gördügüm fb taraftarlarının çogu yönetmden transfer bekliyodu o anlamda mutsz dedm..hatta forumdada çok konuşldu bu taraftar baya ümtlenmşti basında geçen isimlerden sonra
Printable View
Stepanov topçumu arkadaşlar ya?Asıl topçuları görmüyorsunuz takımda:Erdinç,Tayfun,Çağdaş,Celo,Ayman,Ömer Rıza,Jun,Ahmet Şahin,Adnan Güngör..
öyle yada böyle olan oldu :(:(:(:(:(:(:( portoda real madrid e sattıgı pepe nin boşlugunu böyle doldurdu
R.Carlos transferi olmasaydı şu anda yönetim kötü rolünü oynuyor olacaktı.
kardeş sen gerede'de olanları bilsen varya nasıl biri dersin bu???taraftar resim çektirmek istiyor,çektirmiyor sonra gidiyor fenerli şahısla resim çektiriyor..yönetim araya giriyor ve zorda olsa taraftarla resim çekiliyor futbolcularla fln..stepanov olayı ise geçen senende beri var..erdinç alındıktan sonra adamı kesmeye başladı..sonra mazeretler geldi peşpeşe...ondan sonra antremanda oyuncuya dedikleri...
Abi takıntı işte adam bir-iki hata yapsa azarlıyor yabancı oyuncuları.Musampa dün Ziya Doğan hakkında konuştu zate buyur:
Doğan entrika çeviriyor
Trabzonspor'da istenmeyen adam ilan edilen Kiki Musampa, "Ziya Doğan beni transfer etseydi bugün takımın banko ismi olurdum. Hoca yüzüme konuşmuyor arkamdan işler çeviriyor" dedi.
Yönetimin 'kayıp' dediği Hollandalı oyuncu Musampa, Takvim gazetesine ilginç açıklamalar yaptı.
Kendisiyle ilgili problemin Ziya Doğan'dan kaynaklandığını bir kez daha tekrarlayan Kiki "Eğer Ziya hoca beni transfer etseydi takımın değişmezi olurdum. Bana haksızlık yapıyor" dedi.
AYMAN KADAR OLAMADIM
Ziya Doğan'ın gittiği her takıma Ayman'ı götürdüğünü hatırlatan Musampa, "Herşey ortada değil mi" diye sordu. "Ne mukavelemi feshediyorlar ne de oynatıyorlar" şeklinde yakınan Bordo-Mavili oyuncu, "Trabzon yaşamak için ideal bir şehir. İnsanlar çok sıcak ve yemekler harika" diye konuştu.
Jeff'de bugün faks çekmiş kuübe zate beni gönderin diye.Allahım adımız ırkçıya çıktı ya Ziya saolsun:mad::mad:
ztn aziz yıldırım söylemş her yıl 1 yıldız oyncu sözümz var bu yılki yıldız transferimz carlos demş o yüzden adriano falan ztn imkanszdı neyse ynede belki yönetm bişeyler yapar belli olmaz
ya nedir ya bu kdr da olmaz ne biçm bi teknk direktör bu adam ya...gönderdigi adamlara bak aldıgı adamlara bak
yazık..
Allah'tan bu Ziya Doğan'ı zamanında bizim başımıza getirmediler.Ne psikopat adammış yahu.
Pek bilmiş yönetimimiz ise olayları sırıtarak izliyor.Porto'ya sattıklarından o kadar mutlular ki hemen resmi siteye koymuşlar bu multu haberi:
http://www.trabzonspor.org.tr/
Bu Musampa Ajax'ın güçlü zamanlarında şampiyonlar ligi finali oynamış bir adam onu bile küstürmüş ziya doğan.
bütün yıldızları gönderdi ya rezalet..bari aldıkları oyncular gidenlerden iyi olsa jabi nediir ya bu kdr olmaz :mad::mad:
yonetimin en buyuk transferi zicoyu takımdan gondermek olur
Daha öncede sürekli süre vererek konuşuyorlardı.Şu güne kadar bitecek, şu tarih transferde bizim için son gün falan diye.O yüzden Ağustos'un sonlarına kadar beklemekte fayda var..
Dogruya dogru trazbzonun eskı yıldızlarınnıda dedıgı gibi sampiyonluk hayal.............İlk 3 oynarlar yine ziya ile gitmez bu takım
Söz Konusu İnsan Aziz Yıldırımsa Hiçbir zaman bu adam yapamaz demem Sağı solu belli olmaz başkanın
Bu adamlar dünyaya Trabzonspor'u batırmak için gelmişler.Kene gibi yapıştılar illa camı çercçeviyi mi indirmek gerek.Defolun artık be
Ayrıca her sene şampiyonluk parolasıyla gireriz.İlk 3 için oynamayız tamam mı sizinde biliyoruz 15 yıl şampiyon olamadığınız yılları.Elinize bi koz verdikya hemen kullanın..:@
Takım iyide Zico kötü bence...
bitmedi bekliyoruz :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
belli olmaz ;) o kadar yazıldı çizildi bir gelişme olur belki de... ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir gelişme olursa haber verirsin ;;) bu arada carlosta yalanlanmıştı :)
Erdinç gibi adamı Sakaryaspora Lazaroni varken kiralıosnn ( Sakarya nasl aldı hala şaşıorm )
ziya gelio stepanovu kesiosn , Çağdaşı oynatıosnn beşiktaş kariyeri ortada , Ayman Malatyasporda aymandı snra bitti , Ömer rıza Tmm hızlı sprinter fln ama bitiricilik 0 kafa topu 0 , Ahmet şahin yediği golleri fenerin paf takm kalecisi Mert Yemez , Adnan zaten piyango , Sanrm yeterlidir bu kadr
gönderdikleri daha dogrusu batırdıkları oyncularla avrupada bile başarı gelebilrdi şmdi şu duruma bak .. fatih tekke nin transferyle başladı herşey sonra gerisi geldi
İşte Stepanov'un giderken yaptığı açıklamalar taraftar forumunda anlatılıyor:
''Şimdi Milan'la görüştüm. Son derece kötü bir ses tonuyla gidişinin sandığından zor olacağını, ama olması gerekenin bu olduğunu söyledi. Herkese çok selamı var, onun için yaptıklarımıza minnettar olduğunu ve bizi asla unutmayacağını söylüyor. Futbol hayatını bitirmeden en az bir sene daha Trabzonspor'da oynayacağı konusunda bana daha önceden söz vermişti. Bunu hatırlattım. Umarım, ama hocanın değişmesi lazım dedi, gülüştük.''
eğer resmi siteye bakacak olursak transfer yok bu durumda kalıyor ama her an herşey olabilir... hakkımızda hayırlısı... ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hemde hiçç belli olmaz :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öyle deme kardeş ya inşallah olur... ;;) ihtiyacımız var bu transfere :)
Stepanov-Porto
Eller-A.madrid
Bu ikisi takıma ısınsaydın suan herkez peslerınde idi
Marcelınho-Forvet arkasında oynardı
Musampa-Sol acık
oh taş gibitakım olurdunuz ama ziya hoca hep harcadı
Szymekowiak-Oda olsaydı ortsaha falan cok iyi olurdu ziya küstürdü herez ziya hocanın su huyuna gıcık gidiyorum yerlılere daha cok önem veriyor
Fenerbahçe'den bir yabancı gidecek oda: Metaus veya Dievid'dir. Dievid torpilli olduğu için gidici Metaus oluyor.
Kardes alınacak kadar adam alındı uyum sorunu öyle cok olmaz
yerlilere önem veriyo a milliye gönerdigi adam bi gökdeniz bi hüseyn
gönderdigi adamlarda biraz ısrar etseydi smdi Ts şampyon adayıyıdı
Şemsi kardes bence acele edin heleki stoper bir an önce alınsız çünkü stoper mevkisi cok önemli bu adanm uyum sorununu ne zaman atlatacak ben biraz daha hızlı olunması lazım
Kimse birşeyler beklemesin. Bu gün transfer felan yok. Siteden yalanlama geldi. :)
ne bugün nede bu sezon artık transfer yoooookkkkkkkkkkkkkk