Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Mustafa ile birlikte sanırım en başından beri Deivid'i sevmediğimizi belirtip duruyoruz. Bu sezon 1-2 maç dışında Fenerbahçe'nin tüm resmi maçlarını canlı izledim. Deivid sahada hiçbirşey yapmıyor ama çıkıp uzaktan bir şutla gol atarak günün kahramanı oluyordu çoğu maçta.

Hatta bu maçları izlerken beraber izlediğim arkadaşlarıma da hep demişimdir, Deivid yine dolaşıyor boş boş ama çıkar şimdi gol atar, yine o konuşulur diye. İlk aklıma gelen CSKA maçı, o maçta kalecinin de hatasıyla çok güzel bir gol atmıştı ama gole kadar topa ayağı bile değmemişti, sahada dolaşıyordu. Ve çoğu maçta da böyle oldu.

Eğer gerçekten büyük başarılar hedefleniyorsa sağ kanatta Deivid olmamalı. Oyun olarak bu sezon ilk sezondan farklı bir görüntü çizmedi. Bu sezon daha şık goller attı ve böyle gündeme geldi. Deivid yerine Gökhan'a yardım edebilecek, gerçekten kanat özelliği olan bir oyuncu olsa, Deivid'in o şahane gollerine gerek kalmadan maçta üstünlüğümü sağlamış oluruz zaten.

Gönderilmese de sağ kanatta oynatılmamalı. Yedek otursun, maç sıkışırsa girsin golünü atsın yeter. Forvet ile sağ kanat transferi istiyorum ben.
Yok öyle bir şey, farklı Deivid izliyoruz herhalde..