükemmel bir gol oluyor, gözümüzü boyuyor iyi oyuncu oluveriyor.
Devamlılığı olmayan biri bence.
Bence çok önemli bir oyuncu, güçlü, teknik, iyi dribling yapan, uzaktan süper şu atan, ayağında çok iyi top tutan, son vuruşları iyi olan, kafa vuruşları çok iyi olan bir oyuncu.. Sporting'de forvet olarak oynuyordu ve asıl mevkisi forvet, ama bizim ülkemizde forvetlre rahat boş alan bulamadığı için, ve Deivid'de iyi bir boş alan oyuncusu olduğu için fotvette etkisiz bir görüntü çizdi.. Aynı sorunu Anelka'da yaşamıştı ve zaman zaman kanatlara gelip top almaya çalışmıştı, aynı şeyi Deivid'de yapıyor ve iyi yapıyor, sağ kanattaki eksiğimizde görülünce Deivid bu bölgeye çekildi.. Daha çok serbest oynuyor, kanatta görev almasına rağmen zaman zaman içeriyede giriyor, top çıkarmak için geriyede geliyor.. Bence Deivid oldukça iyi oynuyor, genel anlamda bakarsak.. Tabi eleştirilecek noktalarda var, ayağında top tutmayı çok seviyor ve zaman zaman bu yüzden kaptırdığı toplar, kalemizde tehlike yaratabiliyor..
Arkadaşlar Brezilya Televizyonuna da konuştu kafasın da bitirmiş. Bizi istemeyeni bizde istemeyiz. Bence de iyi oldu gittiği. Her maç ezbere değişiklikler, takımı lige motive edememe vs. vs. Şöyle Benitez gibi bir hoca gelmeli bize. Ne yapacaksınki elin Zicosunu. Elimize ne geçti yine Zico kazandı. Arupa kapısını biz açtık ama 1 lig şampiyonluğu 1 de süper kupa kazandık onunla. Demekki Avrupa'dan tanınmış bir hoca lazım bize.. Zaten oyuncularımız tanınıyor tüm hocalarca takımı tanıması uzun sürmez bize gelecek hocanın...
Deivid konusun da ben iyi düşüncelere sahip değilim. Avrupa'da gol atmakla iş bitmiyor. Deivid gol atıyor ama gol attıktan sonraki maçlarda ne yapıyor. Adamın bazı maçları oluyor top ayağına değmiyor. ama bir Kezman'dan daha yararlı fakat büyük hedeflerimiz varsa daha kalitelisini almalıyız bence. Kalırsa da zararı olmaz yine gol atar fakat oynadığı mevki boş kalır çünkü mücadele denen bir şey yok adamda... Zaten Fenerbahçe'de Tuncay gibi ölümüne dalan 4-5 adam olsa bizim yenemeyeceğimiz takım yok..
Mustafa ile birlikte sanırım en başından beri Deivid'i sevmediğimizi belirtip duruyoruz. Bu sezon 1-2 maç dışında Fenerbahçe'nin tüm resmi maçlarını canlı izledim. Deivid sahada hiçbirşey yapmıyor ama çıkıp uzaktan bir şutla gol atarak günün kahramanı oluyordu çoğu maçta.
Hatta bu maçları izlerken beraber izlediğim arkadaşlarıma da hep demişimdir, Deivid yine dolaşıyor boş boş ama çıkar şimdi gol atar, yine o konuşulur diye. İlk aklıma gelen CSKA maçı, o maçta kalecinin de hatasıyla çok güzel bir gol atmıştı ama gole kadar topa ayağı bile değmemişti, sahada dolaşıyordu. Ve çoğu maçta da böyle oldu.
Eğer gerçekten büyük başarılar hedefleniyorsa sağ kanatta Deivid olmamalı. Oyun olarak bu sezon ilk sezondan farklı bir görüntü çizmedi. Bu sezon daha şık goller attı ve böyle gündeme geldi. Deivid yerine Gökhan'a yardım edebilecek, gerçekten kanat özelliği olan bir oyuncu olsa, Deivid'in o şahane gollerine gerek kalmadan maçta üstünlüğümü sağlamış oluruz zaten.
Gönderilmese de sağ kanatta oynatılmamalı. Yedek otursun, maç sıkışırsa girsin golünü atsın yeter. Forvet ile sağ kanat transferi istiyorum ben.
Serkan abi cok güzel yorumlamışın artı bende bişiy ekleyeyim deivid maçlarda okadar cok top kaybı yapıyorki insanı çileden cıkarıyor,ben özellikle bir maç saydım top kaybını tam 12 tane top kaybetmişti birde bunların çoğu hucuma kalkarken yapılan kayıplar onun için bende sağ kanat trasnferi istiyorum.
Çalım atacam diye rakibin üstüne çıkıyor Hatta bir Ş.L maçında da sipiker demiştiki;
Deivid neden top kaybediyor, çünkü büyük düşünüyor büyük oynuyor risk alıyor vs. gibi saçma sapan laflar etmişti..
Fenerbahçe Arda'yı istedi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Emre Belözoğlu’nun transferinden sonra ikinci adımını Ankara’da attığı ve Galatasaray’dan, Arda Turan’ı istediği öğrenildi.
FBTV’de önceki gün yaptığı açıklamalarda, Galatasaray’ın, Aurelio’ya teklif götüreceği hatırlatılması üzerine, “Alabiliyorlarsa, alsınlar. Artık bu tür konuları aşmamız lazım” diyen Yıldırım’ın, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile bir araya geldiği ve Arda’ya talip olduklarını ilettiği iddia edildi. Polat’ın da, 2012’ye kadar sözleşmesi olan Arda ile ilgili bu öneriyi geri çevirdiği bildirildi.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe’nin Arda ile ilgili böyle bir teklif yapıp yapmadığına ilişkin Milliyet’in sorduğu soruya “Hayır. Böyle bir görüşme olmadı” yanıtı verirken, Fenerbahçe yönetiminin sessiz kalması dikkat çekti.
Arda Turan için daha önce de İngiliz kulüpleri devreye girmiş ve 10 milyon euronun üzerinde bonservis ücreti önermişlerdi. Ancak Galatasaray Kulübü dün de yaptığı açıklamayla Arda’nın hiçbir kulübe transferine izin verilmeyeceğini ifade etmişti.
Bu arada Adnan Polat Ankara’da, Aurelio’yu almak gibi bir niyetleri olmadığını da vurguladı, “Ne kendisi, ne menajeri, ne kulübüyle hiçbir görüşmemiz olmadı. Önder Turacı için de bize teklif menajerinden geldi. Şu anda kesinleşmiş kararımız yok, ama konuya bakıyor ve görüşüyoruz” dedi.
Polat, Crown Plaza’daki şampiyonluk balosundaki konuşmasında ise “Transfer komitemiz pazar günü teknik direktöre imza attırabilir. Arda’yla ilgili söylentiler de var. Biz esir ticareti yapmıyoruz. Galatasaray formasını giymek istemeyen, gitmek isteyen ve almak isteyen varsa kimseyi zorla tutmayız. Ama şu anda formayı giymek istemeyen kimse yok. Biz almak istediğimizi de alırız” ifadelerini de kullandı.
04.06.2008
Kaynak : Milliyet
Var öyle birşey, ben kendi izlenimlerimi aktardım. Çoğu maçta kızdım bu sezon bu adama, çünkü kötüydü.
İstekli olmak, uzaktan 2 şut atmak yetmiyor. Büyük düşünülüyorsa bu takımın sağ kanadı Deivid olmaz. Top kaybı, gereksiz çalım denemeleri, pas hataları bu nedenlerle kızdığım maçlarda hep çıkıp golü atıp günün kahramanı oldu Deivid. Şunu kabullenelim, Deivid sağ kanat oyuncusu değil ve orada gerçek bir kanat oyuncusu olsa daha başarılı oluruz. Deivid'in o gollerine ihtiyaç duymadan maçta üstünlüğü sağlayabiliriz.
Bunlar benim düşüncelerim ve 1 sezondur yazıyorum ben bunları. Dönüp tek tek maç konularına bakarsak da, Deivid'in gol attığı maçlarda bile nasıl oynadığını yazdım. Ama işte attığı goller akılda kalıyor ve ona göre yorum yapılıyor.
fenerbahçenin yeni hocasının lucescu olmasını isteriim ama herhalde bana katılan çok az kişi olur.
sebebide galatasaray ve beşiktaşı çalıştırması olur ..ama bence lucescu çok iyi bir antrenör..daha yıllar önce tek forvetli sisteme 4-5-1 i oynatınca bizim medya ortalığı kaldırmıştı oysaki sonra görüldükü bir çok büyük takım aynı sistemde oynuyor...ayrıca Lucescu zicodan herhalde 10 kat daha iyi maçı okuma becerisi var..
avrupa kupalarında beşiktaşta galatasarayda onun dönemindeki başarıları daha sonra geçemediler..
hatta galatasarayda Fatih terimin gürüptan çıkaramadığı takıma çeyrek final oynatmıştı..hem de 2 li gurupların olduğu dönemde...
shatkara gittiğinden beride takımı ya şampiyon yada şampiyonluğa oynatıyor..bizim taraftarımız duygusal davranmasa...avrupayı bilmeyen luxemburgolar pasarellalar ihtiyar aragoneslerden çok daha doğru olur LUCESCU
Abdurrahman imzaya kaldı
Fenerbahçemiz, Emre'den sonra ikinci transferini de yapmak üzere. Sivasspor'un başarılı sağ beki Abdurrahman Dereli'nin sarı lacivertli formayı giymesinin an meselesi olduğu bildirildi.
Başkanımız Aziz Yıldırım, FBTV'deki açıklamasında Önder'in yerine çok iyi bir sağ bek alacaklarını açıklamıştı.
Kaynak: Fotomaç
Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, Ümit Milli Takım forması da giyen genç futbolcu için devreye girerek bonservis ücreti hakkında nabız yokladığı öğrenildi. Özer ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Ankaraspor’un, 2.5 milyon euro bonservis istediği bildirildi.
Sezon başında genç futbolcuyu almak isteyen Galatasaray ile el sıkışan Ankara, sarı-kırmızılı kulübün verilen sözleri yerine getirmediğini gerekçe göstererek anlaşmayı bozmuştu.
Kaynak: Milliyet
Başkanımız Aziz Yıldırım'ın açıklamaları doğrultusunda yabancı bir forvetin yanısıra bir de yerli golcü transfer etmeyi düşünen Fenerbahçemizin, Milli Takım'ın yeni yüzü Mevlüt Erdinç'e haber yolladığı öğrenildi. Fransa'da Sochaux forması giyen genç oyuncuya haber gönderen sarı-lacivertlilerin, " Euro 2008 öncesi bir transfer görüşmesi yapmak istemiyoruz. Ancak seninle ilgilenen kulüpler varsa ve bunlarla görüşme halindeysen; anlaşman halinde hemen imza atma. Sözleşme yapmadan önce bir kez de bizimle görüş" dedikleri ileri sürüldü.
Kaynak: Sabah
Dün akşam Gürcan Bilgiç'i dinledim. Bu konularda genelde onun dedikleri doğru çıkıyor, asla isim vermediği için bilgi almakta zorlanmıyor.
4 tane hoca ile anlaşma aşamasına gelindi, birisi Avrupa Şampiyonası'nda. Ondan vazgeçilmiş gibi duruyor, kalan 3 isimden birisi gelecek ve Brezilyalı olmayacak dedi.
Transferler de hoca geldikten sonra olur. Zico maddi yönden güçlü bir takıma giderse mevcut kadromuzdan takımına almak istediği oyuncular da olacaktır mutlaka.